Beoordelingen Vliehors Expres

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 4 juni 2009.

Datum beoordeling: 15 juni 2009

Een dagje Vlieland en een rit met de Vliehors-express was een geweldige ervaring. De prachtige en spannende verhalen van de gids (Volkert), o.a. in het Juttershuisje, maakte de trip kompleet. Ik heb genoten.

Beoordeling gegeven door Olga Paar.

2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 15 oktober 2008

Datum beoordeling: 18 oktober 2008

Wij voelen ons vreselijk in de maling genomen door dit bedrijf. 15 oktober zouden wij, gezin met 6 personen, 's avonds meegaan op een tocht, waarbij we de uiterste punt van Vlieland zouden bezoeken en daarna langs locaties zouden rijden waar zeehonden te zien zouden zijn. Vervolgens zouden we warme chocolademelk drinken bij het reddingshuisje. Dit kost 12,50 euro p.p. ofwel voor ons 72,50 euro. Maar nadat we waren ingestapt bleek die reis naar de punt helemaal niet door te gaan, zouden we niet naar zeehonden gaan kijken en moesten we genoegen nemen met een saaie tocht naar een kampvuur (het reddingshuisje bleef, ondanks stromende regen dicht), kregen we een lauwe kop chocomel en reden we weer even saai terug. Toen we de volgende dag lieten weten dat we niet hebben gekregen waarvoor we hadden betaald konden we ook nog een grote mond op de koop toe krijgen. Vlieland; let op uw reputatie met dit soort "vermaak"! U bent gewaarschuwd.

Beoordeling gegeven door Frans Bosch.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Datum beoordeling: 4 december 2007

Elk jaar gaan wij (twee volwassenen en een peuter) in november naar Vlieland. En elke keer brengen wij dan een bezoek aan de Vliehors. Zo ook dit jaar. Een rit met de Vliehors-Expres is echt iets wat je moet meemaken als je van Vlieland houdt. De natuur is er prachtig. Als je van jutten houdt, is het Reddinghuisje ook een must om te zien. Behalve een lust voor het oog, is een rit met de Vliehors-Expres ook erg leuk als je meer over het eiland te weten wilt komen. De chauffeur weet hier erg veel van en speelt ook erg leuk in op de vragen en opmerkingen van zijn (jonge) gasten. Voor kinderen is een rit ook zeker aan te raden!

Beoordeling gegeven door S. van Heiningen.