Beoordelingen 't Jutterspad - Rijpaardenverhuur

Prima rijstal
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 21-04-2013

Datum beoordeling: 21 april 2013

Reisgezelschap: met vrienden

Vriendelijke mensen, die hart voor hun paarden hebben. Mijn paard was heel braaf en corrigeerde voor mijn wat onwennige zit. De rit was prima met alles wat je mag verwachten, incl. wat lekkere galopjes over het strand

Beoordeling gegeven door RAS.

prachtig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: augustus 2011

Datum beoordeling: 26 mei 2012

Reisgezelschap: met een groep

was wel heel mooi alleen was het jammer dat het regende. ook goeie manier van rijden. en goed doorgeven van tempo

Beoordeling gegeven door jessica buurmeijer.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 1e week aug. 2008

Datum beoordeling: 14 september 2008

Heerlijke week op Ameland gehad. Fantastische paardrijtocht langs het strand gemaakt.

Beoordeling gegeven door Menna Ploegstra.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 12-12-2007

Datum beoordeling: 11 juni 2008

Een prachtig park, groot, veel mooie dierenverblijven, geschikt voor kinderen!

Beoordeling gegeven door Noorderdierenpark Emmen.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 18-5-2008

Datum beoordeling: 23 mei 2008

We hebben een prachtige dag gehad in duinrell,in het zwembad was alles prachtig,zelfs mijn vrouw ging het zwembad in.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 04-08-1998

Datum beoordeling: 16 april 2008

Als kind heel vaak gedaan! We gingen erg vaak naar Ameland op vakantie en dan moest en zou ik ook even paardrijden. Geweldige herinneringen aan overgehouden, zoals die ene keer dat mijn jongere broertje opeens onder paard hing. Het zadel bleek niet helemaal strak om het paardje heen te zitten en toen deze wat harder ging lopen, gleed mijn broertje met zadel en al op de buik van het paard en hing er toen onder. Erg komisch gezicht, hij vond het minder leuk en was nogal geschrokken. Ik vond het altijd geweldig! Erg leuk om met kinderen te doen, lekker door de duinen.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: februari 2006

Datum beoordeling: 15 maart 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 24-2-2008

Datum beoordeling: 26 februari 2008

Vers van de pers, want we zitten nu nog op Ameland; al een aantal jaren willen we onze kinderen eens een vuurtoren van binnen laten zien, maar die zijn er helaas niet meer zo veel; MAAR wel op Ameland !! Dus zondagmiddag met ze naar Hollum en de 236 treden opgegaan. Genoten van het uitzicht, want het was erg helder weer. Af en toe leek het alsof de toren heen en weer ging door de harde wind. Maar de exposities op de verschillende verdiepingen waren mooi en leerzaam en helemaal bovenop konden we ook nog naar buiten. Het waaide enorm dus de volwassenen kregen wat last van hoogtevrees maar de kinderen hebben een aantal rondjes gerend op de vuurtoren van Hollum; op naar de volgende vuurtoren !

Beoordeling gegeven door Marion Bloemendal.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 8 november 2007

leuke mensen! goeie paarden

Beoordeling gegeven door N.N..