Beoordelingen Preston Palace Subtropisch zwemparadijs

Aanfluiting
1 11111

Bezoekdatum: 1 mei 2019

Datum beoordeling: 1 mei 2019

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Zwembad is absoluut het geld niet waard ! Er wordt geadverteerd met fruit, ijs en drankjes. Er liggen raketijsjes en peer ijsjes. Het fruit bestaat uit de goedkoopste appels en mandarijnen. Snacks zitten in een vieze automaat evenals de drankjes. Het nuttigen van eten mag alleen in een hokje waar ongeveer 6 tafels staan. U snapt hoe dat er uitziet. Het zwembad op zich ziet er mooi uit maar een entree van 5 a 6 euro is meer dan voldoende. Echt een afknapper !!!

Beoordeling gegeven door E. Pahlplatz.

Niet leuk
1 11111

Bezoekdatum: 30-04-2019

Datum beoordeling: 30 april 2019

Reisgezelschap: met partner

Het was absoluut niet geslaagd. Weinig tot geen normale eetgelegenheid. De eetgelegenheid die er was, was koud, donker en bestond uit automaat koffie/thee, een kroket, bamischijf of frikandel uit een vies kastje uit de muur. Het zwembad viel tegen en was klein, terwijl de foto's op de site erg geromantiseerd worden. Dat het zwembad er nog een beetje aantrekkelijk uitziet komt puur door het blauwe,groene of rode licht. Kortom; geen aanrader!

Beoordeling gegeven door N.N..

Pauper
1 11111

Bezoekdatum: 30-4

Datum beoordeling: 30 april 2019

Reisgezelschap: met partner

Geen eten, alleen beetje 'frisdrank' en een slappe lauwe hap uit een soort van Febo muur welke er ook nog eens heel vies en onhygiënisch uitzag. Zwembad is leuk als de entree €5.00e zou zijn, ipv €20.00 Leuk voor kinderen, voor volwassenen is het niets.

Beoordeling gegeven door Henk-Jan.

Prachtig en sfeervol
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 13 oktober

Datum beoordeling: 14 oktober 2018

Reisgezelschap: met opa en oma

Heel mooi sfeervol en mooi zwemparadijs, voor jong en oud van alles te beleven en te ontdekken.

Beoordeling gegeven door Lianne .

slecht
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 22.3.2018

Datum beoordeling: 26 maart 2018

Reisgezelschap: met partner

Veel te duur en in het zwembad ongemanierde mensen

Beoordeling gegeven door jack.

Veel te duur
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 03-01-2018

Datum beoordeling: 3 januari 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Mooi zwembad, maar door hel all-in concept erg aan de prijs. Terwijl het eten en drinken totaal niet in prijs-kwaliteit verhouding is. Jammer

Beoordeling gegeven door Neuvel.

Ontspannen
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 3- 8-2017

Datum beoordeling: 3 augustus 2017

Reisgezelschap: met partner

Qua luxe geen tekort. Wel jammer dat er geen restaurant bij zit waar je een patatje of broodje kan bestellen. Nu alleen keuze uit warme kroket, frikandel of bamischijf. Beetje weinig als avondeten..

Beoordeling gegeven door Bakker.

Goed
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 04-06-17

Datum beoordeling: 4 juni 2017

Reisgezelschap: met partner

Mooi en rustig zwembad met een sfeervolle stijl! Veel bubbelbaden enzv aanwezig. Ook kun je zonder extra kosten gebruik maken van onder andere een turks stoombad, sauna en zonnebank. Maar een ding viel me tegen, en dat is dat je in het zwembad geen mogelijkheid hebt voor middag/avond eten. Er is als enige een snackautomaat aanwezig met een frikandel of kroket... en natuurlijk frisdrank, waterijs en fruit wat bij u prijs inbegrepen zit.houd hier dus rekening mee. Ook mag je buiten het restaurantje niks drinken en of eten ivm de higiene... dat vond ik er balen maar verder een super bad

Beoordeling gegeven door Donjeta.

Geweldig!!!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 06/07/2016

Datum beoordeling: 9 juli 2016

Reisgezelschap: gezin

Ons verblijf was top!super vriendelijk personeel.het eten was super lekker wij hebben zelfs halal vlees gekregen daar wij moslim zijn.kamer was heel netjes kortom een geweldig hotel ook voor de kids!wij gaan zeker terug

Beoordeling gegeven door De weirt.

Tegenvallend
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 30-01-2016

Datum beoordeling: 23 februari 2016

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Het was slecht weer en we wilden een overdekt uitje. De zaten in een bungalowpark vlakbij en dachten te gaan zwemmen. Wat een ontzettend dure entreeprijzen, maar de kinderen (7-16 jr) hadden zich al op het zwemmen verheugd en de prijs was all inn. We besloten ons te laten verrassen. Wat een tegenvaller zeg. Slechte prijs/kwaliteit verhouding. Gratis ijs, ja twee soorten waterijsjes van 50 cent p stuk. Sinaasappels op zich lekker en automatenkoffie en thee. Nog veel erger, de ruimte waar je mag eten was steenkoud. En eten op een andere plek in het zwembad is niet toegestaan. Dus sta je daar te vernikkelen om dan toch maar dat gratis kopje surrogaatkoffie weg te drinken. Er zijn niet eens glijbanen, echt alleen maar een redelijk klein zwembad. Wij gaan hier echt nooit meer naar terug. Wees gewaarschuwd, het gaat tegenvallen!

Beoordeling gegeven door Inge.

Slechte Prijs/Kwaliteit verhouding
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 4-4-2015

Datum beoordeling: 6 april 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Het uiterlijk van het zwembad is adembenademend in de folders. Daar is ook alles mee gezegd want ik zou geen duik in het zwembad wagen. Het zwembad is te koud voor een subtropisch zwembad. De wc's worden slecht schoongehouden (enorme stanklucht) en de douches stoppen na enkele seconden. Het gratis drinken is grappig maar in de ruimte waar het wordt aangeboden heerst geen enkele sfeer. Tevens zijn er geen glijbanen in het zwembad wat het erg saai maakt. Doordat het zwembad zo donker is, zijn er veel vrijende koppeltjes in het zwembad te vinden wat niet ideaal is als je met kleine kinderen gaat. Kortom stel geen hoge verwachtingen aan dit zwembad!

Beoordeling gegeven door Jeanlisa.

All-in-concept vs. zwembad
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 25-08-2014

Datum beoordeling: 25 augustus 2014

Reisgezelschap: met partner

Het zwembad is ronduit prachtig gemaakt. Veel moeite is er in de omgeving gestopt en en de interactieve elementen als watervallen,stortbuien en stromingen. Helaas geen waterglijbaan en mag het zwemwater wel een paar graadjes warmen. De prijs, € 16,50 p.p., maar dan krijg je daar wel het beloofde All-in bij. Dat houdt in gratis koffie/thee, fruit, frisdrank en ijs. Daarnaast hoef je niet te betalen voor het parkeren en de kluisjes. Dat lijkt op zich een redelijke prijs. Maar dat All-in-concept is het gewoon niet hier. Koffie en thee is automatenkoffie, naar mijn voorkeur te weinig smaak, de frisdranken zijn volgens de kaartjes A-merken, maar dat is niet te proeven. Daarnaast het ijs, een diepvrieskist met 2 soorten waterijsjes, raketjes of perensmaak-ijsjes. En als laatste, het fruit... Dit was ronduit belachelijk. Er staat een enorme bak, met 3 kleine rieten mandjes, 1 soort appelen, mandarijnen en sinaasappelen. Voor een Subtropisch all-in zwembad verwacht ik ook subtropisch fruit en zeker meer keuze. Daarnaast, een maaltijd eten en zwemmen kun je combineren, maar je moet daarvoor wel het zwembad verlaten en je omkleden, niet echt ideaal. Samenvatting: Het zwembad is prachtig maar het All-in concept gooit de prijs/kwaliteit verhouding meteen kapot. Een schappelijke prijs voor dit zwembad zou beter tussen de 8 á 10 euro kunnen liggen.

Beoordeling gegeven door Patrick.

valt zwaar tegen
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 07-05-2014

Datum beoordeling: 7 mei 2014

Reisgezelschap: gezin

Erg duur, ziet er mooi uit, lekkere warme baden, maar klein en saai. Geen waar voor je geld. Niet geschikt voor kinderen die zelf zwemmen en een actieve middag willen. Knoppen voor zelf te bedienen bubbels en stalen deden het vrijwel allemaal niet. Geen glijbanen, wel twee stroomversnellingen die niet blijven boeien. Gratis ijs en drinken lijkt manier om horeca personeel uit te sparen. Alleen raketjes trouwens. Sauna en stoombad wel ok, dus misschien leuk zonder kinderen. Dan nog te duur. Nooit weer.

Beoordeling gegeven door Willemijn Smal.

Top
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: kerst

Datum beoordeling: 5 september 2013

Reisgezelschap: met een groep

Elk jaar bij kerst gaan we er zwemmen in combinatie met piri piri eten. Super geregeld en goed personeel.

Beoordeling gegeven door Sonja.

slechte service
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 12-7-2013

Datum beoordeling: 19 augustus 2013

Reisgezelschap: met een groep

Preston Palace is een all inn concept. Dit werkt meestal goed omdat er een (hoop) vrije keuze is. Zo ook hier een hoop eten (meestal) voor ieders wat wils. Facaliteiten zijn goed te noemen en meestal heb je geen last! van personeel om je heen. Mensen die hier werken zijn alles behalve klant vriendelijk! Dit gaat zo ver dat het tot een slechtere sfeer leidt onder het publiek. (wat wel weer iets te zeuren geeft! Wat leidt tot een band met de andere slecht behandelde mensen) Slot oordeel: Een mooi concept wat (bijna) wordt vernietigd door de service die erbij wordt geleverd. (preston Palace zonder personeel krijgt een 7,5 met een 3,5)

Beoordeling gegeven door pieter.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 03-05-09

Datum beoordeling: 30 december 2009

Lijkt heel wat op de foto s maar in werkelijkheid is het een vrij klein zwembad. Je kunt er wel goed tot rust komen als je er door de weeks heen gaat. Verder niet echt iets bijzonders. Te weinig ligbedden voor zo n groot hotel.

Beoordeling gegeven door R.Vervoort.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 27-11-2009

Datum beoordeling: 27 november 2009

We gaan regelmatig zwemmen met veel plezier. Vandaag was er een behoorlijke ergenis,we waren op de hoogte van de verbouwing maar dat we stukken hout met spijkers vonden op de vloer van het bassin was wel behoorlijk heftig je zult er maar intrappen. Een goede afscherming met een net ter plekke van de bouwactiviteiten was afdoende geweest.

Beoordeling gegeven door l.krukkert@home.nl.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 6-11-2008

Datum beoordeling: 6 november 2009

Het gaf een bijzondere sfeer met de sterrenhemel, de vissen die je kon zien zwemmen en het was heerlijk om te genieten van het turkse stoombad. We vonden het jammer dat er geen glijbanen zijn. Maar voor de rest is het een prima relax zwemparadijs.

Beoordeling gegeven door J Rozendal.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 24-10-09

Datum beoordeling: 1 november 2009

Heel leuk tropisch zwembad.de kinderen hebben zich geweldig vermaakt en ik ook

Beoordeling gegeven door marcel van ewijk.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2008dec

Datum beoordeling: 9 september 2009

Mooi zwembad, is echt een junglebad. Mooi aangelegd met dat prachtige aquarium.

Beoordeling gegeven door D.Brosi.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: AUG 2007

Datum beoordeling: 22 juni 2008

Het was hotel omringd door heel veel groen en heel heuvelachtig. De omgeving gaft mij het gevoel van vakantie en rust. En zeker weer voor herhaling vatbaar. Gemoedelijk de service... rustgevend en zeer mooi.

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: AUG 2007

Datum beoordeling: 22 juni 2008

Het was hotel omringd door heel veel groen en heel heuvelachtig. De omgeving gaft mij het gevoel van vakantie en rust. En zeker weer voor herhaling vatbaar. Gemoedelijk de service... rustgevend en zeer mooi.

Beoordeling gegeven door N.N..