1

Beoordelingen Zwembad De IJzeren Man Weert

Veel te druk!
1 11111

Bezoekdatum: 10

Datum beoordeling: 18 februari 2024

Reisgezelschap: met partner

Geen plaats om te zitten, laat staan zwemmen. Zat behoorlijk vol.

Beoordeling gegeven door Tamara.

Te druk
1 11111

Bezoekdatum: 18.02.2024

Datum beoordeling: 18 februari 2024

Reisgezelschap: gezin

Laten veel te veel mensen binnen. Niet genoeg tafels en stoelen. Heel vervelend.

Beoordeling gegeven door Alena.

Matig
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 5/1/2024

Datum beoordeling: 7 januari 2024

Reisgezelschap: gezin

Glijbaan moet echt nagekeken worden , is een helse rit naar beneden met die naden! Ook drama met kleingeld voor je kluisje, je kan geen geld wisselen want ze hebben geen contant meer….. maar je kan wel 20ct pinnen en dan pakt ze het uit de geld lade haha uhm beetje vreemd. Vooral als je gaat bedenken dat elke transactie geld kost voor degene die pint en het zwembad zelf . Dus eerst verdiende ze altijd 20ct met de kluisjes nu nog maar 12ct

Beoordeling gegeven door M.

Zeer fijn
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 16.05.2023

Datum beoordeling: 17 april 2023

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Ik kom er al 30 jaar. Nu kom ik er met mijn kinderen en ze vinden het daar geweldig!

Beoordeling gegeven door Dimitri .

Top zwembad
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 1-12-2019

Datum beoordeling: 2 december 2019

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Betaalbaar zwembad met veel speelmogelijk heden voor kinderen. Alles is ook zeer netjes en het personeel is zeer vriendelijk.

Beoordeling gegeven door Bart .

slecht!
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: maart 2012

Datum beoordeling: 10 juli 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Geen kleedruimte voor babys en kinderen, bij vragen hoe je dat niet doen met een kind krijg je n diepe zucht én zeggen ze dat je kleine maar op een bankje moet zitten. Kunnen de meesten kindjes van 6 maanden niet echt........ en zeer slecht onderhouden en gepoetst

Beoordeling gegeven door N.N..

Vies
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 1 jaar geleden

Datum beoordeling: 1 augustus 2011

Reisgezelschap: met partner

Erg mooi zwembad, maar slecht onderhouden door de drukte. Regelmatig glij je uit over friet of andere troep. Daarnaast is voetschimmel ook geen raar verschijnsel na het bezoeken van de Ijzeren Man.

Beoordeling gegeven door silvie.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 13 augustus 2010

Datum beoordeling: 13 augustus 2010

Leuk en mooi zwembad. Niet te overbevolkt en de entreeprijs is absoluut niet duur (nog geen 18 euro voor ons gezin van 5 personen) Je kunt er je er echt een dag goed vermaken. De kinderen vonden het ook geweldig Ondanks het mindere weer buiten ook open,was zeker een plus lekker op m'n gemak wat baantjes getrokken.

Beoordeling gegeven door van Beeck.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 30-06-2010

Datum beoordeling: 30 juli 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Kleinmeulman.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 12-03-09

Datum beoordeling: 15 maart 2009

leuk,leuk,leuk te gek hoor hier moet iedereen 1x zijn geweest!!!!

Beoordeling gegeven door Fleur.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 21 juli 2008

Datum beoordeling: 27 juli 2008

Niet te druk ondanks de zomervakantie. Veel te doen voor de kinderen, netjes verzorgd en schoon.

Beoordeling gegeven door Ijzeren Man.


-advertentiepositie-