Beoordelingen Sauna & Beauty Velp

Zeer klantonvriendelijk!
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 06-03-2019

Datum beoordeling: 8 maart 2019

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Bij binnenkomst gevraagd naar parkeermogelijkheden en daarbij werden mij aanwijzingen die ik vervolgens gevolgd heb. In de loop van de middag kwam de zeer klant-onvriendelijke eigenaar mij zeggen hoe ik in hemelsnaam de auto zo heb kunnen parkeren! Hij had het over politie en brandweer en behandelde mij als het achtereind van een koe, als of ik ontzettend dom ben. Zo wenste ik niet behandeld te worden en werd enigszins boos waarop ik van de man de sleutel van mijn kluisje kreeg met de mededeling dat ik mocht gaan en niet hoefde te betalen. Was dus een zeer onprettige ervaring voor mijn dochtertje van 9 die voor het eerst mee was.

Beoordeling gegeven door Marieke van Noordenburg.

Fantastisch
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 25 mei 2018

Datum beoordeling: 26 mei 2018

Reisgezelschap: met vrienden

Ik kom al jaren naar deze sauna, heb vele andere sauna's bezocht, maar wil nergens anders meer naar toe. Ja, in het begin kijken ze misschien een beetje de kat uit de boom. Maar daardoor creëren ze juist een heel veilige omgeving. Je kunt er ook gewoon in je eentje naartoe gaan (ook als vrouw) zonder dat je een ongemakkelijk gevoel krijgt. Integendeel, je wordt omarmd door warmte, letterlijk en figuurlijk! Je komt er "thuis", dit in tegenstelling tot de grote, onpersoonlijke, massa-sauna's. Het is maar net wat men wil of verwacht. Er is - ondanks de beperkte oppervlakte - ruime keuze in sauna's en heerlijke klankschaalmeditates en opgietingen. Super! En een supergoede kok, petje af.

Beoordeling gegeven door Karla.

Klant is in ekl geval géén koning
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 27-02-2016

Datum beoordeling: 29 februari 2016

Reisgezelschap: met partner

Intieme-kleinschalige sauna, maar met genoeg mogelijkheden. Schoonmaak en onderhoud kan mijns inziens wel een stukje beter (her en der zand, geen zeep in de douches en de algemene staat van het interieur en sauna's is een matige voldoende. Hetgeen ik een absolute onvoldoende geef, zijn de massagefaciliciteiten; mijn vriendin en ik hebben een massage geboekt, welk door twee dames gegeven werd. Deze massage duurde 30 minuten, onder het "genot" van rustgevende muziek. Jammer dat deze muziek met meer dan enige regelmaat (van begin massage tot aan het einde) verstoord werd door gegniffel van beide dames. Alsof ze met diverse onderonsjes bezig waren, of wellicht wel ons aan het toe- of uitlachen waren. Een onaangenaam gevoel in elk geval en zéér onprofessioneel!! In elk geval genoeg reden voor ons om naderhand de eigenaar aan te spreken en aan te geven dat we de massageruimte (6m2 voor 2 personen) niet met een fijn gevoel verlieten. Zijn reactie heeft me vervolgens doen besluiten hier een recensie te schrijven, want deze vond ik ronduit schandalig; "In dat geval zult u toch echt zelf de masseuses aan moeten spreken. Hier sta ik buiten" Ik stond even met mijn oren te klapperen en de heer was meteen uitgesproken, maar haalde wel de dames in kwestie erbij (wat kon ik daar op dat moment nog tegen inbrengen). Eén van deze dames hielde het op een kriebelhoestje van één van hen (volgens ons ging het toch echt telkens over en weer) die haar parten speelde. Mijns inziens hoest je dan namelijk in elk geval 1 keer goéd, zegt eens "sorry", en gaat verder met je beroep. Wederom werd me de mond als het ware gesnoerd, werd er absoluut niet serieus met onze opmerking omgegaan. De klant is hier in elk geval géén koning!!

Beoordeling gegeven door Vincent.

Super
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 20-02-2016

Datum beoordeling: 20 februari 2016

Reisgezelschap: met partner

Leuke sauna, schoon, heerlijk gegeten, vriendelijk personeel, kortom een aanrader!

Beoordeling gegeven door Marianne.

Wat leuk
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 05-11-2015

Datum beoordeling: 7 november 2015

Reisgezelschap: met partner

Wij waren echt blij verrast!Wat wat een leuke sauna met alles wat een goede sauna nodig heeft.Schoon erg goede massages.heerlijk gegeten in een mooi restaurant met wat ik leuk vind goede achtergrondmuziek.Kortom IK heb een heeeeeel fijne dag beleeft

Beoordeling gegeven door Riet.

Gewoon heel goed
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 18-10-2015

Datum beoordeling: 19 oktober 2015

Reisgezelschap: met partner

Heb ik verder weinig aan toe te voegen.In mijn beleving was alles heel goed.Vriendelijke ontvangst,echt heel lekker eten en een top behandeling.Warm soort huiskamer gevoel en genoeg verschillend sauna"s.Heel erg naar ons zin gehad en gaan zeker terug.

Beoordeling gegeven door Rachel.

Zalig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 15-02-2015

Datum beoordeling: 15 februari 2015

Reisgezelschap: gezin

Ik en mijn moeder waren erg toe aan een verwendagje. We waren een beetje aan het rondstruinen op het internet tot wij deze sauna tegen kwamen, het zag er super gezellig uit op de foto's... Nou uit ervaring kunnen wij dit nu ook bevestigen!! Het was super gezellig ingericht, erg huiselijk en overal kaarsjes, pff wat hebben wij genoten !! Dit is echt een aanrader!! Het is klein maar alles wat je wenst is daar aanwezig. En dan nog het eten, dat was subliem, ook super snel geserveerd! De hamambehandeling was ook zeer goed! Wij hebben een top dag gehad!

Beoordeling gegeven door Sanne.

Gewoon heel goed
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 8 febr 2015

Datum beoordeling: 9 februari 2015

Reisgezelschap: met partner

Ben voor het eerst in Sauna Velp geweest gister en kan eerlijk niets anders zeggen dan dat wij een heerlijke dag hebben gehad.Wat een leuke sauna!Tis wat je wil maar ik ga toch voor de gezelligheid het intime en hartelijkheid.Meer dan genoeg faciliteiten en vooral schoon.Vooral de klankschaal meditatie met die lieve mevrouw was heel apart.Lekker gegeten dus voor ons een zeker voor herhaling vatbaar en nog vaker!

Beoordeling gegeven door Rianne.

Geweldig buiten
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 10 juli 2014

Datum beoordeling: 16 juli 2014

Reisgezelschap: met vrienden

Ook in de zomer is het hier geweldig. Lekker op het prachtige terras gegeten. mooie bloemen en een netjes verzorgd terras. Ook hebben we hier weer heerlijk genoten van de verschillende sauna cabine's. Komen iedere keer weer met veel plezier ook voor het vriendelijke en vakkundig personeel waar niets teveel voor is, zowel sauna, horeca en beauty. Gr

Beoordeling gegeven door Marieke.

top!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: september

Datum beoordeling: 24 september 2013

Reisgezelschap: met partner

Wat een warm welkom letterlijk en figuurlijk, de warmte kwam ons tegemoet toen we binnen kwamen. Een erg mooie klassieke sauna. Lekker veel faciliteiten, super gegeten, een top hamam behandeling gehad. Wat een gastvrije en vriendelijke mensen. Helemaal geweldig. Wij komen weer terug voor z'n warm welkom

Beoordeling gegeven door Nathalie en Jos.

geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: eind mei

Datum beoordeling: 5 juni 2013

Reisgezelschap: alleenreizend

Voor de afwisseling ben ik een keer naar sauna en beauty velp geweest. Heel veel over gehoord, dus hier wilde ik een keer naar toe. Prachtig herenhuis zowel van binnen als van buiten. Deze mensen weten hoe ze van hun ruimtes gebruik moeten maken. Heerlijke massage gehad, aansluitend heerlijk gegeten op hun mooie dakterras. Deze sauna bied veel faciliteiten die keurig onderhouden zijn. Geweldige opgietingen en klankmeditaties. Dat je in z'n mooi pand zoveel kunt onderbrengen. Wat een vriendelijke mensen werken daar. Voor een alleenstaande een geweldige sauna om te verblijven. Erg schoon en proper heel belangrijk

Beoordeling gegeven door martijn.

Matig
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: april

Datum beoordeling: 2 juni 2013

Reisgezelschap: alleenreizend

Prachtig pand van buiten. Van binnen valt het mooie restaurant op. De sauna en badruimtes vallen tegen. Onlogische indeling, gedateerd tegel werk, achterstallig onderhoud , veel kruip door sluip door routes. Positief is de ruime en originele daksauna. Gereserveerd publiek

Beoordeling gegeven door spalburg.

mijn vorige review
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: vorige week

Datum beoordeling: 16 april 2013

Reisgezelschap: met vrienden

Gelukkig is het discriminerende stukje van de website afgehaald en let deze site goed op discriminatie. Nogmaals wij hebben heerlijk genoten bij u sauna.

Beoordeling gegeven door bloem.

genieten
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: van de week

Datum beoordeling: 12 april 2013

Reisgezelschap: met vrienden

Wij hebben weer een heerlijk dagje genoten bij sauna velp. Wat erg jammer was is dat onder staande mevrouw ook op de dag was dat wij er waren en onze rust verstoorde. Wij zaten rustig op de bank toen deze mevrouw de eigenaar belachelijk maakte, de eigenaar was hier niet van gediend en heeft er wat van gezegt. Om dan hier ook nog te zeggen dat die alleen met zijn eigen soort kan omgaan? Dan hebben we het hier toch echt over discriminatie. Verder hebben we echt heerlijk genoten van ons avond eten.

Beoordeling gegeven door bloem.

prettige sauna
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: vorige week

Datum beoordeling: 3 april 2013

Reisgezelschap: met partner

Een fijne sauna om een dagje naar toe te gaan. Er zijn verschillende faciliteiten. De opgieting die ze nu hebben zijn ook erg lekker en echt de mmoeite waard. Wat ook bijzonder is de klankmeditatie zelf had ik het nog nooit meegemaakt, maar vond het heel erg ontspannend. Een mooie toevoeging voor een lekker ontspannend dagje. Een erg goede keuken en vriendelijk personeel

Beoordeling gegeven door Linda.

WAUW
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 29-8-2012

Datum beoordeling: 5 september 2012

Reisgezelschap: met vrienden

Wat een prachtige sauna in een prachtig pand. Ze hebben heel goed gebruik gemaakt van de ruimte die ze hebben. Ze hebben ook een kaart met voor iedereen wel wat lekkers. Gastvrij personeel en je word altijd netjes en vriendelijk geholpen. Wij komen hier zeker veel vaker terug!

Beoordeling gegeven door Mevrouw Droom.

Prima sauna!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 17-08-2012

Datum beoordeling: 18 augustus 2012

Reisgezelschap: met partner

Hoe je met relatief weinig ruimte toch een uitgebreide sauna kunt realiseren in een voormalig herenhuis. Af en toe originele oplossingen voor simpele zaken zoals de plek voor het bubbelbad en de uit- en ingang van het zwembad buiten. Saunakwaliteit zeer goed, alles is er. Schoon en proper. Eten vonden wij aan de dure kant, wel lekker en veel.

Beoordeling gegeven door Frank van Maanen.

Super
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 10 juli 2012

Datum beoordeling: 11 juli 2012

Reisgezelschap: met vrienden

Samen met een vriendin, dagje sauna Velp bezocht. In prachtig stijlvolle ambiance heerlijk relaxen. Personeel zeer vriendelijk. Echt alle ingredienten om een heerlijk dagje te genieten! De lunch was goed verzorgd en erg lekker. Deze zeer goed verzorgde sauna staat bovenaan mijn lijstje!

Beoordeling gegeven door Mw. Volkert.

TOP!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 4-6-2012

Datum beoordeling: 7 juni 2012

Reisgezelschap: met vrienden

Weer een keer naar sauna velp geweest. wij komen gemiddeld 1 keer per maand en we genieten elke maand weer. We komen helemaal tot rust in deze zeer sfeervole sauna. Met genoeg facaliteiten en zeer schoon! Op het moment hebben ze een paar leuk acties lopen wat zeker het proberen waard is.

Beoordeling gegeven door Mvr. Teunissen.

jammer
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: maart

Datum beoordeling: 23 maart 2012

Reisgezelschap: met partner

Als je om 18.50 binnenkomt en niets zegt, dan rekenen ze het volle pond, daar azen ze echt op. En je hebt geen recht van spreken. Ze zijn ook niet klantvriendelijk en denken niet met je mee. Ik zoek dan liever een sauna die meer waar geeft voor dat geld. Aanbieding voor een simpele avond of dag sauna hebben ze niet. Of heb ik niet goed gekeken????

Beoordeling gegeven door Martin.

Top
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 29 Jan

Datum beoordeling: 1 februari 2012

Reisgezelschap: met een groep

Echt weer genoten met een stel vriendinnen, was weer helemaal top. Bedankt

Beoordeling gegeven door Maartje.

Top
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 29 Jan

Datum beoordeling: 1 februari 2012

Reisgezelschap: met een groep

Echt weer genoten met een stel vriendinnen, was weer helemaal top. Bedankt

Beoordeling gegeven door Maartje.

Geweldig!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 30 november 2011

Datum beoordeling: 30 november 2011

Reisgezelschap: met vrienden

Voor de derde keer genoten in Sauna & Beauty Velp. Elke keer weer kiezen we voor Velp i.v.m. die geweldige hamam. Was dit keer ook weer heerlijk! Hulde aan beide gastheren.Zij doen er alles aan om deze dag tot een succes te maken. Ook de lunch was weer uitstekend verzorgd. Wij komen zeker terug!

Beoordeling gegeven door Margreet en Cécile.

Top!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 26 september 2011

Datum beoordeling: 1 oktober 2011

Reisgezelschap: met partner

Heerlijk genoten van een optimel arrangement. Met een heerlijke gezichtsbehandeling, Goede salade ( mooi opgemaakt ), en erg gastvrij personeel. zeker een topper!

Beoordeling gegeven door R. .

geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 17 mei 2011

Datum beoordeling: 19 mei 2011

Reisgezelschap: met partner

Even via deze weg een bedankje aan sauna Velp voor een heerlijke verwendag die ik samen met mijn man heb beleefd. we hebben echt genoten van alle verwennerij op de beauty het heerlijke eten en de heel vriendelijke en goede sfeer>Was eigenlijk onze trouwdag die we met zijn tweeen wilde vieren maar ze zijn er toch achter gekomen(mijn man ?) en iedereen heeft ons op een discrete manier toch onze trouwdag laten vieren terwijl wij dat eigenlijk niet van plan waren door iets naars in de afgelopen tijd. Heeft ons heel veel goed gedaan en we willen iedereen in Sauna Beauty Velp daarvoor bedanken en zeker tot ziens

Beoordeling gegeven door mevr. blijdorp.

Top!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 16-1-2011

Datum beoordeling: 20 januari 2011

Vorige week zondag naar Sauna & Beauty velp geweest met een optimel dag arrangement, Want een ongelooflijk mooi complex, zeer sfeervol en goed schoon. de hamam behandeling was echt geweldig, ook het eten was top, echt een aanrader!

Beoordeling gegeven door V. Dijk.

Wees op uw hoede !
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 27 nov 2010

Datum beoordeling: 29 november 2010

Let op dat als je partner het hoofdgerecht neemt en jezelf alleen een soepje met brood( bv niet zo´n honger)dan moet je en toeslag betalen als je een frietje meepikt!! Als het pin apparaat stuk is krijg je er van langs:" altijd contantjes meenemen, mevrouwtje")!.Duidelijk bij binnenkomst melden dat je het avondtarief wil ( dat is na 19 uur) zelf kijken ze nl niet op de klok en als je het vergeet te zeggen, betaal je het volle bedrag. Locker stuk: altijd de schuld van de saunabezoeker. Als gast voel je je een noodzakelijke kwaad voor het eigenaren paar.

Beoordeling gegeven door Erica.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 20-10-2010

Datum beoordeling: 21 oktober 2010

Dinner was OK, Lots of hair in the swimming pool. Unfrendly staff. We dont want to go there again, very dissapointing.

Beoordeling gegeven door Mary.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 18 aug 2010

Datum beoordeling: 20 augustus 2010

samen met een vriendin, voor haar de eerste keer in Velp. Voor mij inmiddels daar bekend terrein en gewoon goed, voor haar een geweldige ervaring. Keurig en gezellig en wederom een heerlijke en mooi opgediende maaltijd. Door de alle lof van die vriendin ga ik alles ook weer meer waarderen. Een echte aanrader dus.

Beoordeling gegeven door Mary.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 25-02-2010

Datum beoordeling: 1 maart 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Menger.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 23-09-09

Datum beoordeling: 1 oktober 2009

een 9 een 10 misschien wel veel meer! Gewoon HEERLIJK echt genoten en we konden maar niet weg komen. Gewoon, ja wat is gewoon, je komt helemaal tot rust alle druk van het dagelijkse leven valt van je af, heerlijk ontspannen. Het pand is heel sfeervol ingericht, het personeel lief en behulpzaam, heerlijk gegeten, heel gezellig, mijn complimenten. Tot de volgende keer. Met Vriendelijke Groeten Igna.

Beoordeling gegeven door Igna Overbeeke.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 4-09 2009

Datum beoordeling: 8 september 2009

Met zijn tweeen een heerlijk dagje gehad.We hebben een heerlijke hamman gehad,nog nooit zo een fijne! Ons daarnaast de hele dag goed kunnen ontspannen.Voor ons een top sauna!

Beoordeling gegeven door willem en kaatje.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 04-7-2009

Datum beoordeling: 15 juli 2009

Heerlijk dagje naar Sauna&Beauty Velp geweest, bij binnenkomst werden we hartelijk ontvangen, we gingen ons omkleden en daarna kregen we een goede duidelijke rondleiding door alle sauna's, we zijn daarna lekker gaan genieten in alle sauna's. We hadden een hamam relax arragement geboekt, ik heb eerlijk waar nog nooit zo genoten van een hamam behandeling, en ik weet zeker als ik het weer doe dat ik dan de hamam deluxe arrangement neem want die is 75 minuuten inplaats van 45 minuuten. Daarna zijn we heerlijk gaan eten, het eten was top en het personeel was heel klantvriendelijk. Na het eten zijn we gaan liggen bij de openhaard, en hebben daar rustig even kunnen slapen.. toen werden we pas rond elf uur wakker en zijn snel gaan douchen, daarna zijn we heerlijk ontspannen naar huis vertrokken. Echt een top sauna! zeker een aanrader!

Beoordeling gegeven door H. de Boer..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 7 juni 2009

Datum beoordeling: 11 juni 2009

ben na vele omzwervingen in sauna&beautyvelp terecht gekomen en ik heb het gevonden! een mooie ruim opgezette sauna met heel veel faciliteiten schoon goede hammam,waar ik zelf persoonlijk helemaal weg van ben,een heel goede keuken en een geweldig buiten waar het met mooi weer heel goed vertoeven is.helemaal top

Beoordeling gegeven door jenny.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 29 april

Datum beoordeling: 26 mei 2009

knusse sauna , met verrassende hoekjes en baden. Prima keuken.Let wel op als je het"avondtarief "na 19 uur zelf aangeeft! Als je het vergeet te melden betaal je het volle pond voor enkele uurtjes en ze zijn dan niet coulant, sterker nog: je word niet erg netjes naar de uitgang gewezen! Dat vond ik en anti climax van een fijne avond.

Beoordeling gegeven door Mary van den Hoogen-Vijge.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 25-2-09

Datum beoordeling: 26 februari 2009

Hemels Wij werden met open armen ontvangen en hadden gelijk het gevoel in een warm bad tezijn beland,nou dat was letterlijk en figuurlijk. De hamman behandeling met rasul was werkelijk een hemelse ervaring net als de rest van de behandelingen.Het eten en de gastvrijheid is echt lovend en de heren zijn echte gastheren kortom wij komen zeker weer terug. De hele sfeer en de aankleding van de ruimtes zijn vol smaak uitgekozen.Wij schoonzussen willen iedereen van het personeel in Velp bedanken voor een fantastisch dagje hemelse verwenning.Dikke kus van Liesbeth Hennie Ellie Monique Sonja en jolanda.

Beoordeling gegeven door de schoonzusjes kippersluis.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 14-02-2009

Datum beoordeling: 19 februari 2009

Voor het eerst sinds jaren weer eens sauna velp bezocht omdat we toch wel heel nieuwschierig waren geworden na alle positieve verhalen die wij overal opvingen.Nou we zijn zeker niet teleur gesteld,wat een prachtige gezellige sauna! Het eten de ambiance de vele faciliteiten,helemaal top en ik denk dat wij onze vaste stek hebben gevonden.

Beoordeling gegeven door Gerard en Marion.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 4-1-09

Datum beoordeling: 10 januari 2009

Vorige week ben ik met een vriendin naar Sauna Beauty Velp geweest. Wat een leuke, gezellige sauna. We werden zeer gastvrij en vriendelijk ontvangen door de eigenaar, waarna we werden rongeleid door het sfeervolle pand. We waren onder de indruk van de sfeer die deze sauna uitstraalde. We hebben heerlijk genoten van de persoonlijke sfeer en de heerlijke faciliteiten. ook hebben we fantastisch gegeten. Ook het personeel was zeer klantvriendelijk, en vakbekwaam. Ik sluit me aan bij R. van Eekelen over de reactie van r. westhoff, ook ik heb het personeel en de eigenaar totaal niet zo ervaren. En volgens mij klopt het wel dat de optimel actie niet geldig is van half december tot half januari, (staat duidelijk op de optimel site)... Wij komen zeker nog een keertje terug, en gaan dan ook voor een Hamam behandeling!

Beoordeling gegeven door C.Delemarre.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 13 december 2008

Datum beoordeling: 10 januari 2009

Zaterdag 13 december zijn wij voor het eerst naar Sauna & Beauty Velp geweest. We hadden een Turkse Hamam de luxe arrangement gereserveerd voor 2 personen! Bij binnenkomst werden we hartelijk ontvangen. We kregen een goede duidelijke rondleiding door het gebouw heen, werkelijk waar het was schitterend! We hebben heerlijk een rondje gemaakt, en zijn overal even in geweest. Zoals afgesproken stonden er om klokslag drie uur, twee dames klaar die ons meenam naar de Turkse Hamam, ik heb veel massages gehad maar ik moet er aan toegeven dat ik echt nog nooit zo heb genoten. Toen we klaar waren stond beneden voor ons de thee en de baklava al klaar. We zijn toen heerlijk gaan genieten in de lig stoelen, bij de openhaard. Rond zes uur hebben we nog gegeten, ook dat was zalig, en heel uitgebreid! Na het eten zijn we met een heerlijk gevoel, naar huis gegaan. Ik wil nog even kwijt dat ik de reactie van r. westhoff niet kan begrijpen.. Het personeel was juist heel klantvriendelijk, en goed opgeleid! Het was voor ons echt geweldig, en wij hebben nog nooit zo genoten! Zeker een plek om voor ons nog veel vaker heen te gaan, en voor de medemens zeker een aanrader.

Beoordeling gegeven door R. van Eekelen..

1 11111

Bezoekdatum: 10 december 2008

Datum beoordeling: 12 december 2008

wij hadden telefonisch gereserveerd voor de Hammam behandeling en gevraagd of optimel kortingsbon geldig was. het antwoord was "ja" en de persoon dacht mee over hoe we het beste die korting konden benutten. Bij de sauna (...) bleek de optimel bon niet geldig was vanwege de feestdagen. Wij zeiden dat ons dat niet verteld was bij de reservering en hij beweerde dat dat absoluut onmogelijk was omdat zijn personeel ons nooit verkeerd zou hebben geinformeerd. Hij keek naar de geschreven reservering en zei dat het zijn eigen handschrift was en dat het onmogelijk was dat dat niet gezegd was. Kortom, wij logen. Ik begon te zuchten en hij werd woedend en zei: als u begint te zuchten kunt u zich beter weer aankleden en weggaan etc etc. en ik zei: laat nu maar, het is al goed, we kome voor onze rust en ontspanning, waarna hij maar bleef uitvaren tegen ons. wij gingen toch in de sauna en meldden ons voor de hammam behandeling, waar bleek dat hij die zelf gaf. Daar hadden wij geen trek in en wij meldden dat wij niet door hem behandeld wilden worden, waarna hij ons de deur wees. Kortom een ZEER klantonvriendelijk persoon, die onze hele dag verpestte en waar wij 2 uur voor gereden hadden. (...)

Beoordeling gegeven door r.westhoff.