Beoordelingen Sprookjeswonderland

Enthousiaste kids
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: Juli 2018

Datum beoordeling: 7 januari 2019

Reisgezelschap: Gezin

Heel leuk en ruim opgezet. We hadden kids in de leeftijd 1 tot 8 jaar en iedereen heeft zich prima vermaakt. Wij als grootouders dus ook. Goed betaalbaar en prima bereikbaar. De kinderen willen heel graag nog eens.

Beoordeling gegeven door Kitty.

Prachtig park voor jonge kinderen.
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 7 oktober 2018

Datum beoordeling: 12 oktober 2018

Reisgezelschap: met een groep

Met de hele familie met 5 kinderen onder de 6 jaar hier een dag genoten! Laagdrempelig voor de kleintjes, genoeg te beleven, netjes en veilig!

Beoordeling gegeven door Tetsie.

geweldig!!!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 10-08-2018

Datum beoordeling: 13 augustus 2018

Reisgezelschap: met vrienden

Wat een ontzettend leuk park Je kijkt je ogen uit. Het is er superschoon en alles zit goed in de verf. De prijs is goed. Wij moeteen een eind rijden, maar hebben het er graag voor over. kortom een aanrader voor jong en oud.

Beoordeling gegeven door Elly.

Fantastisch!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 25-08-2017

Datum beoordeling: 25 augustus 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Leuk park voor jonge kinderen. Er is genoeg te zien en beleven. Ook de aankleding met alle prachtige bloemen en planten is fantastisch. Zeer geslaagde dag gehad.

Beoordeling gegeven door Kanis .

Fantastisch!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 24 december 2016

Datum beoordeling: 25 december 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Met kinderen en kleinkind naar Sprookjeswonderland geweest de dag voor kerst. Perfecte dag gehad. Het was een groot feest. Personeel, dat verkleed rondliep deed het voor de kinderen enorm leuk. Het was veel groter dan wij gedacht hadden. Steeds weer werden wij verrast.

Beoordeling gegeven door Marianne en Joop Vermeule .

Heel er leuk!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 9 september 2016

Datum beoordeling: 9 september 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Heel leuk en verzorgd park. Met kleindochter van 4 op een gewone vrijdag geweest ( geen vakantie). Een verademing wb de drukte. Geen vreselijk commercieel park, zelfs souvenirs en boekjes zijn heel betaalbaar. Goed bedacht wat jonge kinderen leuk vinden, incl. naast " gewone" speeltuin ook mooi klauter traject. Liedjes bij de huisjes smaakvol. Zeer zeker voor herhaling vatbaar.

Beoordeling gegeven door Griet.

Geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 06-08-2016

Datum beoordeling: 6 augustus 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Een geweldig park met kids van 1,5 tot en met 7 jaar. JD vermaakt je als ouder ook goed. Vrolijk en vriendelijk personeel, je hoeft niet lang te wachten, betaalbaar eten, maar ook ingerichte faciliteiten om je eigen broodjes te eten. Bij slecht weer is er ook voldoende te beleven. Gratis parkeren, prachtige tuinen, leuke betaalbare parkwinkel. Ik kan nog een poosje doorgaan, ik geniet er altijd.

Beoordeling gegeven door Anne.

geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 1-8-16

Datum beoordeling: 1 augustus 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

wat een prachtig verzorgd park.Echt leuk voor de kleintjes.Alles schoon,betaalbare horeca.Onze kleindochter heeft erg genoten van alle attracties.En wij van alle mooie bloemen..Het was de autorit naar Enkhuizen helemaal waard.

Beoordeling gegeven door marja.

'Leukste dag ooit'
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 2 mei 2016

Datum beoordeling: 3 mei 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Onze dochters (2 en 5) hebben de dag van hun leven gehad, zeiden ze zelf. Huilen op de parkeerplaats dat ze nog niet weg wilden. Ik zag op de parkeerplaats ook andere kinderen huilen om dezelfde reden. We hebben ons vermaakt van 10 tot 17 uur. Sprookjes, speeltoestellen, verschillende 'treintjes', een voorstelling en dieren op de kinderboerderij: allemaal perfect in evenwicht. Veel oog voor detail en park met liefde onderhouden. Voldoende gelegenheid om te eten en te drinken en prettig dat dit heel redelijk geprijsd is. Absoluut een aanrader voor kinderen tot een jaar of 8.

Beoordeling gegeven door Henk.

Betoverend gezellig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 2015-10-19

Datum beoordeling: 19 oktober 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Mn dochter heeft haar ogen steeds uigekeken. Wat een geweldig park voor peuters en kleuters. Wij zijn trouwe bezoekers.

Beoordeling gegeven door Edelenbosch.

heel leuk met kleine kinderen
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 06-08-15

Datum beoordeling: 6 augustus 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wij bezochten het park vandaag met onze kleinzoon van anderhalf jaar oud. Hij heeft genoten, maar wij hebben ook genoten. Wat een leuk park zeg! Heel leuke attracties voor jonge kinderen en alles betaalbaar! Netjes schoon en mooi aangelegd! AANRADER!

Beoordeling gegeven door P. van Son.

Fantastisch!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 01-08-2015

Datum beoordeling: 4 augustus 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

De kinderen blijven het super leuk vinden om hier naar toe te gaan. Iedere keer zijn ze weer betoverd door de vele sprookjes! Ook zijn er leuke speeltuinen en andere dingen om te doen!

Beoordeling gegeven door Ingrid.

super leuk, veel mooier dan bij de efteling
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 2012

Datum beoordeling: 26 juli 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Veel leuker dan bij de efteling, daar vinden kids zelfs de geitjes nog eng. Heel vriendelijk opgezet, onwijs leuke speeltuin, niet zo standaard en entree is nog te betalen. Is lang geleden dat hebben bezocht, wil deze vakantie echt nog keer gaan.

Beoordeling gegeven door Chantal.

We gaan zeker terug
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 10-07-2015

Datum beoordeling: 22 juli 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Een gezellig en mooi park. Onze dochter van twee en een half raakt er niet over uitgepraat. We hebben een abonnement van de Efteling en zijn dus erg verwend. Het sprookjespark was voor ons dan ook een verrassing en goed bevallen. We gaan zeker terug. We hebben gekampeerd op de camping nabij het park, ook een aanrader.

Beoordeling gegeven door Broeni.

fantastsich
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Meerdere keren per jaar

Datum beoordeling: 22 juni 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

De kinderen kunnen zich heerlijk vermaken, ze worden geprikkeld en hebben het heerlijk naar hun zin en voor ouders is het een heerlijk park om rond te lopen en van je plezier hebbende kinderen te genieten

Beoordeling gegeven door Gwenda van den Bosch.

super leuk!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 28-04-2015

Datum beoordeling: 28 april 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Pluspunten 1.Mooi en net onderhouden park. 2.Leuke en goed onderhouden attracties voor kleintjes. 3.afstanden zijn erg goed loopbaar 4.entree prijs erg schappelijk. 5.Gratis parkeren. 6.Goed eten en niet al te duur. 7.Nette wc en verschoonruimtes. 8.Veel diversiteit. Minpunten Niet waargenomen, we vonden het echt super!

Beoordeling gegeven door fam k.

geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 23-07-2014

Datum beoordeling: 1 januari 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

echt super leuk gemaakt..............................................................................................................................................................................................................................................................................

Beoordeling gegeven door e m brisban.

nice
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: de 2013

Datum beoordeling: 9 december 2014

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Jammer dat we niet de echte sneeuw hadden maar in tegendeel goed naargeboets super gezellige muziek het optreden leuk sfeer goed

Beoordeling gegeven door louisa.

Aardig
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 29 juni 2014

Datum beoordeling: 6 juli 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Voor sommige kinderen zal het prima werken. Maar voor jonge kinderen (lees: jongens) die van bewegen houden, is het ietwat te tam.

Beoordeling gegeven door N.N..

Voordelig kindervermaak
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 29-04-14

Datum beoordeling: 29 april 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Betaalbaar sprookjespark, met prachtige bloementuin.

Beoordeling gegeven door Rob.

Helemaal TOP!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: meerder keren bezocht

Datum beoordeling: 17 januari 2014

Reisgezelschap: gezin

Leuk park voor de kinderen. al een paar keer geweest en elke keer is het weer leuk! Geweldige attracties voor de kleintjes en nu ook een schommel piratenboot voor de iets grotere kids. Eten en drinken voor een normale prijs.

Beoordeling gegeven door Anoniem.

heel leuk geweldig.
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 2010

Datum beoordeling: 19 oktober 2013

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Leuk park vooral voor kinderen tussen de 2 en 6 jaar maar ook leuk voor ouderen kinderen leuk kleine actracsi , s.

Beoordeling gegeven door N.N..

Super
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 10-08-13

Datum beoordeling: 10 augustus 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Niet duur, geschikt ook voor tweejarige, ziet er goed verzorgd uit allemaal, gezellig, niet te groot. Kortom: een groot succes!

Beoordeling gegeven door L..

leuk voor kinderen vanaf 2 jaar
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 12 juni2013

Datum beoordeling: 12 juli 2013

Reisgezelschap: gezin

een heel leuk park voor kinderen rond de 2 jaar maar ook leuk voor oudere kinderen. Veel te zien en makkelijk rond te lopen

Beoordeling gegeven door V Pieterse.

Geweldig!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 19 mei 2013

Datum beoordeling: 19 mei 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Voor twee zesjarigen zijn de zingende standbeelden al spannend genoeg, alle attracties zijn perfect voor kinderen, en de sprookjes zijn heel mooi uitgevoerd. De meiden genoten, ze hoefden maximaal een kwartier te wachten voor zeer populaire attracties, terwijl het toch erg druk was. Tuinen prachtig aangelegd, alles schoon en netjes, geen vervallen attracties, alles prima onderhouden. Je mag gewoon je eigen eten meenemen en er zijn voldoende picknickplaatsen waar je het kunt opeten. En dat parkeren gratis is maakt dat je je absoluut niet afgezet voelt, waar je bij andere parken voor het parkeren, plassen etc. extra moet betalen.

Beoordeling gegeven door Hilda van der Tuin.

Super
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 06-04-2013

Datum beoordeling: 15 april 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

We rijden vanuit Leiden 3-4 keer per jaar naar Sprookjeswonderland voor een dag vol plezier. Qua sprookjespark vind ik het beter dan de Efteling en prijstechnisch is het park een verademing. Alles is aangenaam qua prijs, aandacht, klantgerichtheid. Superpark

Beoordeling gegeven door Jansen.

gaaf
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: september 2012

Datum beoordeling: 20 december 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Vriendelijke atmosfeer, veel te zien en te doen, overzichtelijk ingericht binnen het kabouterthema. Kleinschaligheid voelt prettig aan en is voor de kinderen heerlijk. De oudste van 10 jaar vond het wel af en toe wat 'kinderachtig', maar wist zich in de speeltuin heerlijk te vermaken. goede prijs-kwaliteitsverhouding, prettig dat ook de aangeboden snacks en drinken betaalbaar zijn. Geen vervuilende reclames.

Beoordeling gegeven door n.n.

Zeer kindvriendelijk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 08-09-2012

Datum beoordeling: 11 september 2012

Reisgezelschap: met opa en oma

Voor kinderen is het een eldorado, maar ook kunnen ouders/grootouders genieten van alles. Opa's verjaardag. Dus samen met 2 zoons, schoondochters en 4 kleinkinderen in de leeftijd van 2 tot 7 jaar. Omdat opa machinist is geweest zijn wij met de trein gegaan, maar helaas bij het station Enkhuizen ging het mis, wij zijn te voet naar het park gegaan, wat ong. 3 kwartier lopen was, dit was een minpuntje ook al omdat wij gelezen hadden, dat er een pendelbus zou zijn die naar het park zou gaan, maar deze was er niet. Ook de reguliere bus 138 stond er wel maar de chauffeur ging nog niet weg en vertelde ons dat het maar een kwartiertje lopen was, maar dat is dus iets langer geworden. Terug hebben wij maar een taxi gebeld, dat was wel te doen. Wij hoorde van de chauffeur, wanneer wij 's morgens op tijd hadden aangegeven om met 10 personen naar het park te willen hij wel een mogelijkheid had gehad om ons te vervoeren. Dit hebben wij dus te laat geweten, maar voor volgend keer.

Beoordeling gegeven door J. Glas.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 28-7-2012

Datum beoordeling: 23 augustus 2012

Reisgezelschap: gezin

Heel erg leuk voor de kleine kids. Alles gemaakt voor kinderen onder de 10 jaar, educatief en interessant. Het mooiste is dat kleintjes overal in mogen, en vaak nog zelf ook, dus zonder hulp. Nergens in Nederland vind je ook de goeie Horeca prijzen! 1,50 voor een flesje cola. Prima. Ook het entree-geld is prima te doen. Tevens kinderwagen-vriendelijk en parkeerplaats voor de deur.

Beoordeling gegeven door Bart.

fantasievol
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 13 augustus 2012

Datum beoordeling: 16 augustus 2012

Reisgezelschap: gezin

Sprookjeswonderland is heel geschikt voor kleine kinderen, onze kinderen van 4 en 1 hebben echt genoten! Het sprookjesbos, de kindvriendelijke attracties en uiteraard de speeltuin waren een succes.

Beoordeling gegeven door Janneke van den Berg.

Geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 6 juli 2012

Datum beoordeling: 14 juli 2012

Reisgezelschap: gezin

Erg overzichtelijk en bijzonder leuk voor de allerkleinsten; geen extra entrees op het terrein en leuke sprookjes, waar de kleintjes zich in "herkennen". Het meenemen van drank en broodjes geen bezwaar, dat alles maakt het erg aantrekkelijk.

Beoordeling gegeven door Kuus GB.

Super
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 03-07-2012

Datum beoordeling: 3 juli 2012

Reisgezelschap: gezin

Wij zijn in de afgelopen jaren 4 keer naar dit park geweest Het valt ons op dat er in het park een constante kwaliteit is. De attrakties zijn goed onderhouden. De aangelegde paden zijn voorzien van mooie bloemen en planten. Je kunt zien dat er veel aandacht aan besteed word. De entree van het park is erg mooi. Het parkeren kost niets en de entree prijs is erg voordelig. Zeker de moeite waard om dit park een keer te bezoeken.

Beoordeling gegeven door N.N..

leuk voor kleintjes
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 10-06-2012

Datum beoordeling: 10 juni 2012

Reisgezelschap: met oudere kinderen

vandaag 10 juni hier geweest. Het is een leuk park voor kinderen tot 7/8 jaar. Mijn meiden voelde zich er een beetje te groot voor, maar ondanks dat toch een leuke dag gehad.

Beoordeling gegeven door Cindy.

geweldig!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 27 april 2012

Datum beoordeling: 2 mei 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Erg leuk voor kleine kinderen tot 8 jaar met kindvriendelijke attracties.

Beoordeling gegeven door Marjolijn.

GEWELDIG
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 15-09-2011

Datum beoordeling: 17 september 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Erg leuk voor de jongere kinderen en tenminste betaalbaar.

Beoordeling gegeven door Inge.

geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juli 2011

Datum beoordeling: 8 augustus 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

een erg mooi en netjes park ook voor de kleintjes is het te overzien. een leuke speeltuin met mooie toestellen die je niet in elke andere speeltuinen ziet.

Beoordeling gegeven door van willigenburg.

geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juli 2011

Datum beoordeling: 8 augustus 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

een erg mooi en netjes park ook voor de kleintjes is het te overzien. een leuke speeltuin met mooie toestellen die je niet in elke andere speeltuinen ziet.

Beoordeling gegeven door van willigenburg.

sprookjesachtig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 14-6-2011

Datum beoordeling: 28 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

De kinderen hebben zich prima vermaakt er was veel te zien en genoeg speelmogelijkheden.

Beoordeling gegeven door de Boer.

mooi
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 26-07-2011

Datum beoordeling: 28 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Betaalbaar entree,mooi park,goedkoop eten en souvenirs voor de kinderen. Leuk voor jong en oud!!

Beoordeling gegeven door miranda.

Geweldig!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: juli 2011

Datum beoordeling: 28 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Erg leuk park voor jonge kinderen. Ons zoontje van 1.5 heeft zijn ogen uitgekeken in het kabouterbos. Alles op kindhoogte, geweldig om de reacties van de kinderen te zien!

Beoordeling gegeven door Bink.

goed heel leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 11- 5-20011

Datum beoordeling: 26 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

was super daar de kids vonden het geweldig. we gaan snel weer .ook kwa eten was het goed niet duut en goed te eten ook de sirves was goed allemaal vriendelijk en aardig en veel geduld met kleine kinderen en heel veel te doen voor kleine kinder en niet duur.

Beoordeling gegeven door ilona scheen.

Top!!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 22-7-2011

Datum beoordeling: 22 juli 2011

Reisgezelschap: met een groep

Er is hier eigenlijk alles wat er voor de kinderen moet zijn! Wij komen hier al jaren met de BSO en we zijn heel erg blij dat we zo'n mooi park hier in Enkhuizen hebben. Er is genoeg te zien en te doen en het is niet te druk!!

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Juli 2010

Datum beoordeling: 2 september 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door J.E.T Turfboer.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Juli 2010

Datum beoordeling: 2 september 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door J...

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juni 2010

Datum beoordeling: 30 juli 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door yvet.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 27-07-2010

Datum beoordeling: 29 juli 2010

we hebben een dochter van 2en half en die vond het geweldig. erg leuk opgezet en een betaalbare intree. leuke speeltuin erbij met leuke attracties. in een woord geweldig

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 04-06-2010

Datum beoordeling: 7 juli 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Simone Bakker.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: december

Datum beoordeling: 6 juli 2010

Een heerlijk park vooral voor kleinere kinderen, ze kunnen hier fantaseren en wegdromen in de sprookjes. Veilig, compact, zeer betaalbaar en kindvriendelijk personeel. Ons kleinkind kan er geen genoeg van krijgen.

Beoordeling gegeven door janny kwant.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: december 2009

Datum beoordeling: 6 juli 2010

Een zeer leuk sprookjespark, vooral voor de kleintjes. Alles staat in het teken van de peuters en het personeel is zeer vriendelijk en kindgericht. Grote klasse.

Beoordeling gegeven door L. Kwant.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 2 juli 2010

Datum beoordeling: 3 juli 2010

Goede prijs verhoudin. Heel leuke atracties voor de kleintjes. Netjes onderhouden.

Beoordeling gegeven door D.Greydanus.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 5-5-2010

Datum beoordeling: 5 juni 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door h. termaat.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 16-05-2010

Datum beoordeling: 16 mei 2010

met de kleine van 20 maanden geweest en hij heeft een fantastische dag gehad. zelf vond ik het park * kindvriendelijk * schoon (park en toiletten) * gratis parkeren * goedkoop entree * eten en drinken goedkoop (flesje coca cola €1,20)

Beoordeling gegeven door Peter.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2009

Datum beoordeling: 28 februari 2010

Prachtig goedkoop leuk sprookjesbos. Waar peuters/kleuters heerlijk kunnen spelen, leren en hun fantasie ontwikkelen. Genoeg ruimte en restaurantjes om te eten/drinken. Ga er zeker dit jaar weer naar terug, met mn 2 kinderen.

Beoordeling gegeven door V. van Capel.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: alle jaren wel een keertje

Datum beoordeling: 27 februari 2010

Heerlijk voor kinderen. De lieveheersbootjes zijn een toppertje. genoeg vertier voor een hele dag!

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: augustus 2009

Datum beoordeling: 10 januari 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 4 januari 2010

Datum beoordeling: 10 januari 2010

Sprookjeswonderland Enkhuizen, is geweldig. Onze zoon 2,5 heeft het ruim een week na ons bezoek er nog over, zelf wil hij op het moment graag de grote reus zijn. Wat een inpact heeft het op die kleintjes, geweldig, een knap concept als je het mij vraagt. Voor de ouders is het ook ouderwets genieten, personeel erg vriendelijk, een heerlijke rustige harmonieuze sfeer, en geen rare grote attrakties. Alles is zeer betaalbaar, voor een patatje betaal je doorgaans bij de snackbar meer, en ook het welbekende cdtje met alle sprookjesliedjes is zeer goed te betalen. Kort om van mij krijgt sprookjeswonderland een dikke 10!!!!

Beoordeling gegeven door hanneke.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: september 2009

Datum beoordeling: 30 oktober 2009

Het is een fantastisch park.Ik ,oma,geniet er net zoveel van als mijn 5 kleinkinderen.Ja,nu moeten we nog even wachten tot winterwonderland.We genieten al bij voorbaat.Zomers is het een paar keer een heerlijk dagje uit.Ik kwam er al met mijn kinderen,toen het nog op een andere locatie zat.We hopen dat het park zijn speciaal knusse identiteit zal weten te behouden!Vriendelijke groet Jolanda

Beoordeling gegeven door Jolanda de Bree.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 24 juli 2009

Datum beoordeling: 13 oktober 2009

Ondanks het wat slechtere weer, hebben we een heerlijk dagje uit gehad met onze tweeling van 3 jaar.

Beoordeling gegeven door Esther.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 06-2009

Datum beoordeling: 24 augustus 2009

meestal als je met de kinderen of in mijn geval met mijn dochter opstap gaat draait de dag ook echt om het kind je doet het voor het kind en hoopt dat hij of zij zich vermaakt en mijn dochter heeft zich heel erg vermaakt maar ook mama heeft een leuke dag gehad en niet alleen omdat sprookjeswonderland een leuke en gezellige plek is maar ook omdat de entree prijs mij blij verraste aangezien ik een alleenstaande ouder ben en mijn salaris ver beneden het balkenende norm is ben ik blij als er iets nog goed betaalbaar is want dat is erg zeldzaam vandaag de dag

Beoordeling gegeven door mariska moerland.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 10-8-2009

Datum beoordeling: 12 augustus 2009

heel mooi gemaakt en een belevenis voor jonge kids. de (groot)ouders genieten ook mee als de kinderen plezier hebben. minpuntje is de horeca dit had wel iets netter gemogen, m.n. het schoonhouden van de tafels en ook de wijze van bediening.

Beoordeling gegeven door H.Vermeulen.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 05082009

Datum beoordeling: 7 augustus 2009

prima voor de kleintjes

Beoordeling gegeven door veenstra.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: div. keren in seizoen 2009

Datum beoordeling: 6 augustus 2009

Wie hier minder dan een 10 aan geeft zou zich diep moeten schamen. Het park is geweldig. Prijs, Kwaliteit daar kunnen parken als Plopsaland en de Efteling nog iets van leren. De cd met liedjes zijn zo professioneel dat je als ouders zelf mee loopt te zingen. Dit jaar voor ons geen vakantie maar weekendje weg naar sprookjeswonderland. Als we niet gaan dan vraagt onze dochter 3 jaar of ze de kabouter op de computer mag zien. Dan zoek ik gauw de site op en ze is weer helemaal in de wolken. Samen met onze dochters 1 en 3 ajar zijn wij de grootste fans

Beoordeling gegeven door francis vd maas.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 01-05-2009

Datum beoordeling: 12 juli 2009

leuk dagje uit voor met jonge kinderen! Vooral het treintje en de bootjes zijn leuk, voor de allerkleinsten!

Beoordeling gegeven door Bianca Massaar.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 07-07-2009

Datum beoordeling: 7 juli 2009

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Ingeborg reurink.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: september 2008

Datum beoordeling: 22 april 2009

Prachtig opgezet park. Doelgroep zijn gezinnen met kinderen onder de 10 jaar. De eigen fantasie wordt weer aan het werk gezet. Geen entertainment in hap klare brokken. Extra voordeel is de vriendelijke prijs!

Beoordeling gegeven door Nathan.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: elk jaar rond september

Datum beoordeling: 23 februari 2009

Het is gewoonweg erg leuk om tussen die sprookjes te lopen . Ook al komen we er elk jaar weer, de kinderen genieten nog steeds en zien elke keer weer wat nieuws. Gewoon een heerlijk dagje onbezorgd uit. Helemaal top!

Beoordeling gegeven door Nicole Bruin.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: december 2008

Datum beoordeling: 14 februari 2009

Sprookjeswonderland in Enkhuizen is een ontzettend leuk park voor mensen met kleiene kinderen. ALLES op de kleine mens aangepast. Er zijn opstapjes bij de wastafels in de sanitaire hoeken en het personeel is vriendelijk. Het park is schoon en netjes en ook extratjes als een frietje of wat drinken zijn niet duur. Zelfs goedkoper als menig cafetaria of snackbar. Dit park is echt een aanrader.

Beoordeling gegeven door N. van den Berg.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: januari 2009

Datum beoordeling: 14 februari 2009

Vooral voor peuters en kleuters is Sprookjeswonderland helemaal geweldig: kabouters en elfjes wonen en werken in het bos en je kijkt zo bij hun padestoelen- en andere Anton Pieck-achtige woninkjes naar binnen. In de winter kerstfeer!

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 15-12-2008

Datum beoordeling: 12 februari 2009

eigenlijk 8,5 het was niet zo'n heel mooi weer maar voor onze dochter tegek. het is voor de leeftijd 0 tot een jaar of 6 geweldig om er naar toe te gaan.

Beoordeling gegeven door sprookjeswonderland.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 23 oktober 2008

Datum beoordeling: 15 november 2008

Zeer goed alles te belopen en te zien met 3 kinderen van 6 jaar, perfecte match uitje/kind. Attracties ook uitstekend voor kinderen om zelf te doen. Voor onze dochter van 12 jaar was het nog heerlijk wegdromen bij alle mooie sprookjes, vooral Gulliver's Travels.

Beoordeling gegeven door Sprookjeswonderland.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 4 oktober 2008

Datum beoordeling: 5 oktober 2008

Een geweldig park om met kinderen naar toe te gaan. De entreeprijs is niet duur. Kinderen kunnen op hun gemak overal rondkijken. Het park ziet er verzorgd uit. Mijn dochter heeft echt van dit uitstapje genoten.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: augustus 2008

Datum beoordeling: 5 oktober 2008

zomer 2008 zijn we met de 2 kids van 3 en 5 naar sprookjesland geweest. leuk een dagje weg wat nie te duur is. ik hoorde van een grote speeltuin en dat vinden de kids geweldig. maar ik keek mijn ogen uit hoe de kids genoten van de verhalen van over de kabouters en waar ze woonden in het dorp.de speeltuin vonden ze uiteraard super en er waren ook paard op zń spoor.vonden ze echt heel erg leuk.zekr de moeite waard om weer een keer te gaan.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 16-08-2008

Datum beoordeling: 30 september 2008

Erg gezellig goed opgezet park. Onze kinderen van 5 en 3 hebben het er nog steeds over. Eigenlijk alle sprookjes komen aanbod en door bijv aan de teen van de reus te wiebelen begint het sprookje van kleinduimpje tot leven te komen met een grappig liedje en bewegende poppen. Genoeg plekken waar je wat lekkers kan kopen. Mooi groen opgezet met veel planten en bloemen. Poppen van de sprookjes erg mooi gemaakt.

Beoordeling gegeven door stina.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 01-09-2008

Datum beoordeling: 20 september 2008

Al meerdere keren naar Sprookjeswonderland in Enkhuizen geweest en mijn kids vonden het elke keer weer geweldig! Vooral de lieve-heersbeest bootjes vinden ze super. Heerlijk in het bos gelegen.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 6-09-2008

Datum beoordeling: 18 september 2008

Echt geweldig voor kleine kinderen. Voor die kinderen is het super om kaboutertjes en pinokkio en gelaarsde kat en alle sprookjes die kent te zien. Wij zijn er zeker de hele dag geweest. Als je alle sprookjes hebt gezien dan is er nog een kinderboerderij en daarna een hele leuke speeltuin voor kinderen. Mijn dochter (5) vraagt telkens wanneer we nou weer heen gaan. Dat zegt heel veel goeds als kinderen er naar terugvragen.

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 05-08-2008

Datum beoordeling: 18 september 2008

Woon zelf in Hoorn lekker in de buurt met de kinderen een dagje uit. Zijn dr nu wel 10 keer geweest maar blijft leuk!

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 23 juli 2008

Datum beoordeling: 5 augustus 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Sacha Vos.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 25 juli 2008

Datum beoordeling: 27 juli 2008

Het begint al met de entreeprijs , die is tenminste te betalen .Voor € 27,00 waren wij met ons gezin van 4 personen binnen.Bij de efteling is dat 1 entreekaart. Het sprookjes gedeelte is zeer aantrekkelijk voor de kinderen , er wordt gezongen , verhalen verteld en de poppen bewegen.Het kleine dierenpark is erg leuk net als de kinderboerderij met de geitjes waar je tussen mag lopen, met daarna een mogelijkheid om direct je handen even te wassen.De 2 speeltuinen zeer overzichtelijk en aangepast aan leeftijd.Ook de prijzen in restaurant en winkel zijn zeer redelijk.En je hebt ruimschoots de tijd om alles te kunnen bewonderen in een dag.Kortom een heerlijk dagje uit voor een gezin met kinderen tot ong. 12 jaar.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 16-7-2008

Datum beoordeling: 17 juli 2008

Ontzettend leuke sprookjestuin voor kinderen tot ongeveer 8 jaar. De kabouters zijn met name leuk voor de allerkleinsten.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 22 juni 2008

Datum beoordeling: 15 juli 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 23-06-2008

Datum beoordeling: 25 juni 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Sonja den Bakker.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juli 2006

Datum beoordeling: 2 juni 2008

Leuk niet al te groot pretpark Vooral leuk voor kleine kinderen en ook niet belangrijk de entree prijzen zijn niet duur

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 24-05-2008

Datum beoordeling: 29 mei 2008

Dit is een van de leukste kinderparken vooral voor kleine kinderen) die ik in Nederland ken!!!!!

Beoordeling gegeven door Tanja Brinxma.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: maart 2008

Datum beoordeling: 27 mei 2008

Dit park is top voor een heerlijk dagje uit met kleine kinderen. De toegangsprijs is laag en op het park is genoeg te beleven. Veel sprookjes te bewonderen, speeltuintjes een leuk treintje dat door het park rijdt. Gegarandeert een leuke dag.

Beoordeling gegeven door Monique Holland.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 10 05 08

Datum beoordeling: 25 mei 2008

super aangelegd mooi en veilig vooral voor de echte kleine kinderen,we hadden namelijk zeven kleinkinderen in de leeftijd van 1 tot 5 jaar bij ons. het was echt genieten komen zeker nog eens terug . groetjes een hele blije oma.

Beoordeling gegeven door nelly rikken.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: april 2008

Datum beoordeling: 22 mei 2008

Erg leuk park. Ook (juist) geschikt voor de hele kleintjes.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 14 mei 2008

Datum beoordeling: 21 mei 2008

Leuk park, niet te groot, goed onderhouden, vriendelijk personeel en normale prijzen voor entree en in de restaurants

Beoordeling gegeven door Sprookjeswonderland.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: Aug 2007

Datum beoordeling: 12 mei 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Mw. M.Blomvliet.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 21-04-2008

Datum beoordeling: 21 april 2008

Heel erg gezellig en leuk park.Heb genoten met mijn kleinzoons van 4 en 2. Leuke sprookjesfiguren en leuke speeltuinen.Ook is het erg netjes en aardig personeel.Bovendien is het nog betaalbaar ook.In een woord geweldig.

Beoordeling gegeven door Saskia Kok.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 6 april 2008

Datum beoordeling: 18 april 2008

Eigenlijk zou ik wel een 10 willen geven, maar doordat het nog best koud was, gaat er puntje af. Maar de kinderen van 2 en 4 hebben zo ontzettend genoten. Alles vonden ze mooi en de liedjes zingen ze inmiddels, we zijn vaker geweest, al mee. Elk weekend willen ze wel. Het is echt een feestje!

Beoordeling gegeven door Silvana de Liefde.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: september 2007

Datum beoordeling: 28 maart 2008

Je kinderen lopen als sprookjesfigueren door hun eigen bos en als je even niet oplet.... voel je je weer EVEN kind !!!

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: december 2007

Datum beoordeling: 13 maart 2008

leuk, schoon, ruim super voor kinderen. niet te duur

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: zomer 2007

Datum beoordeling: 8 maart 2008

Goede prijs/kwaliteitsverhouding! Zowel met gezin als met vrienden ontzettend genoten. Veel attracties/ speeltoestellen,kinderboerderij, mooie wandelgelegenheid,kabouterhuisjes,en vooral veel vrolijke muziek!

Beoordeling gegeven door Debora de Langen.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 02-01-2008

Datum beoordeling: 29 februari 2008

Een geweldig mooi park! En wat een sfeer zo in de wintertijd. Een aanrader, leuk park, goed onderhouden, zeer vriendelijke prijzen. Gegarandeerd succes voor kinderen tot een jaar of 10. (en alle kinderen tot 100 die van sprookjes houden)

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: september 2007

Datum beoordeling: 27 februari 2008

Erg leuk voor hele kleine en wat grotere kinderen.(1-12 jaar).Er is een hoop te zien en te doen.Ze kunnen een waterbaan af en op een baan met paardjes rijden.Ook zijn er veel speeltuinen.en grote glijbanen.De glijbaan uit de boom vond ik te link voor kleine kinderen.Mijn dochter van 4 jaar heeft zich daar erg bezeerd.Dat was het enige nadeel.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 4 januari 2008

geweldig voor de kinderen. goed verzorgd park, prima onderhouden. Minder geschikt in de winter als het erg koud is, omdat er bijna niets binnen is. Zomers erg leuk!!! Niet duur

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 14 december 2007

Leuk en avontuurlijk voor kleine kinderen/veel te doen en te zien. Betaalbaar(!)voor gezinnen wat betreft entree, drankjes en hapjes. Mooi wandelpark met gezellige sfeer. Bediening vriendelijk.

Beoordeling gegeven door Louise Nicolaï.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 9 oktober 2007

Veel plezier beleeft in Sprookjeswonderland Enkhuizen. Keurig verzorgt park met veel leuke attributen voor klein en groot. Alles kindvriendelijk en ruim opgezet.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 22 september 2007

prachtig park waar je de hele dag bezig kan zijn, en vooral de kinderen, maar ook de ouderen zich goed kunnen vermaken. redelijke prijs, goed verzord allemaal

Beoordeling gegeven door christel zwaan.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 1 september 2007

Vrijdag 31-8 geweest. Hele leuke sprookjestuin! Hebben ons goed vermaakt met onze kids van 4 en 2. Ook de speeltuin was leuk, alleen begrepen we niet dat je bij de bootjes maar 1x gratis mocht en daarna 50 cent moest betalen. De wc bij de in/uitgang was niet zo fris. Vriendelijk personeel.

Beoordeling gegeven door Fam. Weekhout.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 7 augustus 2007

Dit is al jaren een topper bij ons! Ontzettend leuk park voor met name kleine kinderen (tot ± 8). Entree en parkprijzen zijn absoluut betaalbaar. Rolstoelvriendelijk en erg schoon. Vooral het sprookjesgedeelte, de vogeltjestrein, de paardjes en de dobberbootjes doen het goed bij de kleintjes. De CD\'s worden helemaal grijs gedraaid en uit volle borst meegezongen in het park. Echt een aanrader van de bovenste plank!

Beoordeling gegeven door Tanja Stam.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 3 augustus 2007

Wij zijn afgelopen maandag geweest, met 2 kinderen van 2 en 4, en hun vonden het geweldig, ze keken hun ogen uit! Alles was netjes,schoon en zeer kindvriendlijk je krijgt absoluut waar voor je geld!

Beoordeling gegeven door Anja van Wijk.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 1 augustus 2007

voor de kids is dit GEWELDIG!!!! keurig verzorgd park en erg mooi aangelegd. Let ook even op de entree........6,50. Echt dit is waar voor je geld. de moeite om naar toe te gaan.

Beoordeling gegeven door joze uit Tilburg.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 1 augustus 2007

Fantastisch voor kleine kinderen. Geen vervelende achtergrondgeluiden. Mooi aangelegd. Entreeprijzen goed. Ook de prijzen in de horecagelegenheden zijn gustig. Gratis parkeren in de buurt. Veel te doen.

Beoordeling gegeven door monique.