Beoordelingen Riga Ranch

Fantastisch
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 11-12-2016

Datum beoordeling: 25 januari 2017

Reisgezelschap: met een groep

Wat een leuke en originele familiedag hebben wij mogen meemaken. Van begin tot einde wist onze "gids" jong en oud te boeien met alle ins en ouds over de paardenmelkerij en het hoe en waarom van een chocolaterie op het bedrijf. De onverwachte extraatjes, kinderen een chocolade lolly maken en spelen in het hooi, waren de hoogtepunten van deze dag. Het boerenlunchbuffet buiten op het ruime terras was heerlijk met producten uit het groene hart en van bedrijven uit de omgeving. Doordat de kinderen zich prima vermaakte hadden wij ouders echt een geweldige relaxte dag. Wat is dit toch een leuk en goed verzorgd bedrijf en volgende keer ga ik met het werk voor een bedrijfsuitje!

Beoordeling gegeven door Wester.

Leuk kinderfeestje!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: februari 2016

Datum beoordeling: 30 november 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

in feb 2016 kinderfeestje (6jr) gehouden. Super leuke "hooischuur" met slingerschommels e.d om in te ravotten en cadeautjes te verstoppen. Gezellige huiskamer om te eten met de Kids, leuk, hetzij erg kort pony ritje plus verzorgen. Daarna rondleiding bij melkpakken met uitleg waar kids erg van onder indruk waren en tot slot superleuk workshop chocolade maken waarbij jarige echt in zonnetje gezet wordt! De combinatie van deze 2 dingen raad ik echt aan voor een leuk en geslaagd kinderfeestje!

Beoordeling gegeven door Jis.

Leuk,maar
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 14 mei 2014

Datum beoordeling: 15 mei 2014

Reisgezelschap: met een groep

Paarden in de laatste stal waren smerig van hun 4 benen tot en met hun buik. Te veel mest. Dit kan anders. Er werd gelopen over het hooi waar de paarden van moesten eten. Melkmachine stuk. Verzorg a.u.b. de paarden beter.Voor de mensen was het in orde nu de paarden nog. Ben met een rotgevoel daar weggegaan en met mij meerdere mensen.

Beoordeling gegeven door E. Bastiaanse.