Beoordelingen Bezoekerscentrum Dwingelderveld

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: div. jaren

Datum beoordeling: 19 oktober 2009

wij komen al jaren in Drenthe met korte vakantie's vaak in Wateren bij Landal Vaste prik is het bezoek aan het bezoekerscenrum Dwingelderveld en dit is iedere keer weer een hele leuke ervaring. We zijn vroeg in het voorjaar en laat in het najaar daar en het gekke is dat het nooit verveeld. We slaan ook honing in uit het gebied. Genieten van een wandeling enz. 30 oktober gaan we weer voor een week en kijken er nu alweer naar uit. Groet Ben Voormolen en familie

Beoordeling gegeven door Ben Voormolen uit Rotterdam.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: veel zondagen in de vakantie

Datum beoordeling: 21 augustus 2009

Hier zijn verschillende leuke wandelroutes zowel voor jong en oud, wat erg leuk is. ik ga hier vaak lekker op een zondag heen. Ook zijn de er leuke dieren et vinden zoals schotse hooglanders. En wat nu leuk is om te zien om dat je jongen hebben. Dit gebied is echt een wandeling waard.

Beoordeling gegeven door monik.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 1 Aug

Datum beoordeling: 5 augustus 2009

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Tjerk Jansen.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juli 2009

Datum beoordeling: 4 augustus 2009

geweldig voor zowel volwassenen als kinderen. Leerzaam en leuk, binnen en buiten

Beoordeling gegeven door tam.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 15 juli 2008

Datum beoordeling: 26 juli 2008

Het was heel aangenaam verpozen in en ook vooral rondom het bezoekercentrum, door de rust en de prachtige natuur . We vonden het heel gezellig om daar buiten bij de schapen op een bankje bij het water onze 's morgens bij de bakker in Dwingelo gekochte versnaperingen op te eten. We zagen er kinderen met schepnetjes opdrachtjes uitvoeren , vaak begeleid door hun opa en oma. Het was zulk prachtig weer zodat we niet al te lang binnen waren, maar het zag er inspirerend uit voor jong en oud .

Beoordeling gegeven door Jos van der Lee.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 10juli 2008

Datum beoordeling: 12 juli 2008

interressante bezoekers ruimte veel voorlichting en vlak in de buurt schaapskooi te bezichtigen elke dag komt om ong. 17.00 uur de schaapskudde binnen vooral voor kinderen erg leuk

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2007

Datum beoordeling: 24 juni 2008

Leuk bezoekerscentrum met veel activiteiten voor (jonge) kinderen, en natuurlijk de heidevelden en de schaapskooi in de buurt. Ook kun je daar heerlijk fietsen en struinen door de bossen van Ruinen en omgeving. Echt de moeite waard.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: april 2008 meivakantie

Datum beoordeling: 4 mei 2008

Tijdens onze vakantie hebben we diverse keren genoten van de informatie op het bezoekerscentrum. Goede informatie als start van de vele wandelingen en fietstohten die we hebben ondernomen

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: aug 2007

Datum beoordeling: 17 april 2008

puzzeltacht met de fiets met kinderen geweldig!!!!!!!!!!!!!

Beoordeling gegeven door dwigelerveld.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 13-04-2008

Datum beoordeling: 16 april 2008

Wie kan hier nu een onvoldoende voor geven. Mijn vrouw en ik wandelen hier 8 tot 10 keer per jaar en het is er echt heerlijk om te wandelen. Wij bezoeken het centrum na elke wandeling en genieten nog even na onder het genot van een kopje koffie.

Beoordeling gegeven door J.K.Venema.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: april 2007

Datum beoordeling: 20 maart 2008

Met de hele familie tijdens een familiere√ľnie bezocht. Zowel voor jong als oud heel veel informatie en activiteiten binnen en buiten (speurtocht)

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 17-02-2008

Datum beoordeling: 29 februari 2008

De kinderen vinden het heel leuk en kunnen allerlei dingen zelf doen.

Beoordeling gegeven door Bianca Kammer.

Datum beoordeling: 1 september 2006

Wij bezochten dit bezoekercentrum, gelokt door een stukje in hun krantje, dat kinderen gratis konden knutselen, dit was helaas niet (meer) het geval, foutje in het krantje. Wel konden we een speurtocht doen met onze dochter. Kostte wel 5 euro en was zeer kort en niet erg interessant. 's Middags zou er theater voor de kinderen zijn, maar we waren er om 10 uur en na de speurtocht en het bezoekercentrum binnenstebuiten te hebben gekeerd, wisten we niet wat we nog 2 uur daar moesten doen, dus zijn we weggegaan. Niet leuk dus en vooral niet gratis of goedkoop. Wil je echt leuk uit, ga dan naar het Transferium in Nunspeet. Daar is een mooi en interessant bezoekerscentrum bij, een toren om te beklimmen, een kabouterroute die je altijd kunt lopen. Wil je voor je kind een kaboutermuts, een rode neus en een routebeschrijving met opdrachtjes, dan betaal je maar 1,50. Tot zover onze ervaring.

Beoordeling gegeven door Mevr. Bakker.