Beoordelingen Roompot Bospark De Bikkels

2
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 6-6-15

Datum beoordeling: 15 juli 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Ik ben er niet over te spreken, een auto vrij park, bij parkeerplaats moeten karren staan die er niet staan. Dus sjouwen met bagage, met kar kom je ook niet door de bossen heen. Hoe moeten oude mensen dit doen? Het huisje stonk, allemaal spinnenwebben. Moesten €65,00 schoonmaakkosten betalen, die wij niet meer retour kregen. Ze storten de borg niet terug, dus €130 betaald aan schoonmaakkosten. Omdat wij de vloer niet hadden geveegd. Schandalig zoiets, als het huisje nu erg schoon was maar t was gewoon een stink huis.

Beoordeling gegeven door grace.

renovatie vereist!
1 11111

Bezoekdatum: 20-12-2013 --27-12-2013

Datum beoordeling: 1 maart 2014

Reisgezelschap: met partner

inrichting accommodaties totaal uitgeleefd .Personeel deelt in de maleise. schitterende omgeving verdient dit niet! ROOMPOT:doe geen afbreuk aan je goede naam!

Beoordeling gegeven door jac.

snert park
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 10 -08-2012

Datum beoordeling: 22 augustus 2012

Reisgezelschap: met partner

we gingen een week naar de bikkels in brabant zijn na 3 dagen vertrokken, huis stond in de bos, geen zon,donker huis geen animatie geen zwembad meer, in 2012 niet meer aanwezig, oude tv met scheuren in speakers ,smoeselig oude meubels jaren 50 afzuiger pastic was bij aan komst gesmolten ,ga er nooit meer heen waardeloos park .ook meer mensen zijn na 3 dagen vertrokken .voor mij geen roompot meer

Beoordeling gegeven door rinie.

slecht
1 11111

Bezoekdatum: 27-04-2012

Datum beoordeling: 29 juni 2012

Reisgezelschap: met vrienden

Men geeft aan dat wij het huisje vies hebben achter gelaten , met gevolg borg ingetrokken . Terwijl wij met meerdere personen aan de schoonmaak zijn geweest. Ook bij binnenkomst vond ik het een smerig huisje , niet fris en schoon . Douch badkamer niet over tespreken schimmels en goor .Wij komen hier zeker nooit weer .

Beoordeling gegeven door R.

Vies: niet komen!
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: Maart 2011

Datum beoordeling: 20 juni 2011

Reisgezelschap: met vrienden

Wij zijn ingegaan op een aanbieding en hebben daar nu spijt van als haren op ons hoofd. Bij aankomst leken er vlooien in het bed te zitten, beddengoed is prima verwisseld. Maar dat het (rokers)huisje bij aankomst stinkt als een asbak en dat wij dat bij vertrek krijgen tegengeworpen, is natuurlijk klinkklare onzin. Borg werd ingehouden, eventueel wilde men wel drie tientjes teruggeven "omdat we allemaal water bij de wijn moeten doen en we geen zin hebben in het heen- en weer sturen van stukken". Pluspunt van dit park is de ligging, maar daar is het dan ook wel mee gezegd. Vieze, oude huisjes; slechte service, en bij klachten zijn ze niet bereid een constructieve dialoog aan te gaan.

Beoordeling gegeven door Matthijs.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 26 juni

Datum beoordeling: 24 juli 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: Voorjaarsvakantie

Datum beoordeling: 18 februari 2010

Geen binnenbad. Er is verder geen gelegenheid om in de avonduurtjes lekker even aan een bar te hangen. Het is ook al om 21.oo uur allemaal gesloten, wat erg vroeg is. Het is dus wel een goede aanbeveling voor ouderen, aangezien er veel natuur in de omgeving is voor neen boswandeling. Huisje en inrichting van het huisje is koud.

Beoordeling gegeven door -.