Beoordelingen Caribabad

Chaos
1 11111

Bezoekdatum: 4 januari 2019

Datum beoordeling: 4 januari 2019

Reisgezelschap: met jonge kinderen

In de vakantie kan je meer drukte verwachten maar het was echt super druk met kinderen is dit gewoon echt gevaarlijk

Beoordeling gegeven door N.N..

Lekker zwembad met vriendelijk personeel.
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 26-03-2018

Datum beoordeling: 29 maart 2018

Reisgezelschap: alleenreizend

Heerlijk banenzwemmen en voor de zomer een abonnement. Lekkere broodjes en koffie, schoon echt mijn zwembad.

Beoordeling gegeven door Keur van der T..

Mooie zwembaden
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 14-09-2016

Datum beoordeling: 14 september 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Voldoende badmeesters 2 leuke kinderbaden buiten Groot bad en familieglijbaan buiten Binnen heerlijk warm water en allerlei speeltoestellen en leuk ingericht zwembad. Uiteraard met lange buis glijbaan etc Jammer dat met het warme weer slechts 1 persoon in de snackbar stond om te bedienen. Rij tot aan buiten en zeer lange wachttijd!

Beoordeling gegeven door Fam Rotterdam.

Klantonvriendelijk
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: diverse

Datum beoordeling: 5 januari 2016

Reisgezelschap: met vrienden

Klantonvriendelijk bij de balie en ook ander personeel dat niet in het zwembad staat. Als je staat te douchen spuiten ze de boel schoon en krijgen degenen die staan te douchen de viezigheid over zich heen. Regelmatig vieze kleedhokjes en lockers.

Beoordeling gegeven door Jansen.

top service
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 21 NOVEMBER 2014

Datum beoordeling: 30 november 2014

Reisgezelschap: met een groep

Als astmapatiente heb ik de gelegenheid gekregen om te kijken of ik geen last zou krijgen van de chloorgehalte in het zwembad. Ik heb geen prikkelingen ervaren in mijn luchtwegen, terwijl ik 3 dagen ervoor nog een astma aanval had gehad. Indien ik last zou hebben van mijn luchtwegen, zou ik mijn entree geld terug krijgen. Dit was gelukkig niet nodig en heb het erg naar mijn zin gehad. Zeer vriendelijke receptioniste bij de kassa . Bedankt voor het rekening houden met mijn gezondheidsklachten. Ook mijn zoon kreeg zijn entreegeld terug omdat hij niet kon meezwemmen.

Beoordeling gegeven door sandra B.

5
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: mei 2011

Datum beoordeling: 5 december 2011

Reisgezelschap: met een groep

Inderdaad heel erg onvriendelijke personeel. Met name achter kassa en niet te vergeten de dame van de administratie, zij is heel erg klantonvriendelijk. Het gaat ze daar blijkbaar te makkelijk af.

Beoordeling gegeven door N.N..

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 23-11-2011

Datum beoordeling: 23 november 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Mooi zwembad, alleen een chef badmeester die erg op zijn strepen staat en een op dat moment bijzonder chagarijnige vrouw achter de kassa. Wij waren als ouders met een kinderfeestje en gingen zelf niet zwemmen. Wilden we op het kroost toezicht houden moesten we gewoon betalen. Na contact hierover met de chef badmeester bleek er niets mogelijk te zijn. € 10,== moesten we betalen en dan gingen wij als ouders nog niet eens zwemmen. Uiteraard deden wij dat niet. Voor alles is toch een oplossing? Uiteindelijk maar achter het glas de kinderen in de gaten gehouden. Maar voor ons even geen Caribad meer. Bijzonder onklantvriendelijk dit en nog nooit meegemaakt.

Beoordeling gegeven door JV.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 26-7-2010

Datum beoordeling: 27 juli 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Veenema.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: wekelijks

Datum beoordeling: 23 augustus 2009

Er leuk, vooral ook voor de kleintjes, minpuntjes zijn de sluitingstijden in het weekend en dat je vaak door het binnenbad naar het buitenbad moet. gepakt en gezakt is dat wel glibberig met zo'n kleintje in je armen. Is ook niet nodig, er is een mooie buiteningang. Wat er leuk is zijn de fonntijen bij de pierenbadjes die tevens ook erg gevaarlijk zijn. Kinderen klimmen er op maar als ze er af vallen is dat toch al gauw anderhalve meter. Levensgevaarlijk en ik hoop dat daar snel hekjes geolaatst zullen worden. Overall wel een leuk en gezellig zwembad met een goede sfeer.

Beoordeling gegeven door Fulco Raatsie.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 3 maart

Datum beoordeling: 6 maart 2009

ja

Beoordeling gegeven door emmie.