Beoordelingen Vliegen met roofvogels bij Valkerij Falconcrest

Beleving
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 11-07-2015

Datum beoordeling: 13 juli 2015

Reisgezelschap: gezin

Het is fantastisch om allerlei vogels met eigen ogen te zien. Ik word er altijd blij van wanneer ik de kans krijg om een te worden met de natuur. Het is mooi dat zulke parken bestaan en ik hoop dat ze voor altijd blijven. Voor elke generatie is het leuk, vermakelijk en educatief. Een leuk dagje uit!!!

Beoordeling gegeven door Marina Abrosimova.

leerzaam en boeiend
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 19 april 2014

Datum beoordeling: 21 april 2014

Reisgezelschap: gezin

Ondanks dat we iets te laat voor de 1e demo waren, werden we goed ontvangen. Het was mooi weer. Samen hebben we genoten van de leerzaam en boeiend demo en goede uitleg. Top van al die begeleiders die veel tijd en energie en geduld hebben om al deze mooie vogels een goede home te geven.

Beoordeling gegeven door Koos.

Super Park!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 5 september

Datum beoordeling: 4 februari 2014

Reisgezelschap: met opa en oma

Super vriendelijk mensen, alles wat je vraagt word uitgelegd. Vogels kwam super dichtbij en de arenden kwamen over je heen! Uitermate goede uitleg, Vogels zaten er goed bij en werden goed verzorgd. Prijs is goedkoop voor wat je krijgt. Al met al aan te raden, ben het trouwens oneens met wat andere mensen zeggen.

Beoordeling gegeven door Stephanie.

Buitengewoon leerzaam!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 25 juli 2013

Datum beoordeling: 25 juli 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Hier zijn duidelijk mensen aan het werk met hun hart op de juiste plaats! De dieren worden zeer liefdevol behandeld en er wordt erg veel (en leuk) verteld over de vogels.

Beoordeling gegeven door Annemieke London.

teleurstellend
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 01 juli 2013

Datum beoordeling: 1 juli 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

rommelig slecht onderhouden park, geen bordjes bij de kooien (of verkeerde) , klant(kind)onvriendelijk personeel, personeel is alleen maar met zichzelf en de vogels bezig, als kinderen een vraag stellen worden ze afgesnauwd. vogels zitten aan korte koortjes op een boomstammetje op de grond !! Arend die na 3 rondjes vliegen bekaf af is ?? uitleg: ja in de natuur vliegen ze alleen maar als ze een prooi moeten vangen. kortom een slechte ervaring. erg onprofessioneel

Beoordeling gegeven door Leemans.

3
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: woensdag 8 Mei

Datum beoordeling: 9 mei 2013

Reisgezelschap: gezin

DE vogels zien er goed uit, dat is dan ook alles. Dure entree, staat niet op de folder. Uitleg met de rug naar het publiek. Na de pauze was het publiek bijna weg, op 6 na. Na de pauze was het een aanfluiting. De baas niet [bijna] meer te zien, en we moesten zelf als laatste overgeblevene constateren dat het afgelopen was, geen afsluiting , geen bedankje aan het publiek [wij dus]maar een zeer slechte presentatie.

Beoordeling gegeven door Mevr. Saris..

Slecht
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 18-08-2012

Datum beoordeling: 9 november 2012

Reisgezelschap: alleenreizend

Ik had mij opgegeven voor een workshop. Deze was zwaar teleurstellend. Ivm de warmte konden de vogels niet veel (dat is begrijpelijk, maar de dag van te voren had ik nog gebeld of het wel doorging, en dat was volgens hun geen enkel probleem). Verder vond ik kwaliteit en prijs verhouding dramatisch en totaal niet overeenkomend. De workshop was eerder een vogelshow. Bij een rondleiding over het terein wist de stagaire zo goed als niets over de vogels te vertellen en las ze de namen van de bordjes naast de kooi af. Verder hebben wij allen 3x een roofvogel op ons arm gehad (over een dag van 6 uur). Het theorie gedeelte over de vogels was eerder de politieke mening over Nederland van de groepsleider en weinig over vogels. Mischien is het leuk om hier te komen voor het bezichtigen van de vogels en een show te zien. Maar de workshop is een absolute afrader en een teleurstelling.

Beoordeling gegeven door Clerxc.

Matig
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 10-08-2012

Datum beoordeling: 1 september 2012

Reisgezelschap: met opa en oma

Niet geschikt voor rolstoelers, geen rolstoel toilet. Rommelige show!

Beoordeling gegeven door G.Broeders, zonnebloem vrijwilliger..

Zeer de moeite waard!!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 14-7-2012

Datum beoordeling: 14 juli 2012

Reisgezelschap: met partner

Bijzonder om te bezoeken. Eigenaar is fervent valkenier en kent het vak als geen ander. Markante figuur, net als zijn vrouw en de mensen die er helpen. Park is klein maar goudeerlijknen charmant en is zeker de moeite waard. Mensen zijn zeer vriendelijke. Erg leerzaam. Leuk en de shows met de arenden en vlaken zijn echt zeer de moeite. En de prijs is natuurlijk geen discussiepunt. Goedkoop... Zeker voor de persoonlijke touch in de uitleg en show. Mooie tuinen voor de vogels. Voor kinderen erg de moeite ook

Beoordeling gegeven door Marco.

Geweldige Roofvogelshow
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 17 juli

Datum beoordeling: 24 september 2011

Reisgezelschap: gezin

Zeer mooie uitgebreide show en super aardige mensen! Veel uitleg, kindvriendelijk! Heel erg mooi park met veel verschillende vogels. Hebben met zijn allen genoten!

Beoordeling gegeven door A. Gerrits.