Beoordelingen Vlindertuin Vlindorado

Fantastisch
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 27 februari

Datum beoordeling: 3 maart 2020

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Zijn hier al eens eerder geweest, toen was het al mooi. Nu zoveel jaren later alleen maar mooier geworden. Tuin goed onderhouden en aardig en behulpzaam personeel. Het speelgedeelte is uitgebreid en in het achterste gedeelte is een rupsentuin gemaakt. Wij hebben ons prima vermaakt en komen zeker nog eens terug.

Beoordeling gegeven door Sofie.

Fantastisch
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 12 februari

Datum beoordeling: 12 februari 2020

Reisgezelschap: gezin

Vandaag met het gezin een mooie dag gehad in de vlindertuin. Wat een prachtige tuin met veel verschillende soorten tropische planten! Bovendien ook veel vlinders gezien. Al met al hele leuke en mooie dag gehad. Zeker een aanrader!

Beoordeling gegeven door Mike.

Super leuke ervaring
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 7 feb 2020

Datum beoordeling: 7 februari 2020

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Vond het super leuk! Heel veel vlinders gezien En lekker gezeten bij de speeltuin terwijl de kinderen aan het spelen in de speeltuin waren en een lekker ijsje gegeten. Een echte aanrader!

Beoordeling gegeven door Mila pronk .

Fantastisch
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 7 feb 2020

Datum beoordeling: 7 februari 2020

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Ontzettend mooie tuin en heel veel vlinders. De kinderen vonden de speeltuin fantastisch. De vogels waren mooi. We hebben ons zo erg vermaakt dat we hier uren zijn blijven hangen. Echt een aanrader!

Beoordeling gegeven door Joeri Pronk.

Zonde van het geld
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 17-7-2019

Datum beoordeling: 18 juli 2019

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Gisteren met man en 2 kleinkinderen naar de vlindertuin geweest, kosten 30 euro, wat een teleurstelling, vlinders en vogels moest je zoeken, zeker niet de entree waard. Zeer onvriendelijke dame achter de kassa, lachen is gezond en gratis mevrouw.

Beoordeling gegeven door A.Kleverwal.

Super mooi
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 20-06-2018

Datum beoordeling: 23 juni 2018

Reisgezelschap: gezin

Hele mooie tuin, geweldig de blauwe vlinder! En ook de schildpadden en vissen zijn erg leuk ook voor kinderen

Beoordeling gegeven door Alex.

Prachtig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 05052018

Datum beoordeling: 5 mei 2018

Reisgezelschap: gezin

Leuke mooie vlindertuin! Veel vlinders en leuk voor kinderen! Wel erg warm

Beoordeling gegeven door Marit.

Wow wat mooi!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 15 april 2018

Datum beoordeling: 27 april 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Echt heel bijzonder; zoveel mooie vlinders in schitterende kleuren. Ook de vogeltuin is prachtig. Tussendoor lekker koffie drinken met appeltaart.

Beoordeling gegeven door Hèlen .

Prijs kwaliteit verhouding
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 27 april 2018

Datum beoordeling: 27 april 2018

Reisgezelschap: gezin

Prijs kwaliteit verhouding is scheef. Binnen een uur waren we uitgewandeld en gekeken en dat voor €28. Daarnaast is het weinig tot niet gericht op kinderen

Beoordeling gegeven door Een vader.

Geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 20 maart 2018

Datum beoordeling: 22 maart 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Super mooie vlindertuin. Wij zagen heel veel vlinders, maar ook vissen en schildpadden. Mooie, aparte planten die wij alleen nog maar op vakantie gezien hebben. Ook een leuke vogel voliere met gekleurde vogels en 2 toekans.

Beoordeling gegeven door Pauline .

Erg teleurstellend!
1 11111

Bezoekdatum: 11-11-2017

Datum beoordeling: 13 november 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

"Erg teleurgesteld, slechts 4 vlinders in het totaal geteld en paar kleurloze vogeltjes, veel te kleine parkeerplaats. Wel een vijver met vissen en waterschilpadden, maar daar kwamen we niet voor! Koffie niet te drinken. Kortom veel te hoge entreeprijs voor wat wordt geboden!" Als het alleen als aangelegde tuin is aangegeven is het aardig, maar het biedt niet wat wordt voorspeld.

Beoordeling gegeven door Inge.

Te duur
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 4-8-2016

Datum beoordeling: 6 augustus 2017

Reisgezelschap: gezin

Te duur, je moet zelfs 6,- betalen voor een kind van net 2 jaar oud. Het aantal vlinders en vogels valt tegen Het is klein, met half uurtje ben je al snel uitgekeken. Personeel (indische dame) chagerijnig Kortom voor ons geen geslaagde middag, viel erg tegen. Moet wel eerlijk zeggen dat het tropische tuintje er wel mooi bij ligt. In vergelijk met andere vlindertuinen, neem bvb de orchideen hove. Erg duur en klein.

Beoordeling gegeven door Marloes.

Niet bijzonder
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 28 juli 2017

Datum beoordeling: 28 juli 2017

Reisgezelschap: met vrienden

Zou rolstoelvriendelijker kunnen zijn, overhangende planten erg hinderlijk. Aanwijzers voor route of plattegrond ontbreekt. Weinig vlinders, volièrevogeltjes zijn wel leuk.

Beoordeling gegeven door N.N..

Weinig vlinders
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 17 april 2017

Datum beoordeling: 24 april 2017

Reisgezelschap: met vrienden

Mooie (tropische) planten, maar de vlinders waren waarschijnlijk op vakantie ! Heeft weinig met een "vlindertuin" te maken. Dan kan je beter naar dierenpark Blijdorp of Emmen gaan. Daar vliegen de vlinders je om de oren.

Beoordeling gegeven door Peter Schulze.

Gewoontjes
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 10-7-2015

Datum beoordeling: 11 juli 2015

Reisgezelschap: met opa en oma

Op zich mooi aangelegd, veel zorg aan besteed, maar het viel toch wat tegen. We hebben niet zoveel vlinders gezien en het was vrij klein. Tevens kwam oma met haar rollator niet zo goed door de paden heen door laaghangende takken. Dat was jammer.

Beoordeling gegeven door Fam Driest .

Geweldig!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 8 juli 2015

Datum beoordeling: 10 juli 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

We waren afgelopen woensdag in de vlindertuin. Bij een tropische temperatuur zie je zoveel vlinders vliegen. Daarnaast een prachtige aankleding van verschillende planten, struiken en bloemen, er groeien zelf bananenbomen. Ook de gastvrijheid is geweldig. Bij binnenkomst wordt je getrakteerd op een glaasje papaya thee, die ze ook zelf kweken. Voor de kinderen is er een speurtocht en kunnen ze door middel van een fotokaart, de vlinders en vogels in de tuin gaan zoeken. Wij hebben ons prima vermaakt en gaan zeker nog eens terug.

Beoordeling gegeven door Sofie.

hele mooie vlindertuin
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 8 juli

Datum beoordeling: 10 juli 2015

Reisgezelschap: gezin

Prachtig. mooie tuin met veel vlinders en een hele mooie vogel tuin en lekker warm.

Beoordeling gegeven door sven.

de moeite waard
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 9-7-2015

Datum beoordeling: 9 juli 2015

Reisgezelschap: met partner

Hele mooie en bijzondere vlinders gezien, ook mooie foto's kunnen maken in een omgeving die de moeite waard is. Ik las ook 2 beoordelingen met een 1 die mensen hebben waarschijnlijk alleen naar de grond gekeken, snap er niets van. Wij vonden het de moeite waard.

Beoordeling gegeven door Adriaan.

Prachtig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 09-07-2015

Datum beoordeling: 9 juli 2015

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Wat een verrassing, als je binnen komt waan je je direct in de tropen. Er is heel veel zorg besteed aan deze vlindertuin, dat zie je meteen. Verrassende hoekjes en bankjes waar je heerlijk kunt genieten van de prachtige planten en mooie vlinders die er rond vliegen. De nieuwe vogeltuin is zo schattig, heel veel nestjes te zien. Je ziet het hele proces, van rups tot pop en tot vlinder. Uniek om mee te maken en aan vlinders zeker geen gebrek bij ons bezoek! (Maar wij zijn er dan ook niet in 20 minuten door heen geraced...)

Beoordeling gegeven door Kostelijk.

Geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 07-07-2015

Datum beoordeling: 9 juli 2015

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Onbegrijpelijk dat mensen het hier niet mooi vinden. Wij hebben afgelopen dinsdag 7 juli een bezoek gebracht met ons gezin en de vlindertuin is echt prachtig. Echt meer dan genoeg vlinders gezien en de bloemen en planten staan prachtig in bloei. Ook een leuke vogeltuin met tropische vogels. Alles is heel goed verzorgd. Je ziet dat er enorm veel liefde en aandacht in de tuin gestoken wordt.

Beoordeling gegeven door mevr. Broersen-Heiwegen.

GEWELDIG !!!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 16augustus

Datum beoordeling: 18 augustus 2012

Reisgezelschap: met partner

Wij vonden het geweldig , zoveel vlinders die om ons heen vlogen !! Ik kon het niet geloven , maar het was heel warm weer , en dan vliegen zij ook veel meer dan als het koud is heb ik begrepen . Het is een prachtige kas , met prachtige bloemen , voor kinderen ook zeker de moeite waard . Een leuk kado van de grootouders om daar met de kinderen heen te gaan !! Gaan we ook zeker met de kleinkinderen weer doen .

Beoordeling gegeven door Loeske.

Geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 15-04-2012

Datum beoordeling: 16 april 2012

Reisgezelschap: met partner

Op zoek naar een leuk alternatief voor onze badgasten zijn wij naar Vlindorado geweest, een mooie verzorgde vlindertuin. Zeker voor de herhaling vatbaar.

Beoordeling gegeven door Bed & Breakfast de Zandtaart Egmond aan Zee.

leuk en leerzaam en vooral ook, bijzondere vlinder
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 27 oktober

Datum beoordeling: 29 oktober 2010

Wij zijn met onze kleinzoon van 7 jaar geweest. Hij vond de puzzeltocht erg leuk. Het was wel jammer, dat deze niet direkt bij de entree werd afgegeven. Ik moest teruglopen nadat ik had gezien dat je dat kon doen. Vooral het leerzame deel vond ik erg goed en we hadden het geluk dat een paar vlinders uit de pop kropen en anderen, die net zover opgedroogd waren, dat ze weg vlogen. Uitleg op de bordjes goed maar net de harige rups was niet te vinden, gelukkig daarbij wat hulp gehad. Dat dus even aanvullen

Beoordeling gegeven door Fiona Bos.