Beoordelingen Museon Den Haag

Indrukwekkend en leerzaam
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 15-2-2014

Datum beoordeling: 20 februari 2014

Reisgezelschap: gezin

Interessant om te zien. Ook mijn dochter vond t leuk.

Beoordeling gegeven door Petra.

Jammer
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 28 juli 2012

Datum beoordeling: 27 juli 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Ik kende het museum nog van toen ik zelf op de lagere school zat en dat beeld klopte helaas, een beetje vergane glorie. Er is wel geprobeerd om het wat aan te passen aan deze tijd, maar de basis is te ouderwets, te weinig interactief en uitdagend. Ook deden verschillende computers het niet, programma's liepen vast of waren erg traag. Ook het gebouw zelf en de indeling van het hele gebeuren is redelijk 'out of date'. Van de week ook naar het kinderboekenmuseum geweest (met twee dochters van 5 en 7), in 1 woord geweldig!

Beoordeling gegeven door N.M. Pal.

Geweldig!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juni 2012

Datum beoordeling: 10 juni 2012

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Juni 2012 zijn we in het Museon geweest (moeder plus zoon 11 jaar) en we vonden het allebei geweldig leuk. Hebben ons tot sluitingstijd goed vermaakt. Vooral de interactieve quiz was super! Alles ziet er mooi en nieuw uit en er zijn héél véél "doe-dingetjes" die ook idd allemaal vlot werken en het doen. Dit in tegenstelling tot andere musea waar veel van dat soort dingen het niet doen. Gratis parkeren in de directe omgeving en een heel betaalbare entreeprijs maken het tot een leuk dagje uit. Enige minpuntje en daarom geen 10 punten was het personeel dat (op één uitzondering na) ongeïnteresseerd overkwam.

Beoordeling gegeven door Mama en zoon.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 17-03-2010

Datum beoordeling: 17 maart 2010

Ik heb eigenlijk een vraag aan iemand die hierheen is geweest. Is dit ook iets voor een bijna 4 jarige? Of moeten kinderen toch echt wat ouder zijn om deze museum leuk te vinden?

Beoordeling gegeven door Daisy.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 25 oktober 2009

Datum beoordeling: 19 december 2009

Thema project Haloween dat was goed bedacht want daarna werd op 31 oktober 2009 het Haloweenfeest gevierd en het was een prachtige Haloweentocht door het Museon.

Beoordeling gegeven door Ton Wouters.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 2008

Datum beoordeling: 2 juli 2009

interessant!

Beoordeling gegeven door Ineke Krolis.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: jul 2008

Datum beoordeling: 16 juli 2008

super

Beoordeling gegeven door erica kientz.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: april 2008

Datum beoordeling: 15 juli 2008

We zijn daar naar de tentoonstelling over robotdieren gegaan over robotdieren en met de speurtocht werd het pas echt leuk. Zo leuk dat onze dochter van 7 haar spreekbeurt over heeft gedaan. We zijn benieuwd naar de nieuwste want we houden de website nu goed in de gaten.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: oktober 2007

Datum beoordeling: 8 april 2008

De wisselende tentoonstelling voor de jeugd is altijd leuk. De kinderen kunnen er van alles doen. Er zijn vooral veel knopjes. Dat zorgt ervoor dat kinderen wel eens te snel van deel naar deel gaan (snel de volgende knop indrukken!) De tentoonstelling boven (vast) is erg divers. Zo is er voor ieder wat wils. Door de aparte kamertjes is dit mooi overzichtelijk ingedeeld.

Beoordeling gegeven door LP Barendse.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: februari 2008

Datum beoordeling: 14 maart 2008

Geweldig om er te verblijven met het hele gezin.Mijn kinderen van 10 en 12 jaar willen er nog vaker heen.Ze kunnen er heel veel leren en dan thuis verder verdiepen via hun website.

Beoordeling gegeven door Willion Boumeester.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: januari 2008

Datum beoordeling: 14 maart 2008

We zijn met onze kinderen (7, 7 en 12) naar het Museon geweest. Een fantastische dag gehad. Voor de kinderen (maar ook voor ons) was het ernorm leuk dat er een "Crimelab" is nagebootst zoals je dit ook bij CSI op televisie ziet. De oudste had geen hulp nodig de jongste wel, maar dat was zeker geen straf. Op de bovenverdieping was waanzinnig veel te zien over alles wat leeft (of leefde) op de aarde. Het was een zeer leerzaam maar vooral leuk uitstapje. Het is zeker een tweede bezoek waard, al was het maar omdat er zoveel informatie is dat het niet allemaal in 1x op te slaan is.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 11 januari 2008

We komen hier regelmatig vanwege de steeds wisselende tentoonstelling op de begane grond, veel te doen voor de kinderen, ook de speciale knutselruimte die aansluit op het onderwerp is echt leuk. (helaas worden mijn kinderen er nu wat te groot voor). De permanente collectie is ook steeds weer de moeite waard, Een hele dag kan je hier verblijven maar omdat wij een museumjaarkaart hebben is een uurtje of 2 een goede onderbreking op een "saaie"zondagmiddag

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 7 januari 2008

Fantastisch museum, leuk voor zowel kinderen (10 en 12) als voor volwassenen! Veel dingen om te doen, interessante tentoonstellingen, we kwamen tijd te kort!

Beoordeling gegeven door E Kooij.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 26 juli 2007

Leuk uitstapje voor jong en oud, lekker airco gekoeld ook bets belangrijk als je het mij vraagt. Leuke onderwerpen waarbij d ekidneren alles kunnen uittesten en onderzoeken.De toegangsprijs is ook nog best te doen (7.50 volw en 4 euro tot 11 jaar.

Beoordeling gegeven door B Van den Berg.