Beoordelingen Swimfun Joure

Leuk voor het hele gezin
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 20-6-2019

Datum beoordeling: 28 juni 2019

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wij zijn met het gezin komen zwemmen en hebben een leuke dag gehad met zijn allen. Voor ieder wel wat te doen. Vooral de wildwaterbaan vonden de kids erg leuk. Moesten wel even wachten bij de horeca, maar dan heb je ook wat.

Beoordeling gegeven door Marleen.

Geweldig!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 12-06-2019

Datum beoordeling: 28 juni 2019

Reisgezelschap: met een groep

Erg leuk bad! Wij kwamen er in de ochtend aan met een groep en wisten meteen genoeg. Dit is een super leuk bad waar we ons sowieso de hele dag kunnen vermaken! De horeca is ook heerlijk en het personeel is erg aardig!

Beoordeling gegeven door Henk de Jong.

Super dagje uit!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 4 september 2018

Datum beoordeling: 5 september 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Vandaag met 4 kinderen (11, 10, 7 en 4) naar swimfun jouregeweedt. Super leuk zwembad, gabe glijbanen, 3 soorten, steeds opnieuw leuk, uren plezier. Voor die van 4 soms wat wild maar hij vond het geweldig, gingen wel steeds samen uiteraard. Erg goedtoezicht en we werden vriendelijk aangesproken als de badmeester iets te eng vind. Leuk publiek ook. Zeker niet te koud of te glad zoals we van tevoren ergens lazen. Voor 33 euro met 4 kids super dagje uit!!!

Beoordeling gegeven door N.N..

Respectloos
1 11111

Bezoekdatum: 25 juli

Datum beoordeling: 25 juli 2018

Reisgezelschap: met partner

Verschrikkelijk. Vandaag met mijn vriend naar het zwembad gegaan. Hij heeft een donkere huidskleur. We werden meerdere malen aangesproken dat hij in het ondiepe moest zwemmen omdat hij zogenaamd niet kan zemmmen. Hij heeft gewoon zijn zwemdiploma’s en ik heb dit ook meerdere malen aangegeven. We waren alleen wat aan het oefenen omdat hij graag beter wil leren zwemmen. Al om al werden we zeer respectloos behandeld. Eens maar nooit weer!

Beoordeling gegeven door Noa.

Leuk zwembad
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 1 mei 2018

Datum beoordeling: 2 mei 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Mooi zwembad de glijbanen zijn super leuk wel wat druk maar dat hadden we gelezen. Peuterbad was saai gelukkig hadden we zelf speelgoed mee. De oudste twee vonden het geweldig en de jongste heeft zich wel vermaakt, dus daar hebben we het voor gedaan. Eten was lekker! We waren er van 15:00-18:30 dat was een goede keus het werd vanaf 15:30 wat rustiger want bij binnenkomst was het gekkenhuis!

Beoordeling gegeven door Ap.

Te druk en geen plek om te zitten.
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 29/10

Datum beoordeling: 30 oktober 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Stoelen houdt men bezet. Te druk. Onvriendelijke bezoekers. Geen warme sfeer.

Beoordeling gegeven door De familie.

Absurd en onverantwoord druk
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 25-04-2017

Datum beoordeling: 25 april 2017

Reisgezelschap: gezin

In de vakantie verwacht je drukte.... maar verantwoorde drukte! De badmeester zag hij geen probleem. Ze sluiten de deuren bij 1000 bezoekers en ze zaten nu op 850. Op de vraag of hij het echt verantwoord vond, zei hij dat er juist minder risico op verdrinken was omdat er gewoonweg geen ruimte is om te verdrinken, zo vol. Volgens mij schiet je dan volledig je doel voorbij en ben ik uitgepraat.... ik weet zeker, dat als er een kind op de bodem ligt, ze deze amper kunnen zien in deze mierenhoop... wachten tot het een keer misgaat...

Beoordeling gegeven door Ruitenberg.

verouders en was niet schoon
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: paasmaandag

Datum beoordeling: 1 april 2013

Reisgezelschap: met vrienden

Door enorme drukte was het water troebel, onhygiënisch. Sterk verouderd, bijv plafond douches. ik vind het een ongezellig aangekleed zwembad en te hoge entreeprijs. Ik kom er niet meer.

Beoordeling gegeven door bezoeker.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: febr. 2008

Datum beoordeling: 27 februari 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door de stienen flier.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 3 augustus 2007

Het zwembad heeft binnen een grote glijbaan, een golfslagbad, bubbelbad, sauna's een solarium en een snackbar. Buiten 3 baden, een olympisch formaat 1 met hoge en middelhoge duikplank en een bad voor kinderen, verder is er een zonnewijde. Een heel compleet, plezierig en netjes zwembad.

Beoordeling gegeven door Jos.