Beoordelingen Reptielenhuis De Aarde

Leuke ervaring
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 20. 03. 2019

Datum beoordeling: 20 maart 2019

Reisgezelschap: gezin

Heel fijn om een namiddag naartoe te gaan. Niet groot, maar dat hoeft niet. Als je een liefhebber bent van deze dieren, moet je hier eens naartoe. Jammer, dat het wat luid was door de kinderfeestjes. Maar jarige kindjes verdienen een fijn feestje.

Beoordeling gegeven door Van Hoof.

Super leuk!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 10 februari 2019

Datum beoordeling: 12 februari 2019

Reisgezelschap: met een groep

Mijn verjaardag bij de Aarde gevierd met kinderen, kleinkinderen en vrienden. Het was in een woord, super!! Van jong tot oud heeft genoten mede dankszij Lieve die ons heeft rondgeleid. Zij wist veel te vertellen op een leuke manier!!

Beoordeling gegeven door Christien.

Geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 9.september

Datum beoordeling: 14 september 2015

Reisgezelschap: met opa en oma

Ben hier op bezoek geweest met mn man en kleinzoon van haast 2 jaar. Wat mij opviel was het vriendelijke personeel, de verzorging van alle ruimtes het was er heel schoon en erg netjes, heel gezellige zitjes en voor de kleintjes die hier ook niet zijn verrgeten en lekker kunnen kleuren terrwijl ouders kunnen genieten van de koffie en de dieren. Ze mogen ook een slang aaien wat ze geweldig vinden. We hebben erg genoten en het is absoluut een bezoekje waard!!

Beoordeling gegeven door Windhorst.

Heel leuk
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 15 juli 2015

Datum beoordeling: 17 juli 2015

Reisgezelschap: met partner

Het is niet groot maar geweldig interessant. Het personeel laat de dieren zien. En vertelt veel overde de dieren. We zijn er 4 uur lang zonder een moment verveling geweest. En al je vragen worden beantwoord. Ee mochten een python vast houden. Dat was een hele mooie ervaring.

Beoordeling gegeven door Meijer.

Leuk, klein.
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2015-05-01

Datum beoordeling: 1 mei 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Een mooi gebouw in een woonwijk. Binnen een tropische tuin met zitjes en daarom heen terrarium met reptielen. Mijn zoon (6) heeft een wurgslang in zijn nek gehad, een baardagaam geaait en een blauwtong...( naam ff kwijt). We zijn er ong 1,5 uur binnengeweest en alles goed bekeken.

Beoordeling gegeven door Schans.

TOP, GENOTEN!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 15-2-2015

Datum beoordeling: 18 februari 2015

Reisgezelschap: gezin

Supermooi reptielenhuis. Bijzonder geslaagde ochtend gehad. Prachtige dieren gezien in werkelijk schitterende dierenverblijven. Alles net zo keurig, schoon en netjes. De kinderen vonden het geweldig. Ze mochten verschillende dieren aanraken en kregen allerlei interessante informatie over de beesten. Erg leuk ingericht. Wij waren in de winter, maar ook buiten is het hartstikke leuk gemaakt, met zitjes van hout. Heel veel sfeer. Opvallend vriendelijk personeel. Echt genoten! Zeker een aanrader! Wij gaan absoluut nog een keer terug.

Beoordeling gegeven door Babette Saris.

Super leuk en goed onderhouden
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 10-03-2013

Datum beoordeling: 21 maart 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Dit was echt een leuk uitje voor mijn zoon van 4. Verschillende reptielen, erg vriendelijk personeel die veel vertelt en het leuk maakt.

Beoordeling gegeven door Joris Rovers.

spannend ontspannend
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 30 nov 2013

Datum beoordeling: 2 februari 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Een kinderfeestje bij De Aarde heeft alles! Spanning voor de kinderen en ontspanning voor de ouders. Ze maken er werkelijk een topverjaardag van! Ze halen alles uit de kast op een persoonlijke manier, leukste kinderfeestje ooit volgens onze zoon.

Beoordeling gegeven door Inge.

Schot in de roos
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 28 december 2013

Datum beoordeling: 28 december 2013

Reisgezelschap: gezin

Wat een leuk, gastvrij, ontdekkend, divers, net, vriendelijk en kindvriendelijk reptielenhuis is dit. We voelden ons op ons gemak en hebben genoten. Zeker voor herhaling vatbaar.

Beoordeling gegeven door Pien.

geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 15 december 2013

Datum beoordeling: 16 december 2013

Reisgezelschap: met opa en oma

Goede pakeergelegenheid , schone omgeving, vriendelijke ontvangst, perfecte rondleiding. Mooie dieren in goed verzorgde.onderkomen.kortom geweldig.

Beoordeling gegeven door p.van der linde.

Super leuk
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 15-09-2013

Datum beoordeling: 15 september 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Leuke uitleg. We mochten veel dieren aanraken en/of vast houden.

Beoordeling gegeven door Eric de Haan.

Geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 01-05-2013

Datum beoordeling: 2 mei 2013

Reisgezelschap: gezin

Mooie locatie,dieren goed verzorgd, personeel is vriendelijk en weet veel te vertellen,kinderen mogen dieren vasthouden.Kunnen niet wachten tot de uitbreiding!!!Komen we zeker terug!!

Beoordeling gegeven door Graham Kersten.

Leerzaan en leuk uitje
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 17-03-2013

Datum beoordeling: 17 maart 2013

Reisgezelschap: gezin

Graag geef ik mijn beoordeling door voor dagje uit naar Reptielenhuis De aarde. In een zin geweldig mooie entree,schoon en verzorgd,vriendelijk e mensen TOP

Beoordeling gegeven door Lia Veerling.

Bijzonder
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 26-02-2013

Datum beoordeling: 26 februari 2013

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Kleine maar mooie en schone ruimte waar reptielen in een natuurlijke omgeving bekeken kunnen worden. Personeel is vriendelijk en vertellen leuke en interessante weetjes en indien mogelijk kunnen de dieren vastgehouden worden. Dieren zijn zeer op hun gemak. Gaan zeker nog een keer terug !

Beoordeling gegeven door Laura en Nick Wesdorp.

aardig
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 16-2-2013

Datum beoordeling: 17 februari 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Dit reptielenhuis is een grote loods in een achtertuin. De ruime verblijven zien er heel mooi uit en de mensen zijn heel aardig. Kleinschalig en dus erg persoonlijk. In de folder staat 150 dieren, maar die heb ik zeker niet gezien. Weinig verschillende dieren, 3 soorten slangen bv. Dat vonden we erg tegenvallen. De oliemeulen in Tilburg vinden wij veel gevarieerder. Met een uurtje heb je het wel gezien.

Beoordeling gegeven door Dianerik.

geweldig mooi!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 1-10-2012

Datum beoordeling: 20 oktober 2012

Reisgezelschap: met partner

Interessant om te bezoeken de dieren hebben ruime verblijven en ook de mensen die er zijn leggen alles geweldig goed uit ik heb er can genoten en ga zeker nog een keer!

Beoordeling gegeven door soraya.