Escaperoom in Victoriaanse stijl

AKA Escape Rooms

Stap terug in de tijd van de stoommachines; de start van de industriële revolutie in Engeland. Een spannende gang vol sissende stoom en ratelende machines leid je naar de drie escaperooms van AKA. Alle drie tot in de details ingericht in Victoriaanse stijl.

De deur valt dicht en je bent opgesloten in de kamer van Sherlock Holmes, door zijn aartsrivaal Dr. Moriarty volgestopt met geheimzinnige apparaten en puzzels. Verslaan jullie hem op tijd? Of je zit vast in de beschadigde onderzeeboot van kapitein Nemo. Terwijl jullie werken om alles weer in orde te krijgen loopt de zuurstofmeter langzaam terug. Wie echt pech heeft vindt zichzelf in het laboratorium van Dr. Frankenstein. Hier is het zaak om het monster van Dr. Frankenstein zo snel mogelijk in leven te krijgen. Anders worden jullie zijn volgende proefpersonen...

Via spannende raadsels, puzzels en het nodige klim- en klauterwerk, moet je binnen een uur uit de ruimte waar je in zit ontsnappen. Het thema van deze escaperooms is Steampunk, een term voor sciencefiction elementen die te maken hebben met stoomkracht, raderen en het Victoriaanse Engeland.

AKA Escape Rooms in Zwolle leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

AKA Escape Rooms

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.