1

Uitstapjes vlakbij Swolland Zwolle

Ikea Zwolle

zwolle, Overijssel (0.98km)  -  Ikea Zwolle is de nieuwste en dertiende vestiging van het Zweedse woonwarenhuis. Kom hier snuffelen tussen al die leuke meubels, accessoires en wooninspiratie!

-in the spotlights-

-in the spotlights-

Park Nooterhof

zwolle, Overijssel (4.12km)  -  Kom genieten van de natuur in Park Nooterhof. Wandel over het blotevoetenpad, spot vleermuizen in de vleermuizenkelder of kom spelen in de waterspeeltuin. In Theehuis Eartship kun je terecht voor een ijsje, limonade, koffie en thee.

Kartcentrum Zwolle

zwolle, Overijssel (4.13km)  -  Op zoek naar gezellig dagje uit waarbij ook wat spanning komt kijken? Bij Kartcentrum Zwolle daag je jezelf en je gezelschap uit om door bochten te vliegen en je snelheid op te krikken.

Sauna Swoll

zwolle, Overijssel (4.81km)  -  Geniet in de prachtige Overijsselse omgeving van rust, ruimte en allerlei saunafaciliteiten. Sauna Swoll biedt een heerlijk dagje ontspanning.

De Verhalenboot

zwolle, Overijssel (4.96km)  -  Stap aan boord! Leer de kunst van verhalen maken, vertellen en schrijven op de verhalenboot met uitzicht over de Zwolse wateren. De verhalenboot organiseert voorstellingen, schrijfopleidingen en vertelevenementen.

Van der Velde in de Broeren

zwolle, Overijssel (5.12km)  -  Van der Velde in de Broeren is veel meer dan een boekenwinkel. Er zit ook een brasserie in de Broerenkerk en je kunt er genieten van concerten en tentoonstellingen. Een must om een kijkje te nemen tijdens een dagje Zwolle. Van der Velde in...

Sassenpoort

zwolle, Overijssel (5.23km)  -  Loop Zwolle binnen door de middeleeuwse Sassenpoort, enig overgebleven stadspoort van de stad. De toren is regelmatig open voor publiek.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Swolland Zwolle


-advertentiepositie-