Lasergamen 2.0 in de doolhof van Laserloods - GESLOTEN
Laserloods

Dit uitstapje bestaat niet meer. Pas op! Achter elk hoekje dat je voorbij loopt, zou zomaar iemand tevoorschijn kunnen springen. Met je lasergun in de aanslag doorloop je de doolhof van Laserloods Nijmegen. Dit is lasergamen op z'n spannendst! Ben jij sluw en snel genoeg om iedereen de baas te zijn?

Overleef jij de spannende doolhof in de oude Honigfabriek? Baan je een weg tussen de vele lasers en duik snel weg wanneer je tegenstanders verschijnen. Speel in teams tegen elkaar en laat zien wie hier de baas is. Leuk weetje: Laserloods Nijmegen heeft regelmatig speciale acties voor studentendeals, kinderfeestjes en bedrijfsuitjes.

All-in lasergame

Bij Laserloods Nijmegen beleef je een bloedstollend bedrijfsuitje met het all-in lasergame arrangement. Met minimaal tien collega's de strijd aan in de oude Honigfabriekshal en test wie het meest ambitieus is. Werk samen als team om de tegenpartij uit te schakelen! Om de gemoederen niet al te hoog te laten oplopen, sluit je samen af met een grill of barbecue. Met verschillende soorten vlees, friet, stokbrood, salades en twee uren onbeperkt drinken. Wel zo collegiaal om de winnaars de hand te schudden - neem je bij het volgende teamuitje revanche.

Alleen voor stoere kinderen

Kinderfeestjes bij Laserloods Nijmegen zijn niet alleen stoer en spannend, het is de ultieme vriendschapstest! Begin met een drankje, deel de teams in en zet je schrap. In twee sessies in de mysterieuze fabriekshal ontdek je wie van jullie de beste lasergamer is en wie slecht tegen zijn verlies kan. Kom na de battles op adem en hou een gezellige afterparty met drinken en wat lekkers.

Laserloods in Nijmegen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Lasergamen 2.0 in de doolhof van Laserloods - GESLOTEN