FreeStyle Motion Rotterdam - GESLOTEN

FreeStyle Motion Rotterdam - GESLOTEN

Dit uitstapje bestaat niet meer. Bij FreeStyle Motion Rotterdam kan je zo hoog en ver springen als je maar wilt! Het trampolinepark telt maar liefst 2500 vierkante meter aan springplezier. Dat is heel wat anders dan de trampoline in je achtertuin... Naast trampolinespringen kan je in het park ook freerunnen en Fit Motion-lessen volgen.

Voor de daredevils

Zin om lekker te stunten? FreeStyle Motion is dé plek om te freerunnen! Probeer zo snel mogelijk naar de andere kant van het park te komen en beleef het ultieme gevoel van vrijheid. Pas wel op voor de obstakels!

Bootcampen op de trampoline

Wist je dat je van een uurtje springen al zo'n 600 calorieën kan verbranden? Tijdens de 'Fit Motion'-lessen voel je gewoon dat je afvalt. Naast dat deze manier van sporten ontzettend goed is voor lichaam en geest, is het ook gewoon heel erg leuk. De trainingen lijken op een bootcamp en vinden plaats op de trampoline, de turnvloer en daarbuiten.

FreeStyle Motion Rotterdam - GESLOTEN in Rotterdam leent zich ook goed voor een familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

FreeStyle Motion Rotterdam - GESLOTEN

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.