Kookparty


-advertentiepositie-Koken én eten als een baas op je eigen locatie!

Zin in een uitje met je vrienden of collega's, maar komen jullie niet verder dan uiteten gaan? Dan is een Kookparty absoluut wat voor jullie! Steek zelf de handen uit de mouwen en maak heerlijke gerechten van verse groentes, heerlijke kruiden en mals vlees. Fun gegarandeerd! Een ervaren kok helpt met het bereiden van de gerechten en zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Het allerleukste, Kookparty komt gewoon naar jouw huis of kantoor toe in heel Nederland en België. En je weet meteen of je vrienden, familie of collega's een beetje kunnen koken.

Lekker koken met een ervaren kok!

Of je nu een vrijgezellenfeestje organiseert of je verjaardag op een originele manier wilt vieren: met lekker eten zit je altijd goed. Maak sushi met collega's, bereid een Indische barbecue in je vakantiewoning of maak met je familie een Hollandse appeltaart die minstens zo lekker is als die van oma. Een Kookparty is ook leuk als kinderfeestje: als topchefs in de dop bakken de kids cupcakes of bereiden ze hun eigen driegangendiner. Kookparty biedt een enorm culinair aanbod zoals:
  • De World Food Party, waarbij je kleine gerechtjes maakt uit verschillende wereldkeukens;
  • Lik je vingers af bij een workshop bonbons maken;
  • Maak van je team een heuse keukenbrigade en bereid een meergangenmenu voor zelfgekozen VIP-gasten;
  • Leer de fijne kneepjes tijdens een workshop sushi maken, zelfs leuk als je niet van vis houdt!

Kookparty komt naar je toe!

Bedenk samen waar je zin in hebt, prik een datum en nodig Kookparty uit bij je thuis, bij het bedrijf of bijvoorbeeld op je vakantieadres tijdens een weekendje weg. Het enige dat je nodig hebt is een keuken met standaardapparatuur zoals een oven, koelkast, fornuis, werkblad en een (bijzet)tafel. Een sessie duurt ongeveer drie uur; daarna ga je met z'n allen aan tafel om te genieten van de zelfgemaakte gerechten. Eet smakelijk! Let op: een Kookparty is te boeken in heel Nederland en België en is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Ga lekker samen koken!

Samen aan de slag. Foto: Kookparty
Samen aan de slag. Foto: Kookparty
Leuke activiteit voor teambuilding! Foto: Kookparty
Leuke activiteit voor teambuilding! Foto: Kookparty
Maak met vriendinnen zelf een high tea. Foto: Kookparty
Maak met vriendinnen zelf een high tea. Foto: Kookparty
Topchefs. Foto: Kookparty
Topchefs. Foto: Kookparty
Leuk uitje voor het hele gezin. Foto: Kookparty
Leuk uitje voor het hele gezin. Foto: Kookparty