Uitstapjes vlakbij Kookparty

Outdoor Westvoorne

oude-tonge, Zuid-Holland (4.74km)  -  Beleef een dagje spanning en sensatie met een groep vrienden of collega's! Outdoor Westvoorne biedt meer dan twintig activiteiten aan. Ga abseilen van de watertoren in Dirksland, boogschieten, powerkiten of speel outdoor escape.

Landbouwmuseum Tiengemeten

zuid-beijerland, Zuid-Holland (5.77km)  -  Landbouwmuseum Tiengemeten heeft een imposante collectie aan grote landbouwmachines. Geniet van historische maai- en dorsmachines van boeren uit de Hoeksche Waard. Ontdek hoe de mechanisatie in de landbouw zich voltrok tussen 1920 tot 1955.

Rien Poortvliet Museum

tiengemeten, Zuid-Holland (5.78km)  -  Bekijk originele tekeningen uit de beroemde boeken van natuurschilder Rien Poortvliet. Op de kabouterzolder maakt iedereen kennis met Poortvliets kabouters.

Sportcomplex De Gooye

dirksland, Zuid-Holland (9.78km)  -  Kijk niet raar op als je in dit zwembad op woensdagmiddag een enorme opblaaskrokodil in het water ziet liggen. Op deze middag kunnen kinderen namelijk lekker vrijzwemmen. Kom langs als je durft!

Zendingserfgoedhuis

zuidland, Zuid-Holland (9.83km)  -  Wandkleden uit heel de wereld, zendingsbusjes in de vorm van een wereldbol en bijzondere oorbellen... in het Zendingserfgoedhuis verwonder je je over het cultureel erfgoed van de protestantse zending.

Stadsmuseum Hellevoetsluis

hellevoetsluis, Zuid-Holland (12.39km)  -  Neem een kijkje in de geschiedenis van Hellevoetsluis. In het Stadsmuseum vind je allerlei voorwerpen die door de eeuwen heen werden gebruikt in het dagelijks leven.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Kookparty