Buitengoed Op De Knolle

Buitengoed Op De Knolle

Bed and Breakfast Buitengoed Op De Knolle mag zichzelf de beste B&B van 2019 noemen. Hier kom je in hartje Friesland heerlijk tot rust in luxe. Je slaapt op een hemelbed, hebt een eigen badkamer en kunt er tegen extra betaling een privéspa bij reserveren voor wat extra luxe. De boeking houdt sowieso meer in dan één slaapkamer; je krijgt er een terras, woonruimte en allerlei extra dingetjes bij. Zo heeft de tv een Netflix abonnement, staat er Rituals voor je klaar in de badkamer en is er een ruime tuin met allerlei zithoekjes. Het ontbijt is inclusief en bestaat uit allerlei verse producten uit de omgeving.

Oosterwolde en omgeving

De B&B bevindt zich in het Friese dorp Oosterwolde, wat centraal in het Noorden ligt. Steden in Drenthe, Groningen en Friesland liggen dus op een paar minuten rijden afstand. Daarnaast is er in Oosterwolde natuurlijk ook genoeg te doen. Leuke restaurantjes, mooie natuurroutes; je hoeft je niet te vervelen.

Extra romantiek

Iemand verrassen met een weekendje weg? Op De Knolle denkt graag met je mee. Laat het dus vooral weten als je overnachting een surprise is, dan zet de B&B wat kaarsjes, champagne en bloemen klaar voor een extra romantische sfeer.

Buitengoed Op De Knolle in Oosterwolde leent zich ook goed voor een weekendje weg en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Buitengoed Op De Knolle

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.