Ontsnap uit een onderzeeër en andere spannende avonturen

Beleef een dag om nooit te vergeten op het prachtige terrein van Outdoor Elements, de Outback. Ontsnap uit een onderzeeër in Escape Room The Deep. Laat je verrassen met een hilarische quiz, binnen of buiten. Of kies één van de vele andere avonturen. Outdoor Elements zorgt ervoor dat je alleen hoeft te genieten, de rest doen zij.

Deze fantastische plek ligt op slechts tien minuten van Bergen op Zoom, maar je bent er ook snel vanuit Goes, Breda, Antwerpen en Rotterdam.

Go Active!

Leer collega's, familieleden of vrienden pas echt goed kennen tijdens één van de avonturen die je kunt beleven bij Outdoor Elements. Zet je schrap in het zand en doe de Expeditie Robinson Challenge met uithoudingsproef, stormbaan, wie hangt het langst en verschillende breinbrekers. Altijd al de strijd met elkaar aan willen gaan? Boek de Archery Tag en leer boogschieten. Combineer de boog met trefbal en paintball en blijf de laatste die nog staat. Ook met sneeuw is Outdoor Elements the place to be. Niks sleeën, stap in een stoere Yamaha buggy en stuif door de sneeuw voor een spectaculaire dag!

Fans van het bekende televisieprogramma Ik hou van Holland kunnen zich helemaal uitleven tijdens de hilarische quiz Ik hou van Zeeland. Binnen of buiten, het kan allebei. Met Zeeuwse vragen en natuurlijk ludieke opdrachten. Sluit je actieve dag af met een lekkere barbecue.

Op pad met de Navigator

De leukste manier om naar Outdoor Elements te gaan is je laten ophalen vanuit Bergen op Zoom met het voormalige pontje de Navigator. Een mooie rondvaart maken met deze boot kan natuurlijk ook. Of vaar de Oosterschelde over naar Yerseke, voor een rondleiding langs de oesterputten en proeverij bij de Oesterij. Heb je zelf een idee? Met de Navigator is alles mogelijk! Binnen is plaats voor 25 personen, lekker comfortabel. Wie wil genieten van de zee en de zeelucht vindt vast een goede plek op het dek.

Toch liever deelnemen aan andere activiteiten? Dat kan ook. Stel zelf je dag samen uit de meer dan vijftig activiteiten bij Outdoor Elements.

Ontsnap uit een onderzeeër en andere spannende avonturen in Tholen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 15,00 p.p.), schoolreisje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Ontsnap jij uit deze onderzeeër? Foto: Outdoor Elements

Klaar voor Archery Tag! Wie bllijft als laatste staan? Foto: Outdoor Elements

Ontsnap jij uit deze onderzeeër? Foto: Outdoor Elements

Ontsnap jij uit deze onderzeeër? Foto: Outdoor Elements

Ontsnap jij uit deze onderzeeër? Foto: Outdoor Elements

De spectaculaire escaperoom The Deep Foto: Kelly Thans

Ontsnap jij uit deze onderzeeër? Foto: Outdoor Elements

Stuif door het zand in een stoere buggy (of door de sneeuw!) Foto: Outdoor Elements

Ontsnap jij uit deze onderzeeër? Foto: Outdoor Elements

Op avontuur met Expeditie Robinson. Foto: Outdoor Elements