Uitstapjes vlakbij Oesterdam Events

Grote of Onze Lieve Vrouwekerk Tholen

tholen, Zeeland (4.19km)  -  De Grote of Onze Lieve Vrouwekerk domineert het stadsbeeld van Tholen. Een bezoekje aan dit imposante bouwkerk is absoluut de moeite waard.

vandaag nog gesloten, geopend 1 april t/m 1 oktober, van 13:30 uur tot 17:00 uur 

Kruidentuin Kruytenburg

poortvliet, Zeeland (5.45km)  -  Bezoek Kruidentuin Kruytenburg in het Zeeuwse Poortvliet en ontdek kruiden, vergeten groenten en exotische planten.

vandaag nog gesloten, geopend 1 mei t/m 1 oktober, van 08:30 uur tot 17:30 uur 

Intratuin Halsteren

halsteren, Noord-Brabant (6.6km)  -  Bij Intratuin Halsteren bruist het van de groene activiteiten!

elke dag geopend 

Escaperoom Escape The Gate

bergen op zoom, Noord-Brabant (6.73km)  -  Ontsnap uit de Gevangenpoort van Bergen op Zoom! Weet jij de dikke muren en zware, houten traliedeur te verslaan?

's maandags gesloten 

De Gevangenpoort

bergen op zoom, Noord-Brabant (6.73km)  -  Zie hoe ooit de gevangenen leefden in de Gevangenpoort van Bergen op Zoom.

vandaag nog gesloten, geopend 27 april t/m 31 oktober, van 13:00 uur tot 16:30 uur 

Zwembad De Schelp

bergen op zoom, Noord-Brabant (6.74km)  -  Zwembad De Schelp opent weer op 2 september In Zwembad De Schelp is voor elke zwemmer wat te beleven. Neem een duik in het wedstrijdbad of ontspan in het instructiebad, recreatiebad of peuterbad.

elke dag geopend 

Speuren op stadspaleis Het Markiezenhof

bergen op zoom, Noord-Brabant (6.93km)  -  Verkleed je als ridder, prins of prinses en maak een ontdekkingstocht door stadspaleis Het Markiezenhof. Markiezin Jacqueline van Croy leidt de speurtocht.

's maandags gesloten 

Stadspaleis Het Markiezenhof

bergen op zoom, Noord-Brabant (6.94km)  -  In het prachtige stadspaleis Het Markiezenhof ga je terug naar de tijd van de invloedrijkste edelen van Nederland. Wandel door de stijlkamers, de mooie tuinen en zet de draaimolens aan! Het paleis zit vol schatten.

's maandags gesloten 

Secondbuy merkkleding

bergen op zoom, Noord-Brabant (6.95km)  -  Bij Secondbuy vind je kleding, schoenen, tassen en accessoires van echte fashion merken en verschillende ontwerpers. Tweedehands, met stijl.

's zondags gesloten 

De Gulden Cop

bergen op zoom, Noord-Brabant (6.96km)  -  De Gulden Cop is een cadeau- en kunstwinkel in het centrum van Bergen op Zoom. Vrijwel alles is handgemaakt: glas in lood, tiffany, decoratie en nog veel meer.

open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Quist Boeken

bergen op zoom, Noord-Brabant (6.97km)  -  Quist Boeken is een boekhandel gerund door boekenfans. Je kunt er lekker rondsnuffelen voor het perfecte boek, in een gezellige sfeer.

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag 

Wandel door middeleeuws riool De Grebbe - TIJDELIJK GESLOTEN

bergen op zoom, Noord-Brabant (6.99km)  -  TIJDELIJK GESLOTEN - Na Parijs en Antwerpen kun je nu ook een voormalig riool te bezoeken in Bergen op Zoom! Neem een kijkje in het oudste monument van de stad en wandel met een gids langs de eeuwenoude sporen van een bewogen verleden.

vandaag nog gesloten, geopend 27 april t/m 31 oktober, van 13:00 uur tot 16:30 uur 

Theater De Maagd

bergen op zoom, Noord-Brabant (7km)  -  Bezoek een van de meer dan honderd voorstellingen dit seizoen in Theater De Maagd! Het theater in Bergen op Zoom was vroeger een kerk - en dat kan je merken.

open op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

SkyShark Experience

poortvliet, Zeeland (7.06km)  -  Toe aan een ongekende adrenalineboost? Bij SkyShark scheer je als een torpedo door het water. In een mechanische haai zoef je door de zee en spring je wel zes meter hoog door de lucht!

vandaag nog gesloten, geopend 1 april t/m 15 november 

Actie: € 10,- korting per ticket

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Oesterdam Events