Pannenkoekenrestaurant Uilenbos


-advertentiepositie-



Pannenkoekenhuis, speeltuin en kinderboerderij: Het Uilenbos

Een pannenkoek eten bij Het Uilenbos is voor kinderen een hele belevenis! Dit knusse pannenkoekenhuis ligt verscholen in de Lunterse bossen. Zoet of hartig? Het menu van Het Uilenbos staat boordevol heerlijke pannenkoeken, gebakken naar ouderwets recept met geheime ingrediƫnten! Naast een menukaart vol ambachtelijke pannenkoeken zijn er nog twee verrassingen voor de bezoekers. Bij het restaurant horen namelijk ook een speeltuin en een kinderboerderij.

De nostalgische speeltuin van Het Uilenbos brengt herinneringen aan vroeger weer naar boven! Volwassenen zien zichzelf weer op de schommel of in de draaimolen zitten, terwijl de kinderen van het ene naar het andere toestel rennen. En dan is er ook nog de kinderboerderij, waar herten, pony's, schapen en nog veel meer dieren wonen. Een geweldige combinatie voor een dagje uit.

Pannenkoekenrestaurant Uilenbos in Lunteren leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf € 11,50 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.uilenbos.nl

Pannenkoekenrestaurant Uilenbos
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.