Hof Van Hackfort

Landgoed Hackfort ligt bij het idyllische plaatsje Vorden en biedt de bezoeker een weldadige combinatie van cultuur en natuur! Ook op culinair gebied verrast het landgoed.

Een veertiende-eeuws kasteel met koetshuis, watermolen en imposante eikenlanen. Authentieke boerderijen met hooibergen, boomgaarden en bolle akkers. Bossen, houtwallen en kronkelende zandweggetjes. Maar ook aan de inwendige mens wordt op een historische manier aandacht besteedt. De historische kasteelmoestuin Hof van Hackfort voorziet brasserie De Keuken van Hackfort van heerlijke producten van het land. Kom het zelf proeven!

Bij het kweken van allerlei lekkers komt heel wat kijken. Een groep enthousiaste vrijwilligers onderhoudt de Hof van Hackfort. Ze worden daarbij soms geholpen door begeleiders en bewoners van de zorgboerderijen van Urtica De Vijfsprong. Bezoekers kunnen iedere dag een kijkje nemen in de moestuin. Op aanvraag zijn ook rondleidingen mogelijk en soms zijn producten uit eigen tuin verkrijgbaar.

Hof Van Hackfort in Vorden leent zich ook goed voor een kinderfeestje (vanaf € 21,95 p.p.). Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Hof Van Hackfort

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.