Logement Doosje
Logement Doosje

Logement Doosje is een enorme boerderij gelegen aan Nationaal Park Lauwersmeer. De Friese boerderij is omgebouwd tot gezellig gastenverblijf. Slapen kan in de voormalige stallen, maar er is er zeker geen gebrek aan luxe. Meer zin om te verblijven op het Friese platteland? Wees welkom op de rustige minicamping met acht ruime staplaatsen.

De slaapkamers zijn romantisch ingericht met bloemetjesbehang en kroonluchters. Zelf koken kan, maar eigenaresse Dina voorziet haar gasten ook graag van een heerlijke maaltijd. De prachtige natuurrijke omgeving nodigt uit om lekker op weg te gaan.
In het familiehuis is het mogelijk te verblijven met een groep van achttien personen. Ga samen naar het eind van de wereld en volg met elkaar een Tapasworkshop. Etend en pratend kan de groep de avond met elkaar doorbrengen en slapen in de verschillende themakamers. Geniet van Friesland!

Logement Doosje in Warfstermolen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, workshop en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.logementdoosje.nl

Logement Doosje
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.