City Games - GPS-spel Nijmegen

City Games - GPS-spel Nijmegen

City games zijn gemaakt voor groepen die een echt avontuurlijk spel willen beleven. Het decor van dit spel is een hele stad. De spelers gaan op pad door de stad en krijgen een GPS-telefoon mee. Via deze telefoon kan iedere speler op elk moment zien waar zijn teamgenoten of tegenstanders zijn.

Een populair spel is 'The Target', waarbij één speler als gangster op de vlucht is voor andere spelers, de agenten. De gangster ziet op zijn GPS-plattegrond allerlei 'criminele opdrachten' om te voltooien, maar ook de agenten die hem intussen op de hielen zitten. Een agent binnen een een straal van 25 meter is gevaarlijk voor de gangster, want dan kan de gangster worden 'neergeschoten'. De gangster kan zich eenmalig vijf minuten onzichtbaar maken voor de radar.

Naast 'The Target' zijn er ook andere ideeën voor een spannend uitje, vrijgezellenfeest, teambuilding of incentive spel:

  • Codecrackers: Vind het hoofdkwartier van een bende en kraak door middel van geheimzinnige hints de code van hun bankrekening.
  • CityTracks: Leer de stad kennen. Los vragen op en voltooi opdrachten.
  • City Team Conquest: Een handelsspel. Haal met het team geld op bij verschillende 'cash points' in de stad.
  • Treasure of the Monk:Breng goudstukken naar het basiskamp, maar pas op voor een bende struikrovers.

De spellen duren twee uur en zijn voor particulieren te spelen in Amersfoort, Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Den Haag, Maastricht, Nijmegen, Roermond en Utrecht. Bedrijven kunnen het spel in alle Nederlandse steden spelen.

Lees ook: Gamen door de hele stad.

City Games - GPS-spel Nijmegen in Nijmegen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

City Games - GPS-spel Nijmegen

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.