De Blokhut: Feesten & Activiteiten
De Blokhut: Feesten & Activiteiten

De Blokhut Feesten & Activiteiten is gelegen in Putten op de mooie Veluwe. Of het nu gaat om een familiedag, bruiloft, bedrijfsuitje, verjaardag, vergadering of kinderfeestje, De Blokhut is geschikt voor iedere gelegenheid! De centrale locatie in Nederland is ideaal wanneer er op je feest gasten vanuit het hele land komen.

Buiten racen en toeren

Er zijn buiten een hoop stoere activiteiten te beleven! Ervaar een spannende rit in een buggy! Er zijn verschillende routes: verhard, semi-verhard en onverhard - voor de echte durfal die niet bang is om een beetje vies te worden. Rij op een Solex of een e-cruiser. Je kunt ook funfietsen - een fietstocht maken op een tandem of een andere hilarische fiets. Speel samen boerenpadgolf om de teambuilding te verbeteren of strijd juist tegen elkaar.

Binnen spelletjes spelen

Er zijn ook een hoop spelletjes die je binnen kunt spelen, zodat je niet afhankelijk bent van het weer. Zoals Ik hou van Holland en Hollandse spellen zoals klompgooien. De Blokhut kan een complete dag vol leuke activiteiten verzorgen, voor grote en kleine groepen van alle leeftijden! Met afwisselend programma, inclusief eten en drinken.

De Blokhut: Feesten & Activiteiten in Putten leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje, themafeest, workshop, vrijgezellenfeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Race door het platteland.