1

Brouw je eigen bier bij Proefbrouwerij het VaghevuurProefbrouwerij het Vaghevuur

Doe een brouwschort om en geniet van de geur van mout, hop en kruiden die Proefbrouwerij het Vaghevuur vult. Deze brouwerij zit diep verborgen in de krochten van de 12e-eeuwse Commanderie van Sint Jan. In grote ketels wordt hier op de ouderwetse manier bier gebrouwen. Duik samen met vrienden of familie onder in de brouwerij en maak in één dag een eigen biertje. Proost!

Eén hele dag lang neemt de brouwer van Proefbrouwerij het Vaghevuur de hele groep op sleeptouw. Hij laat iedereen op een duidelijke manier kennis maken met alle stappen van het oeroude bierbrouwen. Met het recept als leidraad gaat de groep zelf aan de slag met het brouwproces. Het geheim is de samenstelling van de mouten, hoppen, gisten en kruiden. Hoe maakt de brouwer het lekkerste bier? Alle geheimen komen hier aan het licht! Aan het eind van dag neemt ieder drie grote flessen bier mee voor thuis. Of laat ze nog even rusten voor meer smaak en haal ze na zes weken op.

Brouw je eigen bier bij Proefbrouwerij het Vaghevuur

Bedrijfsuitje of familiedag

Tijdens een brouwdag werkt de hele groep door elkaar en leert ondertussen een heleboel. Daarom is dit arrangement ook zo leuk voor bedrijven of families! Tussendoor is er ruimte om de bovengelegen Stadsbrouwerij De Hemel te bekijken en binnen te stappen in het biermuseum. De brouwer leidt iedereen op ontspannen wijze door het brouwproces. Een triple, stout of een weisse? Iedereen mag zelf een recept kiezen om te maken. Het arrangement is inclusief koffie, thee, frisdrank en hapjes. Ook wordt er een lunch geserveerd. Een leuke dag met een heerlijk resultaat!

Proefbrouwerij het Vaghevuur in Nijmegen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

Brouw je eigen bier bij Proefbrouwerij het Vaghevuur