1

Schilderworkshop - verf gooien bij Splash Art Arnhem - GESLOTEN
Schilderworkshop bij Splash Art Arnhem

Dit uitstapje bestaat niet meer. Een smetteloos wit doek vraagt om een flinke klodder verf. Wie begint met gooien? Bij Splash Art Arnhem leeft iedereen zich uit op een schildersdoek. Gooien met verf, verf spuiten of lekker met de handen verven.

Op allerlei manier komen de creatieve talenten van vrienden, collega's en familieleden naar boven borrelen.

Feestelijke workshops


Zet de vrijgezel in de verf of neem vriendinnen mee voor een feestelijke workshop. Maak allemaal een eigen groot schilderij of laat iedereen gezamenlijk een groot schilderij maken, speciaal voor het feestvarken. Het is ook leuk om met z'n allen aan één groot doek te werken. Maar het meest spectaculair is toch wel het gooien met verf. Eén wit, onbeschilderd doek ligt op de vloer in het Splash Atelier en de deelnemers gooien met verf om zo een uniek werk te creëren. Deze workshop is ook ontzettend leuk voor familiefeesten!

Teambuilding


Samen met collega's werken aan een mooi schilderij is ideaal als teambuilding. Daarbij fleurt het kantoor er flink mee op! Kom met alle medewerkers naar Splash Art en ga aan de slag. Creëer een serie abstractie schilderijen in de bedrijfskleuren of werk met z'n allen aan grote schilderijen. Daar geniet het hele bedrijf nog jaren van!

Verf gooien


Ook eens met verf gooien, maar je hebt geen groep? Dan ben je ook welkom bij Splash Art Arnhem. Bij de openbare workshops is geen minimum aantal deelnemers nodig, dus kom alleen of met z'n tweeën. De workshops zijn altijd op een zaterdag of een zondag. Kijk voor de actuele dagen en tijden van de openbare workshops op de website.

Programma


Verf gooien gaat niet zomaar in het wilde weg. Bij Splash Art bestaat een compleet programma voor dit creatieve uitje. De deelnemers leren meer over de basis technieken van de kwast, over kleurverloop, de voorgrond en het kleurpalet. Een leerzame en leuke workshop dus!

Schilderworkshop bij Splash Art Arnhem in Arnhem leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

Schilderworkshop - verf gooien bij Splash Art Arnhem - GESLOTEN