Uitstapjes vlakbij Schilderworkshop bij Splash...

Waalse Kerk Arnhem

arnhem, Gelderland (0.11km)  -  De Waalse Kerk is een uniek stukje van het oude Arnhem. Hier vinden concerten, lezingen en tentoonstellingen plaats.

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Stadstheater Arnhem

arnhem, Gelderland (0.12km)  -  In Stadstheater Arnhem staan grote en kleine namen op de planken. Dans, toneel, lezingen, opera: het passeert allemaal de revue in de voormalige Schouwburg Arnhem.

's zondags gesloten 

De 7straatjes van Arnhem

arnhem, Gelderland (0.2km)  -  Lekker winkelen in Arnhem is niet compleet zonder een bezoek aan de 7straatjes: pittoreske straatjes tjokvol aparte winkeltjes. Dit is het oude stadshart van Arnhem.

elke dag geopend 

Musis Arnhem

arnhem, Gelderland (0.21km)  -  Musis Arnhem stamt uit 1847 en is de thuisbasis van het Gelders Orkest. Deze stijlvolle concertzaal is het decor van verschillende tentoonstellingen en concerten.

's zondags gesloten 

Schatgraven bij Bos en Heij

arnhem, Gelderland (0.21km)  -  Bij Bos en Heij zijn de leukste hebbedingetjes te vinden. Van ouderwetse vogelkooitjes tot grappige, zelfbeschilderde bordjes en vintage sieraden.

open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Duivelshuis

arnhem, Gelderland (0.22km)  -  Het Duivelshuis is één van de oudste gebouwen van Arnhem. Een interessante bezienswaardigheid met een rijke geschiedenis.

elke dag geopend 

Primark Arnhem

arnhem, Gelderland (0.23km)  -  Arnhem is de gelukkige nieuwe eigenaar van een Primark-vestiging. De Primark-winkels staan bekend om hun goedkope, trendy kleding.

elke dag geopend 

Museum Arnhem

arnhem, Gelderland (0.29km)  -  In Museum Arnhem vind je prachtige hedendaagse kunst. Geniet vanuit de beeldentuin van het prachtige uitzicht over de stad en bewonder de nieuwe 'cliffhanger'.

's maandags gesloten 

Out of Ammo: vaste tentoonstelling Slag om Arnhem

arnhem, Gelderland (0.29km)  -  Waar ervaar je de historie rondom Slag om Arnhem beter dan aan de voet van de brug die het middelpunt was van deze strijd: de John Frostbrug?

's maandags gesloten 

Dille & Kamille Arnhem

arnhem, Gelderland (0.29km)  -  Bij Dille & Kamille zijn de producten hoofdzakelijk van natuurlijke materialen. Dwaal rond en vind je leukste hebbedingetjes voor huis, tuin en keuken. De verleidelijke geuren van kaarsen en zeepjes vervullen de winkel met aangename geuren.

elke dag geopend 

Eusebiuskerk: ga voor de Eusebius Experience

arnhem, Gelderland (0.29km)  -  Het middelpunt van de stad Arnhem is de Eusebiuskerk. Met een glazen lift gaan bezoekers 73 meter omhoog voor een indrukwekkend uitzicht. In de toren is ook een film en expositie over de Slag om Arnhem te zien.

elke dag geopend 

Kunstbeurs ArtArnhem

arnhem, Gelderland (0.29km)  - 

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Theater Het Hof

arnhem, Gelderland (0.31km)  -  In een sfeervolle ambiance genieten van goed toneel. Theater het Hof brengt drie à vier eigen theaterproducties per jaar uit. Geniet in dit piepkleine theater van topvoorstellingen!

elke dag geopend 

Focus Filmtheater Arnhem

arnhem, Gelderland (0.34km)  -  Bekijk indrukwekkende art-house films en documentaires in Focus Filmtheater Arnhem.

elke dag geopend 

Koepelkerk

arnhem, Gelderland (0.34km)  -  Op het Arnhemse St. Jansplein staat de prachtige Koepelkerk, gestart in de dertiende eeuw. Kom binnen kijken!

open op zondag 

Museum De Groen Arnhem

arnhem, Gelderland (0.38km)  -  Bezoek Museum De Groen in Arnhem en ontdek actuele beeldende kunst! Geniet van rondleidingen, lezingen, groepshows, enz.

open op zondag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

5th Avenue Club & Lounge

arnhem, Gelderland (0.51km)  -  Eén van de bekendste discotheken van de omgeving Arnhem: 5th Avenue. De ideale plek voor een fantastisch feest! De club is gevestigd in de monumentale Luthersekerk op de Korenmarkt.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Erfgoedcentrum Rozet

arnhem, Gelderland (0.52km)  -  Erfgoedcentrum Rozet (voorheen Historisch Museum Arnhem) laat de geschiedenis van de stad Arnhem herleven.

elke dag geopend 

Rozet Arnhem

arnhem, Gelderland (0.52km)  -  Volg een te gekke danscursus of toch liever beeldende kunst of theater? Bij Rozet is alles mogelijk. Er zijn een aantal leuke en creatieve cursussen. Het brengt de ware kunstenaar in jou tot leven!

's zondags gesloten 

Vestagebouw Arnhem

arnhem, Gelderland (0.53km)  -  Het monumentale Vestagebouw, ontworpen door architect Willem Diehl: een echte blikvanger in het centrum van Arnhem.

elke dag geopend