Workshop Bloemschikken


-advertentiepositie-Dagje tussen de bloemen - workshop

Volg een creatieve workshop in het gezelligste bloemenatelier van ons land. Schud je groene vingers los, pluk, ruik, eet en geniet! Onder deskundige begeleiding maak je een prachtige creatie met bloemen en natuurlijke materialen, waar je thuis nog lang plezier van zult hebben. Je kunt kiezen uit een aantal fantastische stukken die altijd aansluiten bij de laatste trends en het seizoen. Een etagère met leuke bloementaartjes bijvoorbeeld of een stoer decoratiestuk voor in de tuin.

Arrangement

Een dagje tussen de bloemen is op verschillende manieren in te vullen. Stel je eigen arrangement samen en maak een dagje-uit-op-maat om nooit te vergeten. Samen met vriendinnen een leuke workshop volgen? Met koffie en thee, een heerlijke high tea of een stevige boerenlunch is de dag compleet. Je kan de workshop ook combineren met een prachtige wandeling door de polder of een rondleiding door de gerbera-kwekerij.

Workshop Bloemschikken in Mijdrecht leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag en workshop. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek www.vandierendonck.nl

Workshop Bloemschikken
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.