1

Uitstapjes vlakbij Workshop Bloemschikken

Het Bellopad

mijdrecht, Utrecht (1.78km)  -  Waar ooit het stoomtreintje Bello reed, loop je nu door het groen van de polder en langs een veenriviertje van Mijdrecht naar Abcoude, of andersom. Een tocht van negentien kilometer, maar het is ook leuk om een deel ervan te lopen.

Bowling Mijdrecht

mijdrecht, Utrecht (3km)  -  Smul na afloop van een partij bowlen in Bowlingcentrum Mijdrecht van een warme maaltijd. Het bowlingcentrum heeft twaalf banen. De combinatie met restaurant levert smakelijke bowling-arrangementen op.

Amstelhoeve Recreatie

de hoef, Utrecht (3.51km)  -  De Amstelhoeve is een perfecte uitvalsbasis voor groepen. Ideaal voor een weekend weg met vrienden of familie! Bijzonder: je overnacht in een gerenoveerde koeienstal.

Boerin en de Kok

nes aan de amstel, Noord-Holland (5.77km)  -  Kook (h)eerlijk bij de kookworkshop op de boerderij-kookstudio in het dorpje Nes aan de Amstel, tussen Amstelveen en Uithoorn! Italiaans, Nederlands of vegetarisch: (vrijwel) alle producten zijn biologisch!

Scuba Academie

vinkeveen, Utrecht (5.88km)  -  Altijd al de droom gehad om het onderwaterleven rustig te bewonderen? Scuba Academie geeft nu de kans om deze droom uit te laten komen.

Bloemenveiling Aalsmeer

aalsmeer, Noord-Holland (6.97km)  -  Loop binnen in de bloemenveiling en zie de verkopers en inkopers 'live' strijden om de goedkoopste bloemen! Duizenden bloemen en planten staan al klaar op de veilingvloer.

De Sfeerstal Bloemenpluktuin

nieuwveen, Zuid-Holland (7.17km)  -  De Bloemenpluktuin in De Sfeerstal is een gezellig dagje uit! In de pluktuin kan zelf een boeketje worden samengesteld of kruiden worden geplukt voor een vers kopje thee in het theehuis.

Zwembad De Waterlelie

aalsmeer, Noord-Holland (7.27km)  -  Lekker sportief baantjes trekken, zwemles, babyzwemmen of recreatiezwemmen. Zwembad De Waterlelie in Aalsmeer biedt talloze mogelijkheden voor iedereen.

Zwembad De Wel

nieuwkoop, Zuid-Holland (7.31km)  -  Zwembad De Wel heeft een groot wedstrijdbad, verschillende kleinere baden en een glijbaan van maar liefst 32 meter lang. Daarnaast zijn er uitgebreide saunavoorzieningen. Kom gezellig langs met het hele gezin!

Atelier Ada Gons Goosen

bilderdam, Zuid-Holland (8.11km)  -  Geniet van de leuke, eigenwijze en mooie dierenportretten van kunstenares Ada Gons Goosen. Haar kunstwerken hangen in haar eigen atelier dat is gevestigd in een monumentaal wit pand. Naast dieren schildert ze af en toe portretten van mensen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Workshop Bloemschikken