1

Make-up workshop bij Coronel Beauty - ACTIVITEIT IS GESTOPT
Make-up workshop bij Coronel Beauty - ACTIVITEIT IS GESTOPT

Deze activiteit wordt niet meer aangeboden door Coronel, kijk op hun site voor alle andere activiteiten

Welke oogschaduw staat jou het mooist en hoe breng je foundation perfect aan voor een natuurlijke look? In de Coronel Beauty.Zone leer je van een ervaren visagist hoe je je zo mooi mogelijk opmaakt. Klaar voor het volgende feestje!

Leer alles over make-up

Na een beautyworkshop bij Beauty.Zone kent de make-upwereld geen geheimen meer voor jou. De visagist legt alles uit over de producten en technieken en brengt bij één van de deelneemsters uitgebreid de make-up aan. De rest van de groep doet stap voor stap mee. Ook ontvangt iedereen individueel kleuradvies en leer je welke producten bij jouw huidtype passen. Je favoriete producten kun je aan het einde kopen.

Smokey eyes, glitter en glamour

Een feestje op de planning? Tijdens een themaworkshop leer je hoe je de mooiste smokey eyes maakt. Of ga voor een glitter en glamourworkshop en creëer jouw ultieme look. Voor jonge meiden tussen de acht en dertien jaar zijn er de Glamour Make Up kinderfeestjes. Liever nagels lakken? Ook dat kan.

Combineer een beauty workshop bij Coronel met klimmen in het indoor klimpark, scheur over de indoor kartbaan of lasergamen in de Lasergame Arena!

Make-up workshop bij Coronel Beauty - ACTIVITEIT IS GESTOPT in Huizen leent zich ook goed voor een vriendinnendag, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Make-up workshop bij Coronel Beauty - ACTIVITEIT IS GESTOPT