Trouwlocaties Uitstapjes in Twente

 trouwlocaties Twente en omgeving

Uitgaanscentrum Dieka

markelo, Overijssel  -  Uitgaanscentrum Dieka heeft ongekende mogelijkheden: een trouwerij, zakelijke bijeenkomsten en recepties, maar natuurlijk ook gewoon keihard feesten.

Het Wevershuisje

almelo, Overijssel  -  Het Wevershuisje laat de geschiedenis van de textielbewerking zien in Almelo. Hoe ging dat vroeger nu precies met zo'n weefgetouw? Kijk de kunst af bij de demonstraties spinnen, weven en kantklossen.

Kroezeboom in Fleringen

fleringen, Overijssel  -  Op de Fleringer Es staat een van de oudste bomen van Nederland: De Kroezeboom. Deze eeuwenoude eikenboom was (en is) één van de meest heilige plekken van Twente.

Landgoed Singraven

denekamp, Overijssel  -  Landgoed Singraven biedt tal van mogelijkheden voor het vieren van een feest of bedrijfsevent. Daarnaast is het landgoed geliefd bij kunst- en cultuurliefhebbers, recreanten en natuurgenieters.

Maak een ritje op het smalspoor van Rijssen

rijssen, Overijssel  -  In het dorpje Rijssen vind je een smalspoortraject waar zo'n 100 jaar geleden de steenfabrieken hun grondstoffen mee aanvoerden. Over deze steenfabrieken en over het smalspoor dat zich tussen Markelo en Rijssen door het landschap slingert, leer je...

Dagje uit op Landgoed Het Rheins

enter, Overijssel  -  Landgoed Het Rheins biedt veel vermaak in het weelderige Twente. Speel midgetgolf, vier een leuk themafeest of kom bier proeven tijdens een High Beer. Overnachten kan in vakantiehuizen in Saksische boerderijstijl.

Wijn proeven bij De Wijnmakers

wierden, Overijssel  -  Kom voor een vakantiegevoel naar De Wijnmakers in Haaksbergen. Wandelen door hun wijngaard en wijn proeven alsof je in Frankrijk bent. Combineer de proeverij met een bootje huren voor een compleet dagje uit.