Landgoed Eerde: UITagenda & activiteiten.

UITagenda Landgoed Eerde

Bekijk de activiteiten van Landgoed Eerde. Bent u er geweest? Kom terug naar DagjeWeg.NL om uw beoordeling achter te laten!

Rondje bio-boerderij Erfgoed Bossem Lattrop-Breklenkamp »

08-08-20 Bij Erfgoed Bossem boeren ze natuurvriendelijk. De brandrode runderen grazen in de weiden vol kruiden en wilde bloemen. Klaprozen en korenbloemen vind je aan de rand van de graanakkers. Boer Dennis leid elke week in de zomer zijn gasten rond, wil je mee? Meld je aan!

De geheimen van eendenkooi Spang - Vrije inloop van 12:30 tot 16:30 Oosterend »

08-08-20 Neem een kijkje in eendenkooi Spang op Texel. Ontdek de oude ambacht en het leven met de natuur van de kooiker en zijn hondje.

Help de boswachter van OERRR Malden »

08-08-20 Altijd al willen weten wat een boswachter allemaal doet? Kom dan de boswachter een ochtend helpen. Hij laat je zien wat hij in de bos tegenkomt en wat voor werk hij moet doen.

Huifkartocht op Schiermonnikoog Schiermonnikoog »

08-08-20 Beleef Schiermonnikoog met n of twee pk.

Eendenkooi Schiermonnikoog Schiermonnikoog »

08-08-20 Een eendenkooi is van oudsher een oase van rust. Eenden komen er graag een bezoekje brengen. Kom de mooi gerestaureerde eendenkooi bekijken en ga mee met de kooiker die vertelt over zijn oude ambacht.

OERRR Struinen met de boswachter in ’s-Graveland »

08-08-20 Wandel mee met de boswachter over de buitenplaatsen. Deze gezinswandeling is speciaal voor gezinnen met kinderen vanaf 4 jaar en duurt ongeveer anderhalf uur.

Varen en stil genieten op de Ankeveense Plassen Ankeveen »

08-08-20 Ga met de boswachter mee op een boottocht door het heldere water van de Ankeveense plassen. Een prachtige manier om dit doolhof van smalle slootjes, eilandjes en weidse plassen vol bijzondere planten en dieren te ontdekken!

Balgexpres op Schiermonnikoog »

08-08-20 Schelpen en zeehonden op de uiterste oostpunt van het eiland

Op zoek naar reeën op De Sprengenberg »

08-08-20 Altijd al eens in de schemering op zoek willen gaan naar reen? Dit is je kans! Ga mee met de boswachter op zoek naar reen op De Sprengenberg.

Op de grens van wad en kwelder »

07-08-20 Tijdens deze zwerftocht maak je kennis met het leven in en op de wadbodem, maar ook met enkele typische kwelderplanten. Deze zomer ons alternatief voor de wadexcursie.

Ontmoet schaapskudde & boswachter op De Sprengenberg »

09-08-20 Meer weten over schapenbegrazing en de mooie effecten hiervan op de natuur? Boswachters van Natuurmonumenten staan - dit keer iets meer op afstand - op De Sallandse Heuvelrug om tekst en uitleg te geven.

Afwisselende duinwandeling Santpoort-Noord »

09-08-20 Ga op estafette door Duin en Kruidberg. Tijdens je wandeling kom je op verschillende plekken een boswachter tegen die je leuke weetjes over de natuur vertelt!

Rondleiding met gids op Fort bij Spijkerboor Westbeemster »

09-08-20 Boek een rondleiding met gids op Fort bij Spijkerboor voor zondag 9 augustus. Het is n van de grootste forten in de @StellingvanAms. Compleet met twee verdiepingen, kanonnen en een gepantserd draaikoepelgeschut. #fortspijkerboor

Huifkartocht op Schiermonnikoog Schiermonnikoog »

09-08-20 Beleef Schiermonnikoog met n of twee pk.

Balgexpres op Schiermonnikoog »

09-08-20 Schelpen en zeehonden op de uiterste oostpunt van het eiland

Op de grens van wad en kwelder in de avond »

09-08-20 Tijdens deze zwerftocht maak je kennis met het leven in en op de wadbodem, maar ook met enkele typische kwelderplanten. Ons alternatief voor de op dit moment onmogelijke wadexcursie.

Op de grens van wad en kwelder »

10-08-20 Tijdens deze zwerftocht maak je kennis met het leven in en op de wadbodem, maar ook met enkele typische kwelderplanten. Deze zomer ons alternatief voor de wadexcursie.

Balgexpres op Schiermonnikoog »

10-08-20 Schelpen en zeehonden op de uiterste oostpunt van het eiland

Huifkartocht op Schiermonnikoog Schiermonnikoog »

10-08-20 Beleef Schiermonnikoog met n of twee pk.

Jutterstocht op Schiermonnikoog Schiermonnikoog »

10-08-20 Wanneer de storm over het eiland raast, gaat het bloed van de jutter sneller stromen: wat zal er nu weer aanspoelen?

Balgexpres op Schiermonnikoog »

10-08-20 Schelpen en zeehonden op de uiterste oostpunt van het eiland

Avondwandeling Schiermonnikoog Schiermonnikoog »

10-08-20 Nachtleven, eilander legendes en misschien wel de mooiste sterrenhemel van Nederland...

Op de grens van wad en kwelder »

11-08-20 Tijdens deze zwerftocht maak je kennis met het leven in en op de wadbodem, maar ook met enkele typische kwelderplanten. Deze zomer ons alternatief voor de wadexcursie.

Balgexpres op Schiermonnikoog »

11-08-20 Schelpen en zeehonden op de uiterste oostpunt van het eiland

Wandeling om de West op Schiermonnikoog Schiermonnikoog »

11-08-20 De Westerplas, een kleine kwelder, fraaie duinvalleien en een snufje cultuurhistorie. Wandel mee door het afwisselende landschap aan de westkant van Schiermonnikoog.

Rondleiding met gids op Fort bij Spijkerboor Westbeemster »

16-08-20 Boek een rondleiding met gids op Fort bij Spijkerboor voor zondag 16 augustus. Het is n van de grootste forten in de @StellingvanAms. Compleet met twee verdiepingen, kanonnen en een gepantserd draaikoepelgeschut. #fortspijkerboor

Ontdek Fort bij Nigtevecht (vol) Abcoude »

16-08-20 Ga mee op pad met onze fortengids en ontdek de geschiedenis, rust en natuur op Fort bij Nigtevecht.

Rondleiding met gids op Fort bij Spijkerboor Westbeemster »

23-08-20 30-08-20 Boek een rondleiding met gids op Fort bij Spijkerboor voor zondag 30 augustus. Het is n van de grootste forten in de @StellingvanAms. Compleet met twee verdiepingen, kanonnen en een gepantserd draaikoepelgeschut. #fortspijkerboor

Kijken op Fort Kijkuit Kortenhoef »

06-09-20 Kom kijken op Fort Kijkuit! Doe mee met de rondleiding of doe de OERRR-opdrachten rond het fort.

Beleef de BB op Fort Nieuwersluis! Nieuwersluis »

13-09-20 Op zondag 13 september openen we Beleef de BB: een hoor- en kijkspel waarin je kunt ervaren hoe een oefening in de commandopost van de Bescherming Bevolking verliep. Een gids vertelt je over de geschiedenis van Nieuwersluis en het fort.

Kijken op Fort Kijkuit Kortenhoef »

04-10-20 Kom kijken op Fort Kijkuit! Doe mee met de rondleiding of doe de OERRR-opdrachten rond het fort.