Maritiem Museum Rotterdam: UITagenda & activiteiten.

UITagenda Op avontuur in de haven van Maritiem Museum Rotterdam

Bekijk de activiteiten van Op avontuur in de haven van Maritiem Museum Rotterdam. Bent u er geweest? Kom terug naar DagjeWeg.NL om uw beoordeling achter te laten!

Talkshow Dealen met Drugs Rotterdam »

11-04-19 Tijdens de talkshow rondom de expo 'Dealen met Drugs' vertellen War-on-drugs-fotograaf Teun Voeten, ex-crimineel Wilfred Kols en andere drugsexperts hun verhaal en poneren prikkelende stellingen. Waar trekt het publiek de lijn?

Goudeerlijke familierondleiding Rotterdam »

14-04-19 In het kader van de Museumweek bieden we deze maand een gratis ‘Goudeerlijke’ familierondleiding. Maak de rondleider het mooier dan wat eigenlijk de waarheid is. Jij mag het raden.

Zeemonster voor thuis Rotterdam »

02-05-19 Ga in de meivakantie op zoek naar zeemonsters. Maak je eigen recycle-zeemonster van afvalmateriaal. Is die eng of toch nog een beetje lief.

Lezing 'Windvanger' Rotterdam »

03-05-19 Een lezing over een schip dat tegen de wind in kan zeilen. Hoe kan dat? Kunstenares Wipke Iwerse vertelt je meer over haar bijzondere schip.

Opa en Oma dagen Rotterdam »

04-06-19 - 05-06-19 In het Maritiem Museum worden opa’s en oma’s twee dagen lang in het zonnetje gezet. Dinsdag 4 en donderdag 5 juni mogen alle opa’s en oma’s in gezelschap van hun kleinkinderen gratis het museum bezoeken.

Expositie 'Dealen met drugs' Rotterdam »

20-10-18 - 21-04-21 Stap in de duistere drugswereld en speel zelf de hoofdrol tijdens de expositie 'Dealen met Drugs'. In Maritiem Museum Rotterdam.