wadden

Wadden Bedrijfsuitje (38)

Theater & Restaurant De Toegift@Klif 12

DEN HOORN, NOORD-HOLLAND - Een bijzondere dinershow is te beleven bij Theater & Restaurant De Toegift@Klif 12. Tussen de gangen van het diner door genieten de bezoekers van een wervelende theatershow.

's maandags gesloten

entree vanaf € 37,50

Atelier MooiZO - workshops handwerken

DEN BURG, NOORD-HOLLAND - Ga aan de slag met Texel bij Atelier MooiZO! Maak ietsvan Texelse wol of van gejutte spullen op het strand. Wees creatief en maak er iets moois van!

open op woensdag en vrijdag - soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag

entree vanaf € 59,50

Fietsverhuur Zeelen - Terschelling

FORMERUM, FRIESLAND - Lekker fietsen op Terschelling? Huur een fiets bij één van de vijf servicepunten van Fietsverhuur Zeelen. Je vindt ze verspreid over het Friese waddeneiland.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 8,50

kinderen vanaf € 6,50

Avontuurlijk paintballen op Terschelling

TERSCHELLING WEST, FRIESLAND - Op het eerste gezicht is er vredig... tot de verfballetjes je om de oren vliegen! Speel een avontuurlijk potje paintball midden in de natuur van Terschelling. MooiWeer maakte een prachtige outdoorbaan in het bos.

geopend, elke dag geopend

entree vanaf € 15,00

Thijs Vliegerparadijs

SCHIERMONNIKOOG, FRIESLAND - Thijs' Vliegerparadijs heeft leuke dagprogramma's voor bedrijven en families en leert je alles over vliegeren in een leuke workshop. Letterlijk uitwaaien op het strand in Schiermonnikoog!

geopend, elke dag geopend

entree vanaf € 30,00

Natuurcentrum Ameland

NES, FRIESLAND - Verken Ameland met het Natuurcentrum Ameland. Hier leer je meer over het ontstaan van het waddengebied. Vanuit het centrum kun je wadlopen onder leiding van een gids. Geniet en snuif de zilte zeelucht op.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag

entree onbekend

Visrestaurant 't Pakhuus

OUDESCHILD, NOORD-HOLLAND - Restaurant 't Pakhuus is wereldberoemd op Texel. Alleen al om het schitterende uitzicht over de haven van Oudeschild maar zeker ook om de verrukkelijke menukaart. Geniet van typisch Texelse gerechten van het Wad, de zee en het land.

elke dag geopend

entree vanaf € 36,50

Circuitpark Karting Texel

DEN BURG, NOORD-HOLLAND - Uitdagende bochten, hoge snelheden, een lang recht stuk en de geur van rubber op het asfalt. Dat is karten op Circuitpark Karting Texel!

elke dag geopend

entree vanaf € 6,00

Harthoorn Huifkartochten

SCHIERMONNIKOOG, FRIESLAND - Geniet met een huifkar van het prachtige Schiermonnikoog. De koetsier is tevens gids en vertelt alles over de natuur en geschiedenis van het eiland.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 32,50

kinderen vanaf € 24,50