The Football Factory


-advertentiepositie-



The Football Factory

» Let op: deze activiteit is voorbij «

In samenwerking met Jesse Rabbeljee, ook wel bekend als 'de shirtkoning van Nederland', zorgen we er voor dat vele wereldwijd bekende items naar Nijmegen komen, items die al in New York en Londen te zien zijn geweest. Een museum waar je onder andere de finale bal van het EK'88 kunt zien, voetbalshirts gedragen in grote finales en shirts gedragen door Cruijff, Maradona en Van Basten.

Gedurende drie dagen kun je deelnemen aan verschillende interessante lezingen en presentaties, verzorgd door Teun de Boer (sportverslaggever) en Pieter Schrassert Bert (bondscoach KNVB O18). Waarom kies je ervoor om sportverslaggever te worden en hoe ziet de voorbereiding op een wedstrijd eruit? Begrijp de tactische meesterzetten van een bondscoach maar ook het empathisch vermogen om effectief om te gaan met de uitdagingen van jongeren in de puberteit.

Als klap op de vuurpijl hebben we daarnaast speciaal voor jullie twee echte NEC-legendes weten te strikken: Patrick Pothuizen en Jack de Gier! Deze iconische voetballers delen hun onvergetelijke momenten en anekdotes uit hun carrière en staan open voor al je prangende en minder prangende vragen. Een unieke kans om de helden van weleer persoonlijk te ontmoeten.

Of je nu een doorgewinterde voetbalfanaat bent of gewoon een liefhebber van deze prachtige sport, ons voetbalevenement biedt voor ieder wat wils. Verzamel je vrienden en familie en kom naar 'De Meesterproef 'in Nijmegen voor 3-dagen voetbalplezier en inspiratie. Vanzelfsprekend ontbreken de bekende voetbalhappen, biertjes, ranja, thee en koffie niet gedurende deze dagen. Plekken voor museum en sprekers zijn beperkt beschikbaar. Wil je er echt graag bij zijn, reserveer dan vandaag nog je tickets en bereid je voor op een prachtig event. Tot snel in The Football Factory!

Naast de schitterende collectie sportitems hebben we een speciale kinderroute met boeiende opdrachten en leuke activiteiten. Virtual Reality voetbal, prijsvragen en FIFA E-Sports. Dat maakt deze expositie een leuk uitje voor jong en oud.

 Bezoek www.thefootballfactory.nl

The Football Factory
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.