1

Activiteiten vlakbij Schemerwandeling...

Wandelroutes Westerschouwen

westenschouwen, Zeeland (0.01km)  -  In boswachterij Westerschouwen heeft Staatsbosbeheer vijf gemarkeerde wandelroutes uitgezet, die je leiden langs de mooiste plekken.

elke dag geopend 

Klimbos Zeeuwse Helden

burgh-haamstede, Zeeland (0.01km)  -  Beleef een avontuur in de bomen van Klimbos Zeeuwse Helden in Westerschouwen! Het park ligt vlakbij het strand. Je daagt hier je vrienden, familie of jezelf uit op zesgekleurde parcoursen.

geopend, elke dag geopend 

Kabouterpad Westerschouwen

westenschouwen, Zeeland (0.01km)  -  De boswachter weet het zeker: in boswachterij Westerschouwen wonen kabouters! Volg het kabouterpad en ga zelf op zoek.

elke dag geopend 

Trampolinecentrum en Natuurinformatiepunt Westerschouwen

burgh-haamstede, Zeeland (0.35km)  -  Ga op pad met een skelter of fiets of spring eindeloos op de trampoline bij het Trampolinecentrum en Natuurinformatiepunt Westerschouwen.

vandaag nog gesloten, geopend 1 april t/m 30 september, van 11:00 uur tot 18:00 uur 

Mountainbikeroute Westerschouwen

burgh-haamstede, Zeeland (1.46km)  -  Beklim steile zandheuvels, hobbel omlaag over trappetjes en geniet van de mooie bossen en duinen in de kop van Schouwen op deze mountainbike route.

elke dag geopend 

Huis van Burgh

burgh-haamstede, Zeeland (2.45km)  -  Geniet van een actief dagje uit met elkaar bij Huis van Burgh. Midgetgolfen, bowlen, groepsuitdagingen aangaan en daarna gezellig een hapje eten.

elke dag geopend 

Museum de Burghse Schoole

burgh-haamstede, Zeeland (2.9km)  -  Museum de Burghse Schoole is een authentiek schoolgebouw van rond 1845. Hoe zag een dagje school er vroeger uit? Ontdek in het museum ook meer over de historie van Burgh en omgeving.

open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Pannekoekenmolen De Graanhalm

burgh-haamstede, Zeeland (3.19km)  -  Volkoren pannenkoeken eten in een ouderwetse molen op een steenworp afstand van het strand? Het klinkt als een droom, maar het kan bij De Graanhalm in Burgh-Haamstede.

elke dag geopend 

Spot bruinvissen en zeehonden op de Oosterschelde

burgh-haamstede, Zeeland (3.62km)  -  Stap aan boord van de MS Onrust! Geniet van prachtige vergezichten, vaar tussen bruinvissen en duizenden vogels en beleef de rust en weidsheid van Nationaal Park Oosterschelde.

geopend, open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag 

Bewaerschole

burgh-haamstede, Zeeland (3.66km)  -  Ontdek internationale kunst in de tentoonstellingsruimte Bewaerschole in Burgh-Haamstede. Hier wordt actuele kunst getoond.

lang weekend (vr za zo) 

Galerie Het Oude Raadhuis

burgh-haamstede, Zeeland (3.81km)  -  Prachtige schilderijen, een oud gebouw met een nostalgische beeldentuin én originele, betaalbare cadeautjes. Het Oude Raadhuis voldoet aan al deze eisen!

vandaag nog gesloten, geopend 1 april t/m 31 oktober, van 11:00 uur tot 17:00 uur 

Nationaal Park Oosterschelde

vrouwenpolder, Zeeland (3.88km)  -  Nationaal Park Oosterschelde is een wereld van getij, wind en vooral water. Duizenden vogels vinden er hun leefgebied.

elke dag geopend 

Voel de kracht van een orkaan in Deltapark Neeltje Jans

vrouwenpolder, Zeeland (4.21km)  -  Wereldberoemd zijn ze, de Deltawerken. Bewonder de betonnen Stormvloedkering en maak er een dagje uit van in Deltapark Neeltje Jans. Hier geven zeehonden en zeeleeuwen een spetterende show en voel je de kracht van een orkaan.

elke dag geopend 

Recreatiepark 't Lapje

burgh-haamstede, Zeeland (4.9km)  -  Recreatiepark 't Lapje zit vol actief vermaak voor jong en oud. Voetballen, midgetgolfen en trampoline springen. Een leuke bestemming voor een actief dagje uit.

open op zondag, woensdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 

De Plompe Toren

burgh-haamstede, Zeeland (5.04km)  -  Het dorp Koudekerke is verdwenen. Het enige wat nog rest is de Plompe Toren. Geniet op de toren van het weidse uitzicht over de Oosterschelde en ontdek binnenin de mysterieuze geschiedenis van het verdronken dorp.

elke dag geopend 

Eendenkooi Renesse

renesse, Zeeland (6.94km)  -  In de Eendenkooi van Renesse ving men sinds 1891 eenden... om op te eten. Ook nu dat niet meer nodig is, stikt het in de waterplas nog altijd van de eendjes. Boek een rondleiding!

geopend op afspraak of bel  

Op duiksafari met duikcentrum De Witte Boulevard

renesse, Zeeland (7.69km)  -  Duik in de Grevelingen, de Oosterschelde of het zwembad om de hoek! Van snorkelclinic tot duiktrip: Duikcentrum De Witte Boulevard is er voor beginner tot gevorderde.

elke dag geopend 

Bowling Renesse

renesse, Zeeland (7.78km)  -  Bowling Renesse is een prima plek voor een rustig en gezellig spelletje, bijvoorbeeld op een regenachtige dag. Je kunt hier bowlen, snookeren of poolen. Het centrum staat in het midden van dit toeristische Zeeuwse dorp.

open op zondag en vrijdag 

Funhouse Renesse: indoor kermis

renesse, Zeeland (7.79km)  -  Autoracen, flipperkasten of spelen in het fundorp. De indoor kermis van Funhouse Renesse is voor het hele gezin een feest!

lang weekend (vr za zo) 

Paardrijden bij Manege Grol

renesse, Zeeland (8.05km)  -  Maak een buitenrit te paard door de duinen en over het strand! Bij Manege Grol kun je verschillende buitenritten boeken - beginner of gevorderd - of paardrijles nemen.

geopend op afspraak of bel +31 (0)111 461 623 

bekijk nog meer activiteiten in de buurt van Schemerwandeling Westerschouwen