1

Activiteiten vlakbij Speuren naar wild op...

Kabouterpad Westerschouwen

westenschouwen, Zeeland (0.01km)  -  De boswachter weet het zeker: in boswachterij Westerschouwen wonen kabouters! Volg het kabouterpad en ga zelf op zoek.

Klimbos Zeeland Westerschouwen

burgh-haamstede, Zeeland (0.01km)  -  Beleef een avontuur in de bomen van Klimbos Zeeland Westerschouwen! Het park ligt vlakbij het strand. Je daagt hier je vrienden, familie of jezelf uit op zesgekleurde parcoursen.

Wandelroutes Westerschouwen

westenschouwen, Zeeland (0.01km)  -  In boswachterij Westerschouwen heeft Staatsbosbeheer vijf gemarkeerde wandelroutes uitgezet, die je leiden langs de mooiste plekken.

Mountainbikeroute Westerschouwen

burgh-haamstede, Zeeland (1.46km)  -  Beklim steile zandheuvels, hobbel omlaag over trappetjes en geniet van de mooie bossen en duinen in de kop van Schouwen op deze mountainbike route.

Huis van Burgh

burgh-haamstede, Zeeland (2.45km)  -  Geniet van een actief dagje uit met elkaar bij Huis van Burgh. Midgetgolfen, bowlen, groepsuitdagingen aangaan en daarna gezellig een hapje eten.

Museum de Burghse Schoole

burgh-haamstede, Zeeland (2.9km)  -  Museum de Burghse Schoole is een authentiek schoolgebouw van rond 1845. Hoe zag een dagje school er vroeger uit? Ontdek in het museum ook meer over de historie van Burgh en omgeving.

Pannekoekenmolen De Graanhalm

burgh-haamstede, Zeeland (3.19km)  -  Volkoren pannenkoeken eten in een ouderwetse molen op een steenworp afstand van het strand? Het klinkt als een droom, maar het kan bij De Graanhalm in Burgh-Haamstede.

Bewaerschole

burgh-haamstede, Zeeland (3.66km)  -  Ontdek internationale kunst in de tentoonstellingsruimte Bewaerschole in Burgh-Haamstede. Hier wordt actuele kunst getoond.

Galerie Het Oude Raadhuis

burgh-haamstede, Zeeland (3.81km)  -  Prachtige schilderijen, een oud gebouw met een nostalgische beeldentuin én originele, betaalbare cadeautjes. Het Oude Raadhuis voldoet aan al deze eisen!

Recreatiepark 't Lapje

burgh-haamstede, Zeeland (4.9km)  -  Recreatiepark 't Lapje zit vol actief vermaak voor jong en oud. Voetballen, midgetgolfen en trampoline springen. Een leuke bestemming voor een actief dagje uit.

De Plompe Toren

burgh-haamstede, Zeeland (5.04km)  -  Het dorp Koudekerke is verdwenen. Het enige wat nog rest is de Plompe Toren. Geniet op de toren van het weidse uitzicht over de Oosterschelde en ontdek binnenin de mysterieuze geschiedenis van het verdronken dorp.

Eendenkooi Renesse

renesse, Zeeland (6.94km)  -  In de Eendenkooi van Renesse ving men sinds 1891 eenden... om op te eten. Ook nu dat niet meer nodig is, stikt het in de waterplas nog altijd van de eendjes. Boek een rondleiding!

't Boemeltreintje

renesse, Zeeland (7.58km)  -  Rijd comfortabel van plek naar plaats met 't Boemeltreintje. Dit is namelijk geen hobbeltrein, maar een comfortabele trein op autobanden. Ontdek Schouwen-Duiveland tijdens de rondrit!

Bowling Renesse

renesse, Zeeland (7.78km)  -  Bowling Renesse is een prima plek voor een rustig en gezellig spelletje, bijvoorbeeld op een regenachtige dag. Je kunt hier bowlen, snookeren of poolen. Het centrum staat in het midden van dit toeristische Zeeuwse dorp.

Paardrijden bij Manege Grol

renesse, Zeeland (8.05km)  -  Maak een buitenrit te paard door de duinen en over het strand! Bij Manege Grol kun je verschillende buitenritten boeken - beginner of gevorderd - of paardrijles nemen.

Kabouterbos Renesse

renesse, Zeeland (8.7km)  -  In Kabouterbos Renesse zie je echt de kabouters! Aan het werk, schuilend in een kasteeltje, lopend over een hoog bruggetje tussen twee bomen... er is zelfs een heel dorpje, verstopt tussen het mos!

Zwembad De Roompot

kamperland, Zeeland (9.59km)  -  Zwemparadijs De Roompot in Zeeland is de uitvalsbasis voor een heerlijk dagje zwemmen, dobberen en ontspannen.

Vertigo Sports: adrenalinekick op het strand

vrouwenpolder, Zeeland (10.87km)  -  Voel de adrenaline stromen met het weidse strand als decor. Leer de fijne kneepjes van het kitesurfen of hou het droog en kom powerkiten. Geniet van een uitdagend uitje bij Vertigo Sports!

The Scuba Experience

scharendijke, Zeeland (12.09km)  -  Het Nederlandse onderwaterleven is zeer bijzonder. Duikschool Scharendijke organiseert duiken in de Grevelingen en de Oosterschelde voor beginners en gevorderden.

Jachthaven Colijnsplaat

colijnsplaat, Zeeland (12.65km)  -  Heb je een zeiljacht gehuurd en ben je op zoek naar een plek om aan te meren? Dan ben je bij Watersportvereniging Noord-Beveland op de juiste plek.

Natural HighNatural High

Natural High

Ga voor actie op het strand Trotseer het zand en de zilte wind aan de kust van Ouddorp. Kom kitebuggyen of blokarten bij Natural High! Of waag je aan beide experiences op je stoere dagje uit op het strand.

bekijk nog meer activiteiten in de buurt van Speuren naar wild op Boswachterij Westerschouwen