1

Activiteiten vlakbij De Grote Vijf Horsterwold -...

Kerstfestijn Zeewolde

tijdelijke activiteit zeewolde, Flevoland, Centrum (3.68km)  -  Tijdens het Kerstfestijn word je verrast met allerlei leuke en verrassende activiteiten die echt bij de winterperiode horen.

vandaag nog gesloten, geopend op vrijdag 22 december 2023, van 15:00 uur tot 21:00 uur 

Winterfeest Putten

tijdelijke activiteit putten, Gelderland, Winkelcentrum Putten (8.11km)  -  Kom in de kerstsferen tijdens Winterfeest Putten! Zie icecarvers prachtige ijssculpturen maken, ga schaatsen, geniet van een mini-concert en slenter over de sfeervolle kerstmarkt.

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 16 december 2023, van 14:00 uur tot 21:00 uur 

Alle gekheid op een stukje - Jan van Haasteren

tijdelijke activiteit harderwijk, Gelderland (8.75km)  -  Alle gekheid op een stukje! Een tentoonstelling vol met het humoristische werk van puzzelkoning Jan van Haasteren.

geopend, vrijdag 26 mei 2023 t/m zondag 14 januari 2024, van 10:30 uur tot 17:00 uur 

30+ Dancing Party Nijkerk

tijdelijke activiteit nijkerk, Gelderland, 't Koetshuis (9.25km)  -  𝗙𝗲𝗲𝘀𝘁(𝗲𝗻) 𝘃𝗮𝗻𝗮𝗳 𝟯𝟬 𝗷𝗮𝗮𝗿 💃🕺 Relaxed en gezellig uitgaan met leuke leeftijdsgenoten en lekkere hapjes.

vandaag nog gesloten, geopend zaterdag 20 januari 2024 t/m zondag 21 januari 2024, van 20:00 uur tot 01:00 uur 

Eagle lodges - Zweethut

zeewolde, Flevoland (0.03km)  -  Bezoek de Eagle lodges in Zeewolde en ontspan met één van de zweethutceremonies. Ontdek het gevoel van saamhorigheid en respect voor de natuur.

Horsterwold

zeewolde, Flevoland (1.23km)  -  Het Horsterwold in Flevoland mag dan een jong bos zijn, het is ook een van de grootste aaneengesloten loofbossen van Nederland. Struin door het gebied en ontmoet konikpaarden, ontdek moeras en stranden en kom helemaal tot rust.

De Zeilschool

zeewolde, Flevoland (2.47km)  -  De Zeilschool leert waterliefhebbers op een leuke manier zeilen. Doe mee aan leuke cursussen die wordt gegeven door ervaren en gedreven instructeurs. Het is ook mogelijk om een boot te huren en zelf uren te genieten op het water.

RCN Zeewolde

zeewolde, Flevoland (2.47km)  -  Geniet van een heerlijke watersportvakantie bij RCN Zeewolde. Kom surfen, zeilen en vissen op het Veluwemeer, Of neem een duik in het verwarmde overdekte zwembad.

Galerie ArtXpoze

zeewolde, Flevoland (3.13km)  -  Beginnende en bekende kunstenaars krijgen een podium in de galerie van ArtXpoze. Ook beschikt de galerie over een lijstenmakerij en kunstuitleen.

Zwembad Het Baken

zeewolde, Flevoland (3.32km)  -  Spetterend het weekend in? Bij zwembad Het Baken in Zeewolde is er elke vrijdagavond discozwemmen! Niet zo'n danser? De rest van de week kun je terecht voor baantjes trekken, recreatief zwemmen en aquasport.

Strand Horst

ermelo, Gelderland (3.73km)  -  Bij strand Horst kunnen bezoekers heerlijk genieten van het strand en het water. Ook zijn er uitgebreide surfmogelijkheden, waaronder kitesurfen.

Surfen en suppen bij Strand Horst

ermelo, Gelderland (4.06km)  -  Stap op een surfboard en laat je leiden door de wind! Telstar Surfclub bij Strand Horst biedt windsurflessen, een cursus kitesurfen en een clinic Stand Up Paddling.

Strand Nulde

putten, Gelderland (4.19km)  -  Lekker ravotten op het strand of genieten van de zon! Strand Nulde is een prachtig recreatiestrand met vele voorzieningen voor jong en oud! Hier is altijd wat te beleven.

Putter Stoomgemaal

putten, Gelderland (4.81km)  -  Bewonder het laatste, gerestaureerde stoomgemaal van Nederland. Zie hoe de stokers het vuur opstoken en hoe het waterrad het waterpeil op de juiste hoogte houdt.

Museumboerderij Mariahoeve

putten, Gelderland (4.91km)  -  In museumboerderij Mariahoeve zie je niet alleen hoe boeren vroeger leefden, maar het ook zelf meemaken. Overnacht in een authentieke boerderij met alle luxe van nu.

Vakantiehuis Bij het Bos

zeewolde, Flevoland (5.12km)  -  Bij het Bos is een luxe vakantiewoning in Zeewolde met veel activiteiten voor het hele gezin. Er zijn vier grote familiekamers met ieder vier bedden.

Kasteel De Vanenburg

putten, Gelderland (5.21km)  -  Vier een bruiloft in stijl bij Kasteel De Vanenburg. Het eeuwenoude kasteel is ook geschikt voor conferenties en vergaderingen, maar ook particulieren kunnen hier in luxe overnachten.

Pluktuin Het Platteland

putten, Gelderland (5.45km)  -  Kom fruit, groente of bloemen bij Pluktuin Het Platteland plukken. Er is ook een coffeegarden en een brocante collectie.

Wijngaard Telgt

ermelo, Gelderland (5.92km)  -  Wijngaard Telgt hoort bij de Veluwse wijnroute en ligt verscholen tussen de dorpen Putten en Ermelo. Kom de huisgemaakte wijn en sterke dranken proeven en volg een rondleiding op de wijnboerderij.

Crescent park Harderwijk

harderwijk, Gelderland (6.39km)  -  Bezoek het Crescent park in Harderwijk en ontdek de prachtige natuur. Kinderen leven zich uit in het speel- en doepark en ouders genieten van de wandelroutes.

Delphindoorski

ermelo, Gelderland (6.76km)  -  Neem je ski- of snowboardlessen bij Delphindoorski om goed voorbereid op wintersport te gaan! Je verrichtingen kun je in de gaten houden in de spiegelwand voor de baan.

Sportcentrum Calluna

ermelo, Gelderland (7.04km)  -  Lekker zwemmen of een andere sport doen? In Sportcentrum Calluna in Ermelo kun je terecht voor een portie sportieve ontspanning.

Forellenvisvijvers en Restaurant 'De Berenkuil'

putten, Gelderland (7.16km)  -  Vang forellen en neem ze mee naar huis. In de drie grote forellenvijvers van De Berenkuil zitten regenboogforellen en graskarpers. Gegarandeerd sla je hier wat aan de haak. In het bijbehorende restaurant kun je gezellig een hapje eten of wat drinken.

Fundustry HarderwijkFundustry Harderwijk

Fundustry Harderwijk

€ 25,- korting Paintballen is een heerlijk actief uitje! Neem het op het strand in Harderwijk op tegen je vrienden, collega's of familieleden in allerlei toffe paintballgames. Besluip je tegenstander en zorg dat je zelf niet geraakt wordt... Laat zien wat je kunt!

bekijk nog meer activiteiten in de buurt van De Grote Vijf Horsterwold - ree