Activiteiten vlakbij Henk Helmantel -...

Midsummer Fair

tijdelijke activiteit zeijen, Drenthe, De Oranjerie (6.57km)  -  De ruim 45 standhouders zijn met zorg geselecteerd en bieden een gevarieerde fair van goede kwaliteit . Door live muziek, gezellige terrassen en een uitstekende catering, zorgen we voor de sfeer die kenmerkend is voor een sfeervol en hip tuinfeest.

vandaag nog gesloten, geopend zaterdag 6 juli 2024 t/m zondag 7 juli 2024, van 10:00 uur tot 18:00 uur 

Concert Zanger-Pianist Roon Staal (Herfsttour)

tijdelijke activiteit vries, Drenthe, Bonifatiuskerk (9.44km)  -  Concert van Zanger-Pianist Roon Staal met eigen werken en bekende cover songs. Staal speelde hoofdrollen in de musicals Les Miserables (1992), Tommy (2002), Rembrandt (2007) en Petticoat (2011), waarvoor hij genomineerd werd voor een Musical Award.

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 26 oktober 2024, van 20:00 uur tot 22:00 uur 

Wondergronds Kunst Festival

tijdelijke activiteit norg, Drenthe, Kunsterf Norg (10.7km)  -  Alles over Mycelium, onderaards schimmelnetwerk , bezoek, beleef en bewonder. 3weekse expositie en daarnaast verschillende activiteiten waaronder een belevingsmarkt, workshops, wildplukwandeling, lezing, film etc. zie programma website

vandaag nog gesloten, geopend vrijdag 21 juni 2024 t/m vrijdag 12 juli 2024, van 12:00 uur tot 17:00 uur 

Drents Museum

assen, Drenthe  -  Ga op verkenningstocht door het Drents Museum. Het museum is een mooie mix van oud en nieuw, iets wat je al ziet aan het gebouw.

GeoTour Kop van Drenthe

assen, Drenthe (0.19km)  -  Duik in de sage van Berend Botje, ontrafel het mysterie van het meisje van Yde en leer alles over de geschiedenis van Assen tijdens de GeoTour in de Kop van Drenthe.

Van Mooi tot Maf

assen, Drenthe (0.23km)  -  Bij woonwinkel Van Mooi tot Maf aan de Singelpassage in Assen helpen Felicia en Nadia je een eigen sfeer voor in huis te creëren aan de hand van woonartikelen.

DNK - De Nieuwe Kolk

assen, Drenthe (0.42km)  -  DNK, ook wel De Nieuwe Kolk, is de culturele huiskamer van Assen. In DNK vind je een bibliotheek, theater en bioscoop. Schuif aan voor een koffie in het café of maak je eigen 3D-print in de bieb.

YUME Sushi & Grill Assen

assen, Drenthe (0.57km)  -  Geniet bij restaurant YUME Sushi & Grill Assen onbeperkt van Aziatische gerechten met het All you can eat concept. Je kunt er ook sushi bestellen en afhalen.

Asser Bowling Centrum

assen, Drenthe (0.71km)  -  Kom langs voor een spannende pot bowls. Gooi een balletje op één van de acht bowlingbanen van het Asser Bowling Centrum. Het bowlingcentrum ligt in de stadskern van Assen. Besluit een uurtje bowlen met een pannenkoek in restaurant Kapitein Stroop.

Het Asserbos

assen, Drenthe (1.36km)  -  Een stukje natuur in de stad: het Asserbos ligt aan de rand van het centrum van Assen. Een mooi natuurgebied om te wandelen en met de kinderen te spelen.

Stadsboerderij Asserbos

assen, Drenthe (1.36km)  -  Kinderboerderij De Hofstede ligt midden in het groen van het Asserbos. Kom geiten en schapen knuffelen in de knuffelweide, spelen in de moestuin of wandel mee met de kaboutertocht.

Duurzaamheidscentrum Assen

assen, Drenthe (1.41km)  -  Ontdek alles over duurzaamheid in het Duurzaamheidscentrum Assen. Bezoek de expo's, schuif aan in het restaurant en neem een kijkje in de mooie tuin. Je kunt hier ook meedoen aan leuke workshops en speurtochten.

Museum Regiment Stoottroepen

assen, Drenthe (1.72km)  -  Meer dan vijftig jaar inzet, moed en strijdbaarheid: het duistere leven van de stoottroepen staat centraal in de historische collectie van het Museum Regiment Stoottroepen, ook wel bekend als het Stoottroepersmuseum.

Uitgaanscentrum Pand 17

assen, Drenthe (2.54km)  -  Bij Pand 17 vind je sportieve uitdagingen. Sla een balletje op de tennisbaan of kom gezellig bowlen. Nog op zoek naar een mooie trouwlocatie? Ook dat kan bij Pand 17!

Kinderboerderij De Beekdalhoeve

assen, Drenthe (3.08km)  -  Kinderboerderij De Beekdalhoeve is een ware belevenis. Cavia's, geiten, eenden of bokjes: ze zijn er allemaal! Voor scholen en groepen zijn er activiteiten zoals waterbeestjes kijken.

TT Circuit Assen

assen, Drenthe (4.32km)  -  Kom kijken of zelf racen op het beroemde TT Circuit Assen. Hier worden jaarlijks verschillende motor- en autosportwedstrijden gereden.

Schaapskooi Balloërveld

balloo, Drenthe (4.97km)  -  Schaapskooi Ballooërveld is een mooie uitvalbasis voor het ontdekken van het Ballooërveld en natuurgebied De Drentsche Aa. En wie weet kom je de grootste schaapskudde va Drenthe tegen.

Parapenten Noord Nederland

hooghalen, Drenthe (8.06km)  -  Van alle vliegsporten benadert het parapenten wel het meest het ideaal van het zelf vliegen. Heerlijk zweven in de lucht is ontspannen én uitdagend tegelijk!

Hijkerveld - Diependal

hijken, Drenthe (9.33km)  -  Het Hijkerveld is één van de grootste heidevelden van de provincie Drenthe. Tegenwoordig vind je midden in het gebied onder andere de vogelkijkhut Diependal.

bekijk nog meer activiteiten in de buurt van Henk Helmantel - Meesterschilder