Arrangementen creatief

6 arrangementen creatief

Workshop Schilderen

heusden-vesting, Noord-Brabant  -  Workshop Schilderen aan de Vismarkt in Heusden Vesting.

geopend, maandag 18 maart 2019 t/m vrijdag 31 december 2021 

Kunstig Verlicht workshop ontwerp je tafellamp

delft, Zuid-Holland  -  Creatieve workshop Ontwerp je eigen tafellamp. Ervaar een gezellige middag en neem je eigen design tafellamp mee naar huis.

geopend, vrijdag 1 januari 2021 t/m vrijdag 31 december 2021 

Dichter op het water

tholen, Zeeland, Geersdijk  -  Dichter op het Water is een hele dag varen, ervaren en creëren. Al varend worden we ons gewaar van licht en lucht, van wind en water, van geur en geluid. En aan al deze indrukken gaan we dan ook nog eens op poetische wijze uitdrukking geven.

geopend op zaterdag 19 juni 2021 

Dichter op het water

tholen, Zeeland, De medusa F is afgemeerd tegenover kantoor Havenmeester  -  Dichter op het Water is een hele dag varen, ervaren en creëren. Al varend worden we ons gewaar van licht en lucht, van wind en water, van geur en geluid. En aan al deze indrukken gaan we dan ook nog eens op poetische wijze uitdrukking geven.

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 24 juli 2021 

Kunst kijken in de Betuwe Landelijk Atelierweekend

geldermalsen, Gelderland  -  In de Betuwe, omringd door prachtige natuur, nodigen wij iedereen uit bij de Kunstverdieping, voor een persoonlijke ontmoeting met kunst en kunstenaars.

vandaag nog gesloten, geopend zaterdag 26 juni 2021 t/m zondag 27 juni 2021 

Zangworkshop aan zee

bloemendaal aan zee, Noord-Holland  -  Kom je zingen aan zee? Ik geef een workshop van 45 minuten of een uur. Wat mij betreft is er geen fijnere plek, om door te zingen onze longen te vullen met gezonde lucht dan aan zee.

geopend, donderdag 17 juni 2021 t/m donderdag 24 juni 2021