Arrangementen Vriendinnendag (2)

Fun scooter huren in de Bollenstreek

voorhout, Zuid-Holland  -  Wil je een scooter huren? Met elkaar genieten van een fantastische rit op een E-chopper met stoere brede banden in de Bollenstreek? Rijd geruisloos langs de tulpenvelden of door het prachtige duingebied van Katwijk en Noordwijk!

geopend, woensdag 1 maart 2023 t/m dinsdag 31 oktober 2023 

DAF 33 huren in de Bollenstreek

voorhout, Zuid-Holland  -  Dafje huren? De klassieke DAF is een oldtimer uit de jaren 70. Behalve dat je er zelf heel blij van wordt, tover je onderweg heel veel glimlachjes op de gezichten van de mensen die enthousiast naar je zwaaien!

geopend, woensdag 1 maart 2023 t/m dinsdag 31 oktober 2023 

Sprookjesachtig avontuur: Doloris' Meta Maze

tilburg, Noord-Brabant  -  Als Alice in Wonderland klauter je in je eentje door de surreële kunstwereld van Doloris' Meta Maze. Als afsluiter cheersen jullie samen op jullie vriendschap in de Rooftop bar, inclusief waanzinnig uitzicht over Tilburg!

City Games

City Games

Nu met 10% korting Ben jij net zo goed in het oplossen van een moord als Sherlock Holmes? Ontdek het met de spannende Sherlock Holmes City Game! Een game vol puzzels, hersenkrakers en Britse humor die je door heel Nederland kunt spelen. Kies een stad en ga op avontuur.