Binnenactiviteit Akkrum en omgeving

Gevonden in de buurt van Akkrum:

Kaasboerderij De Deelen

tijnje, Friesland (7.25km)  -  Hoeveel melk drinkt een koe? Op deze en nog veel meer vragen is het antwoord te vinden op Beleefboerderij De Deelen. Kom gratis spelen en knuffelen met de dieren.

Laurentiuskerk Raerd

raerd, Friesland (7.38km)  -  Op 10 september 1815 werd de Laurentiuskerk van Raerd ingewijd. De kerk herbergt prachtig houtsnijwerk, een achttiende-eeuwse herenbank en twee orgels.

RCN de Potten

offingawier, Friesland (8.17km)  -  RCN de Potten ligt in het Friese Offingawier, nabij het grootste plassen- en merengebied van West-Europa, waaronder het Sneekermeer.

Museum Joure

joure, Friesland (9.38km)  -  Ontdek de geschiedenis van Joure in Museum Joure, gehuisvest in de eerste fabriek waar Douwe Egberts was gevestigd.

Puzzelmuseum

joure, Friesland (9.54km)  -  In het Puzzelmuseum in Joure kun je zelf fanatiek aan de slag. Kom snel langs en ontdek alle puzzels, raadsels en breinbrekers.

Posthuis Theater

heerenveen, Friesland (11.47km)  -  Het Posthuis Theater is niet alleen het toneel van theatervoorstellingen, maar ook van huwelijken. Zeg 'ja' op het podium, terwijl de tranen van aanwezigen op het rode pluche vallen.