1

Uitstapjes vlakbij Kaasboerderij De Deelen

Pontjesroute De 8 van Grou

grou, Friesland (8.84km)  -  De fietsroute De 8 van Grou gaat door het merengebied van Midden-Friesland. Je kunt kiezen uit verschillende afstanden en opstapplekken. Op de route liggen diverse oversteekjes met de pont.

Skischool Swing

heerenveen, Friesland (8.99km)  -  Echte Oostenrijks gediplomeerde skileraren leren bij Skischool Swing de fijne kneepjes van skiën en snowboarden. En dat allemaal binnen!

Posthuis Theater

heerenveen, Friesland (9.26km)  -  Het Posthuis Theater is niet alleen het toneel van theatervoorstellingen, maar ook van huwelijken. Zeg 'ja' op het podium, terwijl de tranen van aanwezigen op het rode pluche vallen.

Museum Opsterlân

gorredijk, Friesland (9.3km)  -  Gorredijk heeft net als ieder ander dorp een geschiedenis. Maar wel een bijzondere geschiedenis. Ontdek het zelf en stap terug in het verleden.

Rinsma Modeplein

gorredijk, Friesland (9.39km)  -  Rinsma Modeplein is een begrip in Gorredijk en omstreken. Het winkelwalhalla heeft meerdere verdiepingen vol mode en accessoires. Van spijkerbroeken tot galajurken: bij Rinsma hebben ze alles.

Jachthaven De Drait

de wilgen, Friesland (9.49km)  -  Verken de prachtige Friese Meren met een sloep of bungalowboot van jachthaven De Drait! Kies uit het grote aanbod van schepen en scheepjes en vermaak je voor een dag (of meerdere) op het water!

Kinderboerderij De Naturij

drachten, Friesland (10.32km)  -  Natuur- en milieucentrum De Naturij is de perfecte locatie voor een beregezellige dag uit! Neem een kijkje op de prachtig aangelegde kinderboerderij, leer alles over exotische dieren in het expositie-gebouw of ga een middag golfen!

Puzzelmuseum

joure, Friesland (11.52km)  -  In het Puzzelmuseum in Joure kun je zelf fanatiek aan de slag. Kom snel langs en ontdek alle puzzels, raadsels en breinbrekers.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Kaasboerderij De Deelen