1

Uitstapjes vlakbij Mineralogisch Museum -...

Pontjesroute De 8 van Grou

grou, Friesland (3.56km)  -  De fietsroute De 8 van Grou gaat door het merengebied van Midden-Friesland. Je kunt kiezen uit verschillende afstanden en opstapplekken. Op de route liggen diverse oversteekjes met de pont.

Annage Skutsjesilen

earnewâld, Friesland (6.68km)  -  Bij Annage kan je vergaderen, skûtsjesilen en vele andere fantastische bedrijfsuitjes beleven in de groenste locatie aan het water van Friesland!

Rondvaardij Princenhof

eernewoude, Friesland (6.7km)  -  Vertrek vanuit Eernewoude voor een rondvaart over de Friese meren. Kies uit een middag- of dagtocht of een moonlightcruise. De boot kan ook worden afgehuurd voor een varend feest.

Skûtsjemuseum Earnewâld

eernewoude, Friesland (6.74km)  -  Duik in het leven van de vroegere zeilschippers. Het Skûtsjemuseum Earnewâld laat alles zien over skûtsjes en het vroegere vissersleven. Spring maar aan boord en vaar een stukje met een skûtsje.

Fries Landbouwmuseum

leeuwarden, Friesland (8.31km)  -  Het Fries Landbouwmuseum laat de geschiedenis zien van de Friese landbouw vanaf 1850. Want Friesland en landbouw zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden!

Snowcentrum Leeuwarden

leeuwarden, Friesland (9.27km)  -  Eindeloos afdalen op ski's of op een snowboard en dat allemaal in eigen land! Bij Snowcentrum Leeuwarden kun je je uitleven op ski's onder professionele begeleiding.

Escape Room 058

leeuwarden, Friesland (9.87km)  -  Jullie, de allerbeste codekrakers van de AIVD, worden ingeschakeld om meer informatie te achterhalen over mogelijke aanslagen. Er is geen tijd te verliezen want binnen zestig minuten moeten jullie weer buiten staan!

De Mariahoeve

terherne, Friesland (9.96km)  -  Huur een sloepje of zeilboot van De Mariahoeve en vaar het Sneekermeer op. Overnachten in één van de vijf sfeervolle kamers kan ook.

Eetcafé De Bak

leeuwarden, Friesland (10.03km)  -  Smul van een goeie bak koffie of een lekkere lunch op een bijzondere plek: café De Bak is gevestigd in de Blokhuispoort, een cultureel bedrijvencentrum.

Blokhuispoort

leeuwarden, Friesland (10.03km)  -  In Blokhuispoort kun je shoppen en slapen in een echte gevangenis. Hoe gaat het er 's nachts aan toe op de gangen waar criminelen vastzaten?

Irish pub O'Paddy

leeuwarden, Friesland (10.14km)  -  Kom genieten van een drankje in Ierse sferen! Als het buiten koud is, brandt binnen de haard. In Irish pub O'Paddy wordt alleen maar Engels gepraat.

Fries Verzetsmuseum

leeuwarden, Friesland (10.15km)  -  Ervaar hoe de Tweede Wereldoorlog op het platteland in Friesland werd beleefd. Geen hongerwinter, wel vluchtelingen en mensen die van heinde en verre melk en voedsel kwamen halen.

Fries Museum

leeuwarden, Friesland (10.15km)  -  De eigenzinnige Friese cultuur viert hoogtij in het Fries Museum, dat onder meer het zwaard van volkslegende Grutte Pier in bezit heeft. Ontdek hoe de opmerkelijke Friese cultuur ontstond.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Mineralogisch Museum - GESLOTEN