Uitstapjes vlakbij Skûtsjemuseum Earnewâld

Rondvaardij Princenhof

eernewoude, Friesland (0.04km)  -  Vertrek vanuit Eernewoude voor een rondvaart over de Friese meren. Kies uit een middag- of dagtocht of een moonlightcruise. De boot kan ook worden afgehuurd voor een varend feest.

Annage Skutsjesilen

earnewâld, Friesland (0.16km)  -  Bij Annage kan je vergaderen, skûtsjesilen en vele andere fantastische bedrijfsuitjes beleven in de groenste locatie aan het water van Friesland!

Aventoer indoor- en outdoorpark

burgum, Friesland (6.65km)  -  Aventoer in Burgum laat de harten van avonturiers sneller kloppen; met speelplezier binnen en buiten! Met bewegende stoelen en spannende special effects is de 7D-bioscoop een echt filmavontuur. Of klauter door het klimpark en tokkel van grote hoogte.

Jachthaven De Drait

de wilgen, Friesland (7.65km)  -  Verken de prachtige Friese Meren met een sloep of bungalowboot van jachthaven De Drait! Kies uit het grote aanbod van schepen en scheepjes en vermaak je voor een dag (of meerdere) op het water!

Streekpad Noardlike Fryske Wâlden

burgum, Friesland (8.57km)  -  Loop langs kleine akkers omzoomd door houtwallen en elzensingels. Over de oude halepaden, verbindingsroutes die bewoners gebruikten om via andermans erf snel ergens te komen. Langs leuke Friese plaatsjes en door het Nationaal Park de Alde Feanen.

Park Vijversburg

tytsjerk, Friesland (9.2km)  -  Park Groot Vijversburg ligt in Tytsjerk, vlakbij Leeuwarden. Het is een historisch park met bomen van meer dan honderd jaar oud. In het park worden activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Tussen de bomen ligt het landhuis Villa Vijversburg.

Kinderboerderij De Naturij

drachten, Friesland (9.45km)  -  Natuur- en milieucentrum De Naturij is de perfecte locatie voor een beregezellige dag uit! Neem een kijkje op de prachtig aangelegde kinderboerderij, leer alles over exotische dieren in het expositie-gebouw of ga een middag golfen!

Pontjesroute De 8 van Grou

grou, Friesland (9.58km)  -  De fietsroute De 8 van Grou gaat door het merengebied van Midden-Friesland. Je kunt kiezen uit verschillende afstanden en opstapplekken. Op de route liggen diverse oversteekjes met de pont.

Snowcentrum Leeuwarden

leeuwarden, Friesland (10.05km)  -  Eindeloos afdalen op ski's of op een snowboard en dat allemaal in eigen land! Bij Snowcentrum Leeuwarden kun je je uitleven op ski's onder professionele begeleiding.

Vintage Coffee

drachten, Friesland (10.48km)  -  Alles bij Vintage Coffee in Drachten is te koop. Geniet van een kopje koffie, een goed belegde boterham of iets lekkers en schaf daarna iets van het interieur aan. De stoelen, de lampen, de kunst aan de muur: alles is te koop.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Skûtsjemuseum Earnewâld